Kaynımda yengeçtir çokta kolay tava geldiO aşamaya gelmesi için epey güvenmesi gerekir .Yengeç çok zor burçtur kendimden biliyorum .
Biraz bilgi eksikliği oldu hanımlar durum biraz karışık ilişkileri ile ilgili bildiklerimi yazayım arkadaş ne yapayım deyince bende burdaki siz değerli arkadaşların engin fikirlerinden faydalanmak istedim. Belki benim göremediğim değişik bir açıdan fydanız dokunur . Bazı arkadaşlar tiye almışlar ama durum ciddi .kız adamı beğeniyor adamla bir iki görüşüldü annesiyle tanışıldı kız 35 yaşında artık evlenmek istiyor ciddi bir şekilde kendisi ev kızı üniv mezunu güzel bir bayan yaşını göstermiyor bakımlı adam 40 larda kısa bir evlilik yapmış ayrılmış adamın işi gücü iyi hali vakti yerinde çevresi geniş siyasi bağlantıları var fizik olarak biraz kilolu
Aralarında duygusal yakınlaşma olmadı . Aileler birbirini tanıyor uyumlu görünüyor .adamdan özel günlerde mesaj geliyor ama resmibir şekilde . Evlilik ile ilgili adam neden yaklaşmıyor olabilir yada nasıl yaklaşılır bu tarz birine ..burcu da yengeç ☺ engin bilgileriniz için teşekkürler
Kaynımda yengeçtir çokta kolay tava geldi
aksini yapsanız şaşardım zaten kanka. aynen beklediğim performans tam gazNe sandın panpa parselledik
aksini yapsanız şaşardım zaten kanka. aynen beklediğim performans tam gaz
Kaynımda yengeçtir çokta kolay tava geldi
eferiiiin ha şöyleTeveccühünüze uygun olmaya çalışyrm var olun
Kaynın derken evli değilsen nasıl kaynın var
Burcuyla ilgileneceğine adamın tavırlarına baksın anlar..Burclara biraz ilgilibir bayan o yüzden ilk onu_yazdım da diğer özlliklerini yazdım sevgi yok galiba
Hiç anlamam o işlerdenBurc uyumu olamaz mı kız terazi
Hehehe HarikasınSıcak suya basın yumuşar, sterilize etmek için sirke katmayı unutmayın.
Hehehe Harikasın
Bu kafayla kimse biryere gelmez tabi adamda beyinsizgillerden ve karsisindakini ''kari kari kari'' seklinde gorenlerden degilse.Yengeç erkeğini evlilik teklifi aşamasına nasıl getiririz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?