Bir erkegi unutmak icin ne yapmali?

uzunince

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2015
1.211
1.578
133
38
Basliktan da anlasilacagi gibi erkke arkadasimi unutmak icin bos zamanimi nasil doldurabilirim? Oyle doldurayim ki onu dusunecek zamanim kalmasin istiyorum.

Zaten calisiyorum ama yeni bir sehirde yasiyorum ve fazla arkadasim yok. Aksamlari 1 saat yuruyuse giderim ama geri kalan zamanda neler yapsam?

Bayramda izniniz var mı bilmiyorum ama süper turlar var fiyatlarda uygun ... kesinlikle tavsiye ederim
Iznim var ama ailemin yaninda olacagim. Yegenim falan oldugu icin o tarihlerde sorun yasamam. Yegenim beni oyalar. Bayrama kadar ne yapsam bilemiyorum. En riskli donem benim icin

Kitap oku çok iyi gelir. Beni dinlendiriyor, öyle bir havası var ki başka dünyadasınız sanki...
Müzik dinle. (Mümkünse arabesk, fantezi olmasın)

Bir spor salonuna kaydolun. Sosyal bir çevreniz de olur hem.

Kitap oku çok iyi gelir. Beni dinlendiriyor, öyle bir havası var ki başka dünyadasınız sanki...
Müzik dinle. (Mümkünse arabesk, fantezi olmasın)
Bu yaz okumayi dusunup elime dahi alamadigim birkac kitap vardi. Onlardan baslamayi dusunuyorum aslinda. Onu hayatima alinca kendimi o kadar bosladim ki o yokken ne yapiyordum hic hatirlamiyorum

Bu yaz okumayi dusunup elime dahi alamadigim birkac kitap vardi. Onlardan baslamayi dusunuyorum aslinda. Onu hayatima alinca kendimi o kadar bosladim ki o yokken ne yapiyordum hic hatirlamiyorum

Kitap okumaya başladığın zaman öyle bir büyüsü var ki, şuraya kadar okuyayım, şu kısmı bitirip bırakayım diyene kadar bakıyorsun ki kitabı bitirmişsin. :) Sana çok güzel arkadaşlık eder... İnanır mısın ben okurken sanki bulunduğum dünyada değilim, kafamdaki bütün sorunlar bitmiş gibi hiç aklıma bile gelmiyor, diyorum ya başka bir dünya :) Bir zaman sonra bir bakmışsın kafandaki erkek bile o kadar boş gelecek ki sana...

Al kitabını, yap bir kahve kendine... Al dünyayı sessize :)

Elbette o zaman aci cekerek gececek ama kendimi bir seylerle mesgul edip onu daha az dusunmek istiyorum. Elim telefona gider ve ona mesaj atarim diye cok korkuyorum

bence zamana bırakın akışına bırak acını yasa aglamak geçiyorsa aklından otur agla kafandan silemiyorsan bol bol düşün bi zaman sonra bitiyor

bence zamana bırakın akışına bırak acını yasa aglamak geçiyorsa aklından otur agla kafandan silemiyorsan bol bol düşün bi zaman sonra bitiyor
Surekli dusunmek de bagimlilik yapar diye korkuyorum zaten onunla 1 yildan fazla birlikteyim. Bellirli bir aliskanligim va. Simdi bundan kurtulmam, onsuz devam etmem gerekiyor

Surekli dusunmek de bagimlilik yapar diye korkuyorum zaten onunla 1 yildan fazla birlikteyim. Bellirli bir aliskanligim va. Simdi bundan kurtulmam, onsuz devam etmem gerekiyor
şöyle söyleyim bende zor badireler atlattım 2 sene felan sürdü çok kötü günler geçirdim çok şükür bitti gitti hepsi zamanla gezdim tozdum unutmak için sporada gittim ama olmuyordu hiç bir şeyine bakma sosyal hesabına nerde nasıl olduguna bakma düşüncelerine engel olamazsın zamanla farkında olmadan unutuluyor yeterki sosyal medya hesabına bakma kendine hedef koy hedefine yönel

Neyse ki sosyal medyada bir sey paylasmiyor ama hangi saatlerde girdigini bildigimden ister istemez o saatlerde gozum onu ariyor

Tak muzigi kulagina giyin uzun uzuuuuunnnnnn yuru tekbasina is cikisinda. Ben oyle yapmistim. Arkadaslarinla takıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…