- 23 Ocak 2013
- 8.104
- 10.540
- 248
eşinizde erkeklere yönelim varsa mutlaka online bir hesabı vardır bence.
çünkü böyle kişiler birbirlerini zor buluyorlar. telefonunu ve laptopunu kurcalayarak ancak emin olabilirsiniz.
Onunla ilgili birseyler sordugumda rahatsiz oluyor demissin. Acar misin o kismi? Ne gibi seyler soruyorsun. Ne diyor mesela?
Benim aklima sadece bu kismi takildi.
Bisexusel olan kisi evli de olabilir gayet coculugu cocugu da.Szin icin onemli olan partneriniz pasiv mi aktiv mi?Aktivse ve bunu bastirabiliyorsa sikinti yok fakat fasivse maalesef evlilik veya iliski paravandir.Konuya nasıl giriş yapacağımı bilmiyorum.
Ne yazacağımı ne söyleyeceğimi de bilmiyorum.
O yüzden bir şey anlatmadan sadece bu soruyu sormak istiyorum.
Anlaşılır mı ? Çevrenizde böyle olan arkadaşlarınız var mı ?
Biseksüel olup aynı zamanda evli olan mesela ? Sanırım beni en çok işin bu kısmı ilgilendiriyor.
Tabi ki bir insan durduk yere bu soruyu sormaz. Size şüphelerimden bahsetmekte istiyorum öncelikle bir kaç cevap duymam lazım sanırım.
Konunun sonunda amann iyi saçmalamışım rahatlığını duymak hastalıklı beynimden ötürü kendime kızmak tercihim.
Hadi hayırlısı olsun bakalım :/
Bisexusel olan kisi evli de olabilir gayet coculugu cocugu da.Szin icin onemli olan partneriniz pasiv mi aktiv mi?Aktivse ve bunu bastirabiliyorsa sikinti yok fakat fasivse maalesef evlilik veya iliski paravandir.
Haha lez bi kadin bana yurumustuAklima o geldi. Normalde lens kullaniyorum gozluk takmisim.. oooo o ne iltifatlar oyle namusuma goz dikilmis gibi hissetmistim
Adam sonradan farkina variyoda olabilir bilemiyorum.. kimini ailesi zorluyo evlilige.. bi arkadasimin basina geldi. Gay cikti kocasi..bosandi tabii olan kiza oldu:)))) Komik bir anı :)) Bu insanları yargılamıyorum kesinlikle.
Ama şu paravan gibi kullananlar aldatanlar duydukça da psikolojim bozuluyor.
Adam sonradan farkina variyoda olabilir bilemiyorum.. kimini ailesi zorluyo evlilige.. bi arkadasimin basina geldi. Gay cikti kocasi..bosandi tabii olan kiza oldu
Anlaşılacak sözler söylediyse anlaşılır, söylemediyse anlaşılmaz. Bu arada bunda kötü bir yan yok. Önemli olan insanın sevdiğine sadık olması. Yani biseksüel diye gidip bir erkekle aldatmaz, baştan söyleyeyim de. Çünkü insanlar biseksüel insanları çok eşli insanlarla karıştırıyor.
Yani ben olsam bende şüphelenirim , herşeyi birleştirince oha kesin derim ben yani ... yalnız bişi dicem ne hissediyorsunuz olasılık olsa bile yaniBu ben evlenmeden önce atılmış. Sosyal mecradan konuşmaları duruyo baya gerilere giderek gördüm.
Ama abim canım falanda yazmış.
Abi lafı da geçiyor yani.
Telefonu hep ortada. Hatta geçen dışarı çıktı şarjda bıraktı.
İnceledim ama hiçbir şey bulamadım.
Haksızlık mı ediyorum acaba çok üzgünüm inan ki.
Bisexuellikte pasiv ve aktiv kavrami farkli kullaniliyor.Yani esiniz hemcinsiyle birlikte olmayi fantaziliyirken kendisi hala erkek konumundaysa aktiv degilse pasivdir.Şunu da eklesem mi acaba biraz utanarak.
Benimle ilişkisinde çok istekli, bazen onun isteğinden ben usanıyorum.
Yani ben olsam bende şüphelenirim , herşeyi birleştirince oha kesin derim ben yani ... yalnız bişi dicem ne hissediyorsunuz olasılık olsa bile yani
Bak bizim yerimiz diye attığı fotoğraftaki çıplak insanların cinsiyeti aslında sizi aydınlatmada çok yardımcı olabilir. İkiside erkek miydi?Arkadaşlar aslına şüpheler çok elle tutulur değil.
Parçaları birleştirince ancak bir bütün eder.
Eşimin yakın bir arkadaşı var.
Yurt dışı programı vardı. Önce ki listesi farklı iken, farklı kişilerle gidilecek iken, plan bir anda değişti bu arkadaşıyla olan plana dahil oldu. (iş dolayısıyla)
Onun hakkında bir şey sorduğumda sanki cevap vermekten rahatsız oluyor.
Birde eşime açık seçik şeylerin videosunu atmış hep.
Hatta bir tanesinde bak tam bizim yerimiz burası yazıyor. Attığı yerde de iki çıplak insan var sessiz sakin manzaralı bir yer.
Biliyorum saçma gelebilir tüm bunlar erkeklerin de arasında olan muhabbetler, benim kafam niye böyle çalışıyor bilmiyorum :/
Oda olabilir evet. Ama yeter ki dürüst olunsun.
Zor olur tabi insan dağılır ama kabullenir hiç değilse.
İki ciplak kadin mi insan derken iki ciplak erkekse ya da erkege benzer siluetse bingo..Arkadaşlar aslına şüpheler çok elle tutulur değil.
Parçaları birleştirince ancak bir bütün eder.
Eşimin yakın bir arkadaşı var.
Yurt dışı programı vardı. Önce ki listesi farklı iken, farklı kişilerle gidilecek iken, plan bir anda değişti bu arkadaşıyla olan plana dahil oldu. (iş dolayısıyla)
Onun hakkında bir şey sorduğumda sanki cevap vermekten rahatsız oluyor.
Birde eşime açık seçik şeylerin videosunu atmış hep.
Hatta bir tanesinde bak tam bizim yerimiz burası yazıyor. Attığı yerde de iki çıplak insan var sessiz sakin manzaralı bir yer.
Biliyorum saçma gelebilir tüm bunlar erkeklerin de arasında olan muhabbetler, benim kafam niye böyle çalışıyor bilmiyorum :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?