- Konu Sahibi tourmaline
-
evt bi ikimiz varız. sen naptın cnm. yazdın mı bişey?
bn senin durumunu tam bilmiorum ya arkadaşınmıydı senin bu çocuk:26:
hayir kusta tanidim. Ilgi gösterdi yakinlasti, simdi ben yaklasiyorum ondan tepki yok.
Ilgi gösteren oydu, kurs oldugu icin ben tepki vermedim pek fazla(hoca kendisi)
kurs bittikten sonra görüsebilmek icin faceden ekledim. Ama hep yazan benim, o sirf cevapliyor. Dogumgününe davet etmisti gitmedim...belkide bu yüzden ilgili olmadigimi düsünüyor hic bilmiyorum yani: iLGIMI ANLATAMADIM YADA ona ...
yaazmamayi düsünmüyorum artik.Daha ne kadar yazayim. Birazda kendisi düsünsün niye yazmiyor diye. biRSEYLER HISSEDIYORSA; CESARETINI TOPLAYIP YAZACAKTIR HERHALDE:
bncede yazma cnm. bekle bakalım birazcık. tek yaptığımız bu ztn
zor gercekten zor hersey.Bazen diyorum ne aptalmisim ama gecti artik. Bekliyecem, cünkü yazmaya devam edersem tamamen sikilcak.
Simdi meraklansin kendisi.
Ama sundan emin degilim. Ben sadece malum siteden görüsebiliyorum onunla sadece. eskiden ben online olunca hemen kacardi. Simdi ise rahat rahat online ama birsey yazmiyor. Bu yazmayisi birsey hissetmedigi anlamina geliyor sanirim...Yada oglak burcu, onunla akali cekinceleri mi var?
kendimi cok yanliz ve caresiz hissediyorum...ama yazmayacagim, kaybetme korkusu olusmamali, nasil olsa yok ki zaten. O beni kaybetcegine üzülsün
ya evine götrüdü burda yasiyacagim gibi seyler dediydi, beni mi kandirmaya calisti...offff hani olgunluk yasinda cocukta degil artik.
online olunca bişe yazmıosa sende yazma bnce. garip bi durum. keşke gitsemişsin doğum gününe.:26:
kaç yaşındasın cnm, o kaç yaşında mrk ettim olgun diyince:26:
sendeki durumlar nedir? halen beklemedemisin? konunu okudumda az biraz
gamzenk , cadica ikinizde burdasınız resim ekliyecem bakar mısınız?
evt cnm. aynı olay işte önce ilgilendi sonra kaçtışimdi finaller var durumu biraz kritik kendini derslere verdi
bakalım daha çok görcem bn bu çocuğu. seneye daha çok beraber olcaz okulda. bilmiorum nası olcak:26: bakalım inş bişe olur yoksa nefret etmeye başlıcam yakında
sen gene asnsliymissin görebilme sansin oluyor. Bende kurs bitti, görüsme bitti
tek tesellim o ztnseneye daha yakın olcaz bakalım belki o zmn bişeler olur
cadica orda mısın ????
Eklendi galiba :)
canım gördüm resimlerinizi.....gülüşün çok hoşuma gitti çok tatlısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?