Bir erkeğin önce neresine bakarsınız?

bir erkeğin ilk nesine bakarsınız:)

• Ankete Katılan
    842
...............................................................................................

Son düzenleme:
Gülüşüne aptl aptl gülen erkeklere hiç dayanamam çünkü :roflol: birde eğer sevgilinizin çok güzel gamzeleri varsa (benim aşkımın var hepte gamzelirnde öpüyorum onu)aşkm o benim aşkmŞeniz

ben eşimin evlenmeden once eline,yüzüne gözüne,dişine ve boyuna posuna baktımda aldım.ii ki almışım kendısı benden tıtız.temızlık benım ıcın cok onemlı.pis bırıyle asla evlenemezdım isterse tırılyoner olsun.

hep dişlere baktığımı sanıyordum ama şimdi düşündümde ilk teninene bakıyorum.beyaz tercihimdir:roflol: bid egözlerine bakarım:asigim:kaydirigubbakcemile3sırnaşık şey

ben erkege tümden bakarım
zaten ınsanlara da tümden bakarım cok süzerım, erkegı de süzerım
sacına basına kıyafetıne vucuduna ölculerıne göbegıne(buyukj mu kucukmu)
nası yakısmıs mı gobegı, poposuna, elıne, ayagına, patılerıne, sacına sac dıbıne, gözlerıne agzına burnuna dudaklarına, kullandıgı esyalarına markalarına, direk süzerım, bır butun halındeyse ıyıdır,

ama normal olarak herkeste bunlara bakarım ben zaten sevıcegım erkegın teni ve bana ıyı davranması onemlıdır dıger unsurlar cok da fifi yani.
ayakkabısı marka olmus olmamıs ustune cırkın gomnek gıytmıs gıyumemıs kıme ne belkı eve para yetıstırıyodur ondan kötu gıyınıyodur davranısı tenı sevgısı onemlısı.

önce gözlerine bakarım..

sonra ellerine ve dişlerine aynı anda bakarım kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 bende ilk baş ayaykkabılarına ve giyimene bakarım... ayakkabısından anlıyorum nasıl karakterli biri oldugunu belki....

:jeyyar: bi erkeğin önce giyim kuşamı sonrada gözleri dikkatimi çeker.
aslında ne yalan söyleyeyim kalçalarına da bakarım

ozellikle surasina bakarim diye bisi yok aslinda konustugum kisiyi cok incelerim ben ayrintili bi sekilde kiz olsun erkek olsun farketmez ama giyimine gozum cok takilir bi de saclarina cok takiliyorum genelde.

bi de neden bilmiyorum haber sunuculari boyle kizlarla roportaj yapiyorsa malum yerine bakarim dikkatimi cekiyo aslinda neden bilmiyorum cok egleniyorum boyle haberleri izlerken:roflol::roflol:

illk yüzüne bakarım boyuna bosuna endamına
konusmasına kısılık karakterıne sempatısıne sevecenlıgıne
böyl böyle
ama ılk tıpıne bakarım kısılıgı ıyıyse hoslanabılırım tabıo konu farklı her sey onemlı bu hususta
bazen hıc bısey onemlı de olmaya bılıyor elektrık meselası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…