Bir erkeğin biseksüel olduğunu anlayabilir miyiz?

Eşcinsellik desen çok net şeyler söylerdik de, biseksuelligi anlamak epey zor, hele ki böyle bizim burdan su olur bu olur gibi şeyler söylememiz daha da zor..

Arkadaşlar aslına şüpheler çok elle tutulur değil.
Parçaları birleştirince ancak bir bütün eder.
Eşimin yakın bir arkadaşı var.
Yurt dışı programı vardı. Önce ki listesi farklı iken, farklı kişilerle gidilecek iken, plan bir anda değişti bu arkadaşıyla olan plana dahil oldu. (iş dolayısıyla)
Onun hakkında bir şey sorduğumda sanki cevap vermekten rahatsız oluyor.
Birde eşime açık seçik şeylerin videosunu atmış hep.
Hatta bir tanesinde bak tam bizim yerimiz burası yazıyor. Attığı yerde de iki çıplak insan var sessiz sakin manzaralı bir yer.
Biliyorum saçma gelebilir tüm bunlar erkeklerin de arasında olan muhabbetler, benim kafam niye böyle çalışıyor bilmiyorum :/

Anlaşilma olasılıgı.. zor anca eşi süphelenır.. vardır kesın tuhaf olan veya anormal gelen hareketler..
benım Arkadasımın Amcası hem evliydi.. görünürde mutluydu eşiyle arası nasıldı bılemem..
Ama bi deyeşiklik hissediliyordu.. ama daha sonra arkadasım Amcasını Erkek arkadaslarıyla yazışmalarını görmüş.. süpgesı bos cıkmamişdi..

varlar. gay bi yakın arkadaşım vardı. evli erkeklerle birlikte oluyordu.

toplumda dışlanmamak için evlenip çocuk yapıp arkasından erkeklerle aldatıyorlar. iğrenç bir sömürme.

Bana burda garip gelen tek şey arkadaşıyla olan sorulara yanıt verirken garip davranması. Attığı bizim yerimiz resmi normal değil ama yapan erkekler var buyuzden erkek muhabbetinde olabilir. Program değişikliği için de belki öyle olması gerkemistir veya sevdiği arkadaşı ile gitmek istemiştir. Bana bu da normal geldi

Bi kadın durduk yere hiç konduramayacağı şeyleri hissetmez diye düşünüyorum ben nedense.

Kendime çok çok kızıyorum böyle düşündüğüm için. Ama bir fikir bir kere aklına gelmeye görsün saçmaladıkça saçmalıyorsun gerçekten.
Bu gün odalarının resmini istedim Allahım yatakları resmen bitişik.
Çıldırıcimm yakında :)

Hmmm ilginç tabii.. fakat bahsettıgın videoda iki erkekmi varda?
Dıyer türlüsüde başka bintarafa gıder gercı ama benimde kafam karişti

Bi kadın durduk yere hiç konduramayacağı şeyleri hissetmez diye düşünüyorum ben nedense.

Heh tam olarak bende bunu düşünüyorum.
Bir fikir aklına boşuna gelmez senin kızım diyorum
Bir de adam mükemmel yav hiçbir bir noksanı olmaz bi insanın diyorum...
İnsanlar boşuna kafayı yemiyor bence düşünmekten hep

Anlamak için araştırmak lazım. Ne biliyim cinsel yönden doyumsuz olabilir bazıları,aldatmaya megilli olan, genelde başka bayanlarla görüşmelerini yakaladığın erkeklerden olabilir, çünkü erkekle konuşsa anlayamazsın niyetini.

Açıkçası benim böyle tanıdıgım biri var ama adam namaz kılıyor, durumu çok çok iyi kadınlara da erkeklere de para dagıtıyor bu iş için. Farklı hatları da varmış sanırım. Araştırılmadan zor yani.

Esinize mi yürümüs ,ben anlamadım .Eger öyleyse eşiniz hissetmistir .

bence kadınlar hissediyor.

hissediyorsanız mutlaka doğru olma ihtimali vardır.

ama zor bir psikoloji bu. kendinizi güçlü tutun kurcalarken anlatması bile zor gelebilir insanlara. bi kadınla aldatılınca bütün kadınlara anlatıp arkasından beddua edilir ama erkek türünü anlatması bile zordur bizim toplumda. bu yüzden daha zor geliyor bana. o yüzden kendinizi güçlü tutun kk ya yazın bol bol.

Hmmm ilginç tabii.. fakat bahsettıgın videoda iki erkekmi varda?
Dıyer türlüsüde başka bintarafa gıder gercı ama benimde kafam karişti

Yok bir erkek ve kadın uzanmışlar çıplak mayışmışlar resmen suyun içinde saçma sapan bir şeydi :/

Benim eşime kimse bizim yerimiz burası gibisinden , çıplaklı Videolar falan atmıyor .. biz kim , ne alaka , niye çıplak iki insan ..allah allah enteresan geldi bana

fotoğrafı görmek lazım yorum yapmak için bence. eğer iki kişi tamamen çıplak ve fiziki temas varsa ve burası tam bizlik denilmişse bence kafanızdan kurmakta haklısınız, ha değilse turistik bir yer ve manzara amaçlı çekilmiş bir fotoğraf ise çok şeyapmayın.

Varsa bile bişey işkillendiriyosunuz adamı o zaman. Sessizce ölçüp tartın.

Benim eşime kimse bizim yerimiz burası gibisinden , çıplaklı Videolar falan atmıyor .. biz kim , ne alaka , niye çıplak iki insan ..allah allah enteresan geldi bana

Bu ben evlenmeden önce atılmış. Sosyal mecradan konuşmaları duruyo baya gerilere giderek gördüm.
Ama abim canım falanda yazmış.
Abi lafı da geçiyor yani.

Kısa bir video gibiydi. Öncelikle kadraja bu adamla kadın giriyor, uzanmışlar çıplak üst üste.
Sonra manzaraya doğru açı değişiyor.
Burası tam bizlik yazmış.
Eşim gülücük atmış.
Hani ikisininde libido yüksek ondan mı ?
Gerçekten anlam veremedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…