- 2 Şubat 2021
- 34
- 13
- 38
- Konu Sahibi Kararsiz93
Arkadaşlar evleneceğiniz erkeğin 7 bilgisayarının olması normal mi karşılardınız? Birinci konum bu. İkinci olarak da bu kişinin Daha önce de telefon özelimdir diyen biri olduğunu anlatmıştım. Bir kere otururken bana bir şey gösteriyordu bir kızdan mesaj geldi sonra açmak istemedi mesajı ben ısrar ettim. Sonra telefonu kendine çekti, bir şeyleri silip açtı sanki anlayamadım, kızla da arkadaşça konuşuyorlarmış baktığım mesajlarda çok bir şey yoktu ama zaten 2 3 tane mesaj kalmıştı o da sadece kızdan gelen son mesajlar. Birkaç gün sonra baktım yine o kız arıyor. Diyorki gününü anlatmak için arıyor bayadır muhabbet ediyorduk zamanında marketten tanışmışlar ve arkadaşlarmış. Bilemiyorum artık anlattığı böyle. Sonra kızı sildi yanımda takipten de çıkardı. İnstagramında takip ettiği çoğu kızı da zaten o gün işteyken takipten çıkarmış. Ancak yeni bir hesap açmıştı benim farketmeyeceğimi düşündü ki o hesapta bi şekilde benim önüme düştü. Oradan da sadece bir kızı takip etmiş muhtemelen diğer instagramından sildiği bir kızdı. Bu hesabını da açalı 2 gün olmuştu. Ben dayanamadım kıza nereden tanıştıklarını sordum, aslında gönül ilişkilerimi var merak ettim. Kız bana cevap atmadı ve gidip çocuğa sormuş yani kıza da çok kızdım sen bana doğruyu yanlışı söylesene gidip çocuğa sorana kadar. Baktım çocuk yeni hesabından bu kızı takipten çıkardı bu olayın üstüne. Akşam buluştuk ve sordum ilk inkar etti sonra hesabını açtırdım. Kızın son mesajı demekki araştırmaya başladılar olmuş. O da "ciddi ilişkiye başladım o soruyordur seni" demiş kızda böyle demiş demesine göre. Yani bu kızında ne olduğunu tam anlayamadım ve kız bana hiçbir şey yazmadı. Kızda profil resmi olmayan 8 takipçili biri. Senelerdir ilk kez birini gerçek manada samimi bulmuştum ama bu olanlar beni huzursuz etti baya. 30 küsür senedir bekar bir çocuk diyorum konuşmuştur yani zamanında olabilir ama yeni instagram açması ve gizlemesi. Aslında yani keşke o instagram hesabını keşke biraz daha gözlemleseydim diyorum en azından ne yapmak istediğini daha net görebilirdim benim bu davranışımdan sonra o instagram hesabını da sildi. Bunun dışında çok iyi biri çok iyi anlaşıyorduk. Ve çok düşünceli keşke bunlar yaşanmasaydı. Yani kurcalamasaydım zaten hâla da tam bir güven duyuyor olacaktım. Erkeklerde bu tarz durumlar olabilir mi sizce? Normal mi? Sorguladığımda da hep kendini açıklamaya çalışıyor ama insanın içine şüphe düşmesi kadar kötü bir şeyde yok.