Bir erkeği anlamak mı deveye hendek atlatmak mi¿

Adam vur kac yaptigi icin takili kakmissiniz bunda. Yoksa diger turlu bu kadar cazip gelmezdi. Genelde ici bos adamlar boyle kapatirlar kendiletink, yani boyle boyle taktikletle cazip hale getirirler. Oysa tanisan bombos oldugunu sen de goreceksin, belki de esprisi bile kalmayacak.

Kesinlikle katiliyorum.

Kiz tanidigim ne kadar ikizler varsa kadinida erkegi de acayip dengesiz oluyo ne diyeyim allah kolaylik versin sana bari )))

Her erkek yorumlama konusunda bi ikizler, bi başak gömülüyor ya :KK70:
Dur ben de başağa iki toprak atayım şuracıkta aklıma gelmişken:
Titiz, detaycı, anneye onaylatma filan... Yaklaş-uzaklaş olayını bunlar da çok yapıyorlar.

Adam vur kac yaptigi icin takili kakmissiniz bunda. Yoksa diger turlu bu kadar cazip gelmezdi. Genelde ici bos adamlar boyle kapatirlar kendiletink, yani boyle boyle taktikletle cazip hale getirirler. Oysa tanisan bombos oldugunu sen de goreceksin, belki de esprisi bile kalmayacak.
Belki de öyledir. Şu gerçek ki beni yoruyor ve ben çocuk gibi kaç kovala yapmak istemiyorum artık

Her erkek yorumlama konusunda bi ikizler, bi başak gömülüyor ya :KK70:
Dur ben de başağa iki toprak atayım şuracıkta aklıma gelmişken:
Titiz, detaycı, anneye onaylatma filan... Yaklaş-uzaklaş olayını bunlar da çok yapıyorlar.
Ayy pardon ikizleri gomdum cidden..ama benim kiz ve oglanda basak bu arada))
Ve ayni dedigin gibi acayip detaycilar.Bana onaylatirmi oglus ilerde bilmemde ben karismam isine ya..
Yani karismam sanirim..oyle olmali...olur yani dimi?))

Belki de öyledir. Şu gerçek ki beni yoruyor ve ben çocuk gibi kaç kovala yapmak istemiyorum artık
Baslamayan bir iliski yoruyorsa gerisini dusunemiyorum. Annem der ki insan cekecegi cileye asik olurmus. Belki de dogru. Biz surunuyoruz belki de. Adsm aslinda net kendinin ne halt oldugunu gosteriyor. Simdiden de yormys seni. Eee neden o zaman bu takinti? Bosver gitsin. Bana deger vermeyen mesajlarima donmeyen adami bosverirdim brn olsam. Kadinlar nazli olurdu eskiden. Devir mi degisti anlamadim. Cok da matah birsey degildir eminim. Ee o zaman bosverin. Kimsenin de opsiyonu olmayin. Bosta kalinca size donecek biri icin kalbinizi yormayin.

Baslamayan bir iliski yoruyorsa gerisini dusunemiyorum. Annem der ki insan cekecegi cileye asik olurmus. Belki de dogru. Biz surunuyoruz belki de. Adsm aslinda net kendinin ne halt oldugunu gosteriyor. Simdiden de yormys seni. Eee neden o zaman bu takinti? Bosver gitsin. Bana deger vermeyen mesajlarima donmeyen adami bosverirdim brn olsam. Kadinlar nazli olurdu eskiden. Devir mi degisti anlamadim. Cok da matah birsey degildir eminim. Ee o zaman bosverin. Kimsenin de opsiyonu olmayin. Bosta kalinca size donecek biri icin kalbinizi yormayin.
O kadar doğru ki tespitler. Yani yanlıs anlaşılmasın tipi iyi değil pek, ama ozguvenli. Ve opsiyonum onun hayatında. Takıntı değil aslında vazgeçtim bitti mesela :D

Kaç yaşında?ne diye ümit besliyorsun ki. Belli ki elinin altında tutacak birini arıyor sadece vakit geçirmelik. Bi yazıp bi yazmaması boş olursa döneceğindendir. Hoşlansa anlardın. Oralı olma bence mesafeni koru.

Back
X