Bir Erkeği Neden Seversiniz ?

kizilcikim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2011
9
0
36
İstanbul
selam kızlar,

bu soruyu aynı firmada çalıştığım yakın bir arkadaşım için soruyorum umarım faydası olur.

bu kızın hoşlandığı bir çocuk var, yakışıklı, yapılı falan şirketteki pek çok kız deli oluyor bu çocuğa...

arkadaşım, fatma diyelim :) bu çocuk fatmaya ara sıra laf atıyor, gelip yanına konuşuyor, yemekte masasına oturuyor filan, gelgelim ben bu çocuktan pek hoşlanmıyorum bana karşı olumsuz bir davranışı da olmadı ama fatmayı kesinlikle çok üzecek ayrıca fatma şu an evlenebileceği düzgün birisine ihtiyaç duyuyor birtakım ailevi ve manevi sorunları var.

bir de başka adam var ali diyelim ona da, gayet mütevazi, efendi fatma 7 yaş büyük (25-32) aklı başında, orta halli, dürüst birisi konuşmasından, oturup kalkmasında çok iyi bir intiba bıraktı bende.

ali, fatma ile konuşmaya çalışıyor diye hissettim.
fatma da şirketin güzel kızlarından biri, boy pos yerinde alımlı kız, gayet de düzgün bir kişiliği var.

fatma ile ali için konuşmayı düşünüyorum ciddi ciddi tahmin edersem mesut olurlar boyları huyları eş, fakat ali, bir kaç gundur ağzını yokluyorum kadınlar konusunda deneyimsiz biraz taktiğe ihtiyacı var fatma için...

size sormak istediğim husus şu,

bilhassa nişanlı, sözlü ,evli kızlar cevap versin istiyorum yada ciddi bir ilişkisi olanlar,

ilk karşılaştığınızda erkek arkadaşınızın en çok nesi ilginizi çekti neyinden hoşlandınız fiziksel de olur manevi de ?

görüşmek üzere

her kadın erkekte farklı özellikler arasa da bazı şeyler ortaktır. güçlü, onu koruyabilecek, evin babası olabilecek sorumluluk sahibi, maddi yönden sağlam bir geliri olan gibi özelliklere bakılır... bir evin yükünü taşır mı taşıyamaz mı. uzun vadede bu adamla beraber olabilir miyim. ahlakı nasıl, kişiliği nasıl..vs gibi pek çok soru ile zihninde ölçüp tartar. yani bence bunları düşünmesi gerekir bir kadının. özellikle evlenme aşamasında, aday açısından...ha sadece bunlar değil adayın ailesini de bu bağlamda ölçüp tartması gerekir...

gelelim sizin anlattığınız 2 kişiye. öncelikle 1. kişi arkadaşınızı illede üzecek demek yanlış olur. eğer ahlak yönünden bir yanlışı görmüşseniz tamam buna göre diyebilirsiniz fakat öyle birşey yoksa da su-i zan yapmamak lazım. sonuçta bahsettiğiniz 1. kişi, 2. sinden daha iyi bir kişiliğe ve olgunluğa sahip olabilir. bu anlamda araştırmak lazım. görünüşe aldanmaktan ziyade...

son sorunuza gelirsek...ben eşimle ilk tanıştığımda fiziksel görüntüsü boyu posu ilgimi çekti. bu biraz içgüdüsel tabi. kadın olarak -fiziksel-daha zayıf yaratıldığımız için ister istemez güçlü bir erkeği çekici buluruz...fakat onu seçmemi sağlayan elbetteki ahlakı oldu. bu aşamda artık boyun posun pek bir önemi kalmadı. yani ahlak yönünden sağlam olmadığını düşünseydim evlenmezdim. tabi araştırdık görüştük, danıştık ve karara vardık. son tahlilde doğru olanı Rab daha iyi bilir, biz bildiğimiz ve gördüğümüz kadarıyla karar verip yola çıktık...

Allah herkese bu bağlamda hayırlı eşler nasip etsin.

teşekkürler,

birinci çocuk çok çapkın belli etmiyor ama telefon konuşmalarına denk geldim bir kaç sefer bu gece kızla buluşuyorum, şu otelde yer ayırttım filan gibi konuşmaları oldu.

ikinci kişi konusunda kesinlikle çok ahlaklı karakter sahibi diyemesemde manevi olarak sağlam birisine benziyor içini bilemem.

o zaman 1. baya tehlikeliymiş, eleyelim onu

ikincisini ise iyice bir araştırın, bu zamanda millet iyi görünüp neler neler yapıyor dikkat etmek lazım. kendisini, çevresini ve ailesini araştırın. ona göre karar verin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…