bir erkeği nasıl elde ederim?

Bir yengeci gözüne kestirme gafletine düştüysen yapacağın tek şey bir sıcak bir soğuk davranmak... Bu şekilde yapıp kafasını karıştırmazsan aynısını o sana yapıp seni kölesi haline getirir... Yerinde olsam uzak dururum genel olarak psikolojileri bozuk bunların, şefkatle tedavi edeyim derken kendi psikolojini bozduğunla kalırsın.

Bak ışte bunu cok begendimayni taktikle bir yengecin psikolejisini bozmustum onlar hep beni bozmustu zamaninda intikamim fena oldu

Oha diycm çünkü çok şaşırdım bu kadar mı tutar düşüncelerimiz. Tamamen aynı kanıdayım.

Erkek arkadasimla burc konusu acilmisti demisti ki mars beni etkileyemez ben onu etkilerim.O hesap ben cok burclara inanmiyorum her insan apayri bi dunyadir.12 sinifa ayirip ona gore davranmak mantiksiz geliyor

Biraz bilgi eksikliği oldu hanımlar durum biraz karışık ilişkileri ile ilgili bildiklerimi yazayım arkadaş ne yapayım deyince bende burdaki siz değerli arkadaşların engin fikirlerinden faydalanmak istedim. Belki benim göremediğim değişik bir açıdan fydanız dokunur . Bazı arkadaşlar tiye almışlar ama durum ciddi .kız adamı beğeniyor adamla bir iki görüşüldü annesiyle tanışıldı kız 35 yaşında artık evlenmek istiyor ciddi bir şekilde kendisi ev kızı üniv mezunu güzel bir bayan yaşını göstermiyor bakımlı adam 40 larda kısa bir evlilik yapmış ayrılmış adamın işi gücü iyi hali vakti yerinde çevresi geniş siyasi bağlantıları var fizik olarak biraz kilolu
Aralarında duygusal yakınlaşma olmadı . Aileler birbirini tanıyor uyumlu görünüyor .adamdan özel günlerde mesaj geliyor ama resmibir şekilde . Evlilik ile ilgili adam neden yaklaşmıyor olabilir yada nasıl yaklaşılır bu tarz birine ..burcu da yengeç ☺ engin bilgileriniz için teşekkürler

Başka kriterleri de var tabi ki mesleği olsun istiyor adam mühendis düşünce yapıları da yakın gibi adam milliyrtçi kızda öyle sigara kullanıyor kız kullanmıyor gibi işte

Simdi adama sorsan pas veriyordur elinden geleni yapıyordur:)kiz soguk davraniyordur.arkadasin dedigi gibi bir yuz vercen gerekirse iltifat edicen asilincan birde hic umursamican sanki hic asılmamis gibi davrancan cins bir burc bu acilma konusunda

Hmmm yengeçse gerisi ilerisi hiç önemli dgl hemen basın nikahı..
Evliliği bu kadar basite indirgemeyin ya hu burçla ne alakası var bakalım adam seviyor mu? hazır mı?
Burclara biraz ilgilibir bayan o yüzden ilk onu_yazdım da diğer özlliklerini yazdım sevgi yok galiba

Sıcak suya basın yumuşar, sterilize etmek için sirke katmayı unutmayın.

Gazozuna ilac at. Sabah kalkyiginda parmaginda yüzükle uyan.. sorarsa da aa askim ne kadar mutluyum bi bilsen evlenecegimiz icin ne guzel bir teklifti o oyle de tongaya düşsün adam.
ilk sayfada döktürenler tebrikleerr

göster ama elletme ne diyeyim bu konuya başka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…