• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bir erkeğin hangi hareketlerinden hoşlanmazsın?

karı parası yemeye çalışan erkeklerden hiç hoşlanmam... tabiiki hayat müşterek birgün o verir bir gün onda olmaz sen veririsin benim demek istediğim kendini jigolo sanan dangalaklara... :27:

karı parası yemeye çalışan erkeklerden hiç hoşlanmam... tabiiki hayat müşterek birgün o verir bir gün onda olmaz sen veririsin benim demek istediğim kendini jigolo sanan dangalaklara... :27:

çok haklısın aynen katılıyorum onları erkek diye nitelendirmek bile onlara fazla

1- Benimle kankasıymışım gibi konuşmasın. Beraber gülüyor olabiliriz, terbiyesiz bazı şeylere gülüyor olabilirim ama bu beni onun erkek arkadaşı yapmıyor.
2- Bişey söyledi mesela, anlamadım o an. Tekrar söylemesi için yalvarmam, bagırmam çağırmam lazım. Uyuz oluyorum.
3- Aklına gelen her şeyi tak tak söylüyor, kızınca şaka yapıyorum oluyor.

emrivaki.....vurdum duymaz dürttüm uyanmaz....dağınıklık....selamsız sabahsız....asker arkadaşı gibi.. vs daha çok sayardım ama vakit yetmez :)

İnceden inceye detaylıca her yerini süzdüğü kadının, bir başkasının bacısı olduğunu unutan; ama aynı şey kendi kardeşine yapılsa aslan kesilen erkeklerin bu tavrını görünce tiksiniyorum. Aldığı oksijen sadece israf...

öncelikle kişisel temizliği olmayan erkekten nefret ederim
elleri ayakları dişleri teni tertemiz olmalı. parfüm sürmesi şart değil temiz olunca zaten mis gibi sabun kokar.
çok konuşan erkeği de sevmem. Özellikle boş konuşanları.

öncelikle kişisel temizliği olmayan erkekten nefret ederim
elleri ayakları dişleri teni tertemiz olmalı. parfüm sürmesi şart değil temiz olunca zaten mis gibi sabun kokar.
çok konuşan erkeği de sevmem. Özellikle boş konuşanları.
zaten konuşmaya başladılar mı hiiç şansları yok :))

Erkek dediğin sürekli konuşmıycak.Boş hiç konuşmıcak hatta.Gülüp eğlenirken muhabbet ederken susmasın tabi yabani gibi ama.Bi kavga anında yada ne biliyim uzatılmasına gerek olmayan bişeyde hala çene çen konuşmamalı ya:19:

Temizliğine dikkat etmeli.Çorabina,tırnaklarına,saçına sakalına..Zamanı gelince traş olmalı.Kirli sakal geziyorum ortada diye şeyini çıkarmanın manası yok yani.Hele şu ense traşı bile yaptırmayan erkekler yaa ne kadar tiksinç göründüklerinin farkında değiller bence:19:

Hayvan gibi böğürmesin (gülmesin)...:41:

Son düzenleme:
okulda ki bir hoca kulağımın dibinde ıslık çalınca anladım ki ıslık çalmalarından da hoşlanmıyorum. Ağzının ortasına vurasım geldi.

Dedikodu yapan,onu bunu çekiştiren ve evliyken her türlü ev halini,eşiyle ilgili problemlerini gidip anasına yetiştiren erkeklerden nefret ötesi nefret ediyorum.

Gereksiz yere konuşmasın lütfen.
Umursamaz erkekler nefret edilesi türdendir.
Onu gözümde büyütmüşken saçma sapan davranıp küçülmesin. :27:
Bakışlar önemli :23:

En ufak söze küsen, konuşmayan, naz yapan, küstümü barışmayan, laf sokmaya çalışan, dedikodu yapan, kızlara el-kol şakası yapan, ellerini yıkamayan, yerlere tüküren, yol benim gibi yürüyen, nasıl oturacağını bilmeyen bu böyle uzar gider özellikle ilk 7 tanesi karşıma çıkacak gibi büyük konuşmaya gör :1:

1. kendini beğenmiş erkekler (ben şöyle yakışıklıyım..her kız yanıma yakışmaz havalarında olan)

2. ailesiyle hava atanlar (annem böyle zengin babam şöyle zengin diyen)

3.her lafın ardından imalı imalı cinsellik konuşanlar

4.sinüzit olan erkek :) hiç çekilmiyor

ben sinirliyken gulen erkekten nefret ederim ! en uyuz oldugum sey ya

Back
X