Bir erkeğin önce neresine bakarsınız?

bir erkeğin ilk nesine bakarsınız:)

• Ankete Katılan
    842
ilk önce yüzüne bakarım sonrada ellerine nişanlımında ellerine çok bakıyodum eskiden çok düzgünler-tatlicadiarzu-

hahahhaah ya aklıma geldikçe gülüorum ben kendime
aynı işyerindeyiz adama 2 hafta bakıyorum yüzyüze konuşuoz bişi olmuo sonra ben adamı arkası dönük panoya yazı yazarken kafamı kaldırıp 10 sn görüom ve evlenip çocuğunu doğuruyom yaaaaaaa....ama artık ilgimi çok fazla çekmio acaba bnm oldu die mi yada 6 yıldır deforme ettim die mi?

Son düzenleme:
ben esımın ellerınden en cok etkılenmıstım ellere cok dıkkkat ederım tırnaklar temız mı pısmı uzunmu kısa mı hehe:teytey:

Ilk basta boyuna, posuna
sonra gulusune...çok onemli benim için (en çok beni etkileyecek seydir gulusu)
ve elleri...çok onemli yerimseniben

önce eLLer benim için :teytey: haLa diyorum sevgiLime eLLerin bu kadar güzeL oLmasaydı oLmazdı bizim iş diee :sm_cool: DişLer çok önemLi.. temizLik yanii . eLi ağzı kuLağı dişi temiz oLacakk evveLindee.. güLüş de çok önemLi ama yaa :asigim: ahh yerim ben onu yaa yerimseniben
:asigim: :asigim: :asigim:

ben boyu, posu ve gözler arasinda kaldim ama oyumu boya verdim

cünkü benim boyum kiza göre uzun sayilir o yüzden uymamiz gerekiyo kaydirigubbakcemile3

ama gözlerde cok önemli tabi

yüzü güzel yapan gözdür a.s

ha ben bide saclara bakiyorum :)))
siyah saci cok severim sac seklide güze olmasi... seyrek sac sevmem mesela :1no2:

gözleri elleri vede temiz olduğunu anlamak için dişlerine bakarım ayolll at gibi oldu ama biras :)))) eşimin elleri bi bayanınkine taş çıkartacak kadar güzeldir zaten önce ellerine aşık olmuştum

Ben gözlerine bakarım gözler ve bakışlar benim için çok önemlidir.etkileyici olmalı.sengözlerimebaksanab

şeyyy şaka şaka boyuna posuna oy verdim erkek dediğin biras uzun boylu biras iri yapılı olcakk a.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…