Bir erkeğin önce neresine bakarsınız?

bir erkeğin ilk nesine bakarsınız:)

• Ankete Katılan
    842
ben de ilk önce ellerine daha yani parmaklarına dikkat ederim. koca elli erkeklerden hiç hoşlanmam. kocamında ilk ellerine bakmıştım.parmakları ince ve uzundur.

ilk olarak tipine bakarım zayıf ve kısa boylu erkeklerden hic hoslanmam.
daha sora giyimine ellerine ve dislerine bakarım.
askitom da hepsi istedigim gibi.:asigim:

ben once dislerine bakarim....pis bi insana tahammul edememmmm...ama genel olarak baktigimda tek bi yere bakmam benim icin onemli olan tamamlayici bir tipi olmasiiii... mesela up uzun boyda kucucuk kalca hic hos durmaz heraldeeelaelaelaelaelae

kesinlikle dişleri diyorum,daha sonra elleri çünkü temizlik benim için önemli
daha sonrasında da tabiki bakışları gelir..

gözlerine :asigim::asigim:
gözlerinde bi anlam göremezsem birşey ifade etmez benim içn.

Efendim önce dişler
sonra eller
sonra gözler sonra kıyafet ve ayakkabı
sonra boy,pos sonrada cüzdanını :roflol:
o dediğiniz yerine bakmam

Bence gözlerindeki ifade çok önemli. Kilolu olmamalı öle koca popolu erkekleri sevmem. Ensesi, elleri, dişleri temiz olmalı. yerimseniben

genel olarak fiziksel gorunumunu soooleee bi olctukten sonra kesinlikle sirtina bakarim...her sirt guzel diildir ama benim askimin sirti ooffff offf bilmiorum yaniii :)

valla ben oy kullanamıycam çünkü her yerine bakarım burda sayılan ama en önemlileri yüzü boyuposu ilginç ama ayakkabılarıdır..
ayakkabı takıntım varda..

ilk önce yüzünü görüyorum ama kalçayı merak ediyorum erkeklerdede seksi kalçalı olanlar var bence yüzüde önemli öyle at hırsızlarına benzemesin azıcık boyunun uzun olması tercihimdir hıı birde ben yapılı severim omuzları geniş olmalı bukadar bulursanız gönderin benimki benziyor diğer tariflerime ama kalçaası yok benden alıp ona yapıştırcam az kaldı :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…