Bir erkeğin biseksüel olduğunu anlayabilir miyiz?

eşinizde erkeklere yönelim varsa mutlaka online bir hesabı vardır bence.

çünkü böyle kişiler birbirlerini zor buluyorlar. telefonunu ve laptopunu kurcalayarak ancak emin olabilirsiniz.

eşinizde erkeklere yönelim varsa mutlaka online bir hesabı vardır bence.

çünkü böyle kişiler birbirlerini zor buluyorlar. telefonunu ve laptopunu kurcalayarak ancak emin olabilirsiniz.

Telefonu hep ortada. Hatta geçen dışarı çıktı şarjda bıraktı.
İnceledim ama hiçbir şey bulamadım.
Haksızlık mı ediyorum acaba çok üzgünüm inan ki.

Onunla ilgili birseyler sordugumda rahatsiz oluyor demissin. Acar misin o kismi? Ne gibi seyler soruyorsun. Ne diyor mesela?
Benim aklima sadece bu kismi takildi.

Onunla ilgili birseyler sordugumda rahatsiz oluyor demissin. Acar misin o kismi? Ne gibi seyler soruyorsun. Ne diyor mesela?
Benim aklima sadece bu kismi takildi.

Mesela şey dedim arkadaşına benim kuzenimi ayarlasak mı ? Ama kız beğenmez kolay kolay dedim.
Oda ne biliyorsun belki de o beğenmez demişti.
Kuzenimi de sever eşim böyle bir tepki beklemiyordum.
Evlenmeyi düşünmüyor mu dedim?
Sanki böyle cevap vermek istemiyor gibi tavrı çalışan birini istiyor dedi.
Birde bazı konularda kapalı bir çocuk dedi, her şeyini paylaşmaz öyle dedi.

Bisexusel olan kisi evli de olabilir gayet coculugu cocugu da.Szin icin onemli olan partneriniz pasiv mi aktiv mi?Aktivse ve bunu bastirabiliyorsa sikinti yok fakat fasivse maalesef evlilik veya iliski paravandir.

Haha lez bi kadin bana yurumustu Aklima o geldi. Normalde lens kullaniyorum gozluk takmisim.. oooo o ne iltifatlar oyle namusuma goz dikilmis gibi hissetmistim

Bisexusel olan kisi evli de olabilir gayet coculugu cocugu da.Szin icin onemli olan partneriniz pasiv mi aktiv mi?Aktivse ve bunu bastirabiliyorsa sikinti yok fakat fasivse maalesef evlilik veya iliski paravandir.

Şunu da eklesem mi acaba biraz utanarak.
Benimle ilişkisinde çok istekli, bazen onun isteğinden ben usanıyorum.

Haha lez bi kadin bana yurumustu Aklima o geldi. Normalde lens kullaniyorum gozluk takmisim.. oooo o ne iltifatlar oyle namusuma goz dikilmis gibi hissetmistim

:)))) Komik bir anı :)) Bu insanları yargılamıyorum kesinlikle.
Ama şu paravan gibi kullananlar aldatanlar duydukça da psikolojim bozuluyor.

:)))) Komik bir anı :)) Bu insanları yargılamıyorum kesinlikle.
Ama şu paravan gibi kullananlar aldatanlar duydukça da psikolojim bozuluyor.
Adam sonradan farkina variyoda olabilir bilemiyorum.. kimini ailesi zorluyo evlilige.. bi arkadasimin basina geldi. Gay cikti kocasi..bosandi tabii olan kiza oldu

Anlaşılacak sözler söylediyse anlaşılır, söylemediyse anlaşılmaz. Bu arada bunda kötü bir yan yok. Önemli olan insanın sevdiğine sadık olması. Yani biseksüel diye gidip bir erkekle aldatmaz, baştan söyleyeyim de. Çünkü insanlar biseksüel insanları çok eşli insanlarla karıştırıyor.

Adam sonradan farkina variyoda olabilir bilemiyorum.. kimini ailesi zorluyo evlilige.. bi arkadasimin basina geldi. Gay cikti kocasi..bosandi tabii olan kiza oldu

Oda olabilir evet. Ama yeter ki dürüst olunsun.
Zor olur tabi insan dağılır ama kabullenir hiç değilse.

Aldatma olmazsa sıkıntı olmaz tabi.

Bu ben evlenmeden önce atılmış. Sosyal mecradan konuşmaları duruyo baya gerilere giderek gördüm.
Ama abim canım falanda yazmış.
Abi lafı da geçiyor yani.
Yani ben olsam bende şüphelenirim , herşeyi birleştirince oha kesin derim ben yani ... yalnız bişi dicem ne hissediyorsunuz olasılık olsa bile yani

Telefonu hep ortada. Hatta geçen dışarı çıktı şarjda bıraktı.
İnceledim ama hiçbir şey bulamadım.
Haksızlık mı ediyorum acaba çok üzgünüm inan ki.

bu kesin güvenilir demek değil ki ne yazık ki

benim parmağımı telefonuna tanıttırmış eski sevgilim aldattı yani beni. aksine dikkat çekmemek için ortalıkta bırakıyor güven duydurttutuyor olabilir.

ben sizin kuşkunuzdan dolayı şüphelendim.

yoksa ilk videoyu ben görmüş olsam kesin orda kız bulcaklar diye kıskanırdım ilk planda adamı kıskanmam için mutlaka içgüdülerimde hissetmem lazım.

benim mesela bi eski sevgilim evli ama hareketlerinden gay olduğu bariz belli olan biriyle çok yakındı. ve bir net hesabı bulmuştum en sık kullandığı nicki aratıp şifresini de en sık kullandığı şifre yapmış. orada erkek erkek arıyor işaretliydi. sorduğumda geyiğine meraktan falan dedi ama ben içten içe doğru olduğunu hissettim sonra ayrılmıştım. sizin de bu içgüdü var mı içinizde?

Şunu da eklesem mi acaba biraz utanarak.
Benimle ilişkisinde çok istekli, bazen onun isteğinden ben usanıyorum.
Bisexuellikte pasiv ve aktiv kavrami farkli kullaniliyor.Yani esiniz hemcinsiyle birlikte olmayi fantaziliyirken kendisi hala erkek konumundaysa aktiv degilse pasivdir.

Biseksüel olması sizi aldatacağı anlamına gelmez. Nasıl başka kadınlarla birlikte olmuyorsa, erkeklerle de olmayabilir. Yani sadık olabilir.

Ama böyle bir kuşku gerçekten insanın aklına kolay girmez. Demek ki sizi rahatsız eden bir şey var, o ilginç geldi bana.

Yani ben olsam bende şüphelenirim , herşeyi birleştirince oha kesin derim ben yani ... yalnız bişi dicem ne hissediyorsunuz olasılık olsa bile yani

Ne hissettiğimi bilemiyorum.
Konuyu açarken çok tereddüt ettim.
Herkes amma saçmalamışsın aklını başına al yazar sandım.
Ama bana hak veren şüphelerimi yerli bulan çoğunlukta çıkınca daha fazla şaşırdım.

Şuan net bir şey olmadığı için kendime kızıyorum ama olmuş olsa bunu kanıtlasak ne hissedilir ki.
Darmadağın olur insan

Bak bizim yerimiz diye attığı fotoğraftaki çıplak insanların cinsiyeti aslında sizi aydınlatmada çok yardımcı olabilir. İkiside erkek miydi?

Oda olabilir evet. Ama yeter ki dürüst olunsun.
Zor olur tabi insan dağılır ama kabullenir hiç değilse.
İki ciplak kadin mi insan derken iki ciplak erkekse ya da erkege benzer siluetse bingo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…