selam kızlar,
bu soruyu aynı firmada çalıştığım yakın bir arkadaşım için soruyorum umarım faydası olur.
bu kızın hoşlandığı bir çocuk var, yakışıklı, yapılı falan şirketteki pek çok kız deli oluyor bu çocuğa...
arkadaşım, fatma diyelim :) bu çocuk fatmaya ara sıra laf atıyor, gelip yanına konuşuyor, yemekte masasına oturuyor filan, gelgelim ben bu çocuktan pek hoşlanmıyorum bana karşı olumsuz bir davranışı da olmadı ama fatmayı kesinlikle çok üzecek ayrıca fatma şu an evlenebileceği düzgün birisine ihtiyaç duyuyor birtakım ailevi ve manevi sorunları var.
bir de başka adam var ali diyelim ona da, gayet mütevazi, efendi fatma 7 yaş büyük (25-32) aklı başında, orta halli, dürüst birisi konuşmasından, oturup kalkmasında çok iyi bir intiba bıraktı bende.
ali, fatma ile konuşmaya çalışıyor diye hissettim.
fatma da şirketin güzel kızlarından biri, boy pos yerinde alımlı kız, gayet de düzgün bir kişiliği var.
fatma ile ali için konuşmayı düşünüyorum ciddi ciddi tahmin edersem mesut olurlar boyları huyları eş, fakat ali, bir kaç gundur ağzını yokluyorum kadınlar konusunda deneyimsiz biraz taktiğe ihtiyacı var fatma için...
size sormak istediğim husus şu,
bilhassa nişanlı, sözlü ,evli kızlar cevap versin istiyorum yada ciddi bir ilişkisi olanlar,
ilk karşılaştığınızda erkek arkadaşınızın en çok nesi ilginizi çekti neyinden hoşlandınız fiziksel de olur manevi de ?
görüşmek üzere