Anneden onay çıkmamış
KoçIkizler burcudur kesin dengesiz nemrut
Çıldırttı beni :/Bu adamla o deve olimpiyatlara bile hazırlanır
Takmayın benceÇıldırttı beni :/
Offf ilk dakikadan annesini karıştıran tiplerden uzak durun derim, münasebetsiz.
davranış olarak begenmeyecegi hiç bişey yapmadım kii.. Dış görünüşümü begenmedi zaar
Ay bu çok kötü.. ben resmen whatsap giriş saatine bile anlam yukluyorumErkeği anlamak çok kolay yav, düzler, çok düz. (Çok fena genelledim yalnız)
Siz şu an "Beğendi mi, beğenmedi mi?" filan cümlelerden, mesaj atma sıklığından vb. manalar çıkarıyorsunuz ya; o adam muhtemelen işi yokken bir iki laflıyor, sonra işine dalıyor. İlgili ama hızlı gitmiyor, rahat, akışında, o gün öyle denk geliyor öyle yapıyor, messengerdan ekliyor çünkü aramaya göre beleş
Kitabı almaya gelecek, hem sizi görecek iki laflayıp stresini atıp "Kitabı beğendin mi?-(Mesleki ise) Faydalı bir kaynak değil mi?" tarzı konuşacak, hem kitabını alacak. Tekrar bir buluşma için benzin yakmayacak arabası filan
Erkekler böyle.
İmza: Kocasının ne dakika nasıl davranıp, ardından hangi işe girişeceğini çözen bir kadın
Bir de bazı konularda görüyorum sevimli bir şeymiş gibi ayy annesine benden bahsetti diye sevindirik oluyorlar ne alaka ya? Çok itici.Hakikaten ya, anne ne alaka?
Ay aynen bak birde bu var.ne o oyle ortada birsey yokken anneyi gorucuye yollamak filan..kesin annesinin parmagi var.bence konu sahibine bir kulp bulduOfff ilk dakikadan annesini karıştıran tiplerden uzak durun derim, münasebetsiz.
Bizim yörelerde öyle olur bu işler, anne de gider bakar kızaBir de bazı konularda görüyorum sevimli bir şeymiş gibi ayy annesine benden bahsetti diye sevindirik oluyorlar ne alaka ya? Çok itici.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?