- 20 Ocak 2010
- 47.188
- 175.118
- 1.123
- 44
Yok ya bence değil sanmıyorum yaniYani tam beğenmemiş değil aslında. Kovalanmak istiyor sanki. İki tane çakacaksin boylelerine :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok ya bence değil sanmıyorum yaniYani tam beğenmemiş değil aslında. Kovalanmak istiyor sanki. İki tane çakacaksin boylelerine :)
Eklemis geri çekilmiş eklemis geri çekilmiş. Bir beğenisi var bibi ama kararsızlık soz konusu.Yok ya bence değil sanmıyorum yani![]()
Kiz tanidigim ne kadar ikizler varsa kadinida erkegi de acayip dengesiz oluyo ne diyeyim allah kolaylik versin sana bari )))Öyle demiyeydin kiz keske benimki ikizler![]()
gerçi bende ona öyle diyorum ama
![]()
Adam vur kac yaptigi icin takili kakmissiniz bunda. Yoksa diger turlu bu kadar cazip gelmezdi. Genelde ici bos adamlar boyle kapatirlar kendiletink, yani boyle boyle taktikletle cazip hale getirirler. Oysa tanisan bombos oldugunu sen de goreceksin, belki de esprisi bile kalmayacak.
Bilemiyorum. Ben gondercem diyorum kitabı ben gelir alırım senden diyor yani tel istemesi falan da şart değildi. Tam dengesizEklemis geri çekilmiş eklemis geri çekilmiş. Bir beğenisi var bibi ama kararsızlık soz konusu.
Kiz tanidigim ne kadar ikizler varsa kadinida erkegi de acayip dengesiz oluyo ne diyeyim allah kolaylik versin sana bari )))
Aminnn dua edin bana kizlarKiz tanidigim ne kadar ikizler varsa kadinida erkegi de acayip dengesiz oluyo ne diyeyim allah kolaylik versin sana bari )))
Aynen alternatifleri var bence deMevzuyu burca bağladık
Bence öyle beğenmeme durumu yok ama beyefendinin başka alternatifleri olabilir gibi geldi.
Acil durum çıkışıni uygula. Her yerden engelle neye uğradığını sasirsin yavrucak :)Bilemiyorum. Ben gondercem diyorum kitabı ben gelir alırım senden diyor yani tel istemesi falan da şart değildi. Tam dengesiz
Belki de öyledir. Şu gerçek ki beni yoruyor ve ben çocuk gibi kaç kovala yapmak istemiyorum artıkAdam vur kac yaptigi icin takili kakmissiniz bunda. Yoksa diger turlu bu kadar cazip gelmezdi. Genelde ici bos adamlar boyle kapatirlar kendiletink, yani boyle boyle taktikletle cazip hale getirirler. Oysa tanisan bombos oldugunu sen de goreceksin, belki de esprisi bile kalmayacak.
O da kendi kendine gelin güvey olmak olur. Sonucta somut bir adım atmadı di mi?Acil durum çıkışıni uygula. Her yerden engelle neye uğradığını sasirsin yavrucak :)
Ayy pardon ikizleri gomdum cidden..ama benim kiz ve oglanda basak bu arada))Her erkek yorumlama konusunda bi ikizler, bi başak gömülüyor ya
Dur ben de başağa iki toprak atayım şuracıkta aklıma gelmişken:
Titiz, detaycı, anneye onaylatma filan... Yaklaş-uzaklaş olayını bunlar da çok yapıyorlar.
Baslamayan bir iliski yoruyorsa gerisini dusunemiyorum. Annem der ki insan cekecegi cileye asik olurmus. Belki de dogru. Biz surunuyoruz belki de. Adsm aslinda net kendinin ne halt oldugunu gosteriyor. Simdiden de yormys seni. Eee neden o zaman bu takinti? Bosver gitsin. Bana deger vermeyen mesajlarima donmeyen adami bosverirdim brn olsam. Kadinlar nazli olurdu eskiden. Devir mi degisti anlamadim. Cok da matah birsey degildir eminim. Ee o zaman bosverin. Kimsenin de opsiyonu olmayin. Bosta kalinca size donecek biri icin kalbinizi yormayin.Belki de öyledir. Şu gerçek ki beni yoruyor ve ben çocuk gibi kaç kovala yapmak istemiyorum artık
Evet evet bence de. Ha şu var ben hissediyorum yazmıyorum ama erkekler için düşünecek olursak yazardıbirşey hissetse çabalar yazar vs
O kadar doğru ki tespitler. Yani yanlıs anlaşılmasın tipi iyi değil pek, ama ozguvenli. Ve opsiyonum onun hayatında. Takıntı değil aslında vazgeçtim bitti meselaBaslamayan bir iliski yoruyorsa gerisini dusunemiyorum. Annem der ki insan cekecegi cileye asik olurmus. Belki de dogru. Biz surunuyoruz belki de. Adsm aslinda net kendinin ne halt oldugunu gosteriyor. Simdiden de yormys seni. Eee neden o zaman bu takinti? Bosver gitsin. Bana deger vermeyen mesajlarima donmeyen adami bosverirdim brn olsam. Kadinlar nazli olurdu eskiden. Devir mi degisti anlamadim. Cok da matah birsey degildir eminim. Ee o zaman bosverin. Kimsenin de opsiyonu olmayin. Bosta kalinca size donecek biri icin kalbinizi yormayin.
Yarın gelirse çok normal ve sakin karsilamaliyim. Ve soğuk. Ciddi