- Konu Sahibi tourmaline
-
canım gördüm resimlerinizi.....gülüşün çok hoşuma gitti çok tatlısın
Peki o zman bu çocuk neden bana bakmıyor
dürüst olmak gerekirse ben seni daha çok beğendim.... sana bakmayışının nedeni onu beğenmeyeceğin korkusundan olabilirmi acaba ??
Ya o bu foto da biraz kötü çıkmış normalde daha iyi .
Benim onu beğenmeyeceğimi düşündüğünü sanmıyorum çünkü ben ona çok ima ediyorum onu beğendiğimi
kusura bakma yanlış anlaşılmaya açık bi cevap yazmışım.....ona kusur bulmak değildi niyetim.
İçinden geçenleri söylemen çok güzel .
Lütfen içinden geçenleri söylemeye devam et
benim yaptığım tahminler genelde tutmuyor
biraz negatifim ben hep olumsuz yönlerini görüyorum olayların. bana kalsa tourmaline bile mesaj atmasın diyordum iyiki diğer kızlar var ve atması konusunda ısrar etmişler inş güzel gelişmeler olur. demek istediğim diğer kızlar ne diyorsa onları dinle bence pişman olmazsın
kızlar hepinize iyi geceler inş hepimizin hakkında hayırlısı olur......
evet pisman oldum sonradan zaten...ama o kadar kisiyi davet etmistiki acikcasi cekindim..hem öyle ortamlardada bulunmuyorum.party yapmisti 30. yasgününü kutladiydi.
ben 25 o 30 yasinda.
zaten yazmiyacagim artik...bu sefer o kafa patlasin, bu kiza ne oldu diye (düsünürse tabii...
gamzenk , cadica ikinizde burdasınız resim ekliyecem bakar mısınız?
biraz negatifim ben hep olumsuz yönlerini görüyorum olayların. bana kalsa tourmaline bile mesaj atmasın diyordum iyiki diğer kızlar var ve atması konusunda ısrar etmişler inş güzel gelişmeler olur. demek istediğim diğer kızlar ne diyorsa onları dinle bence pişman olmazsın
bnde öleyim ya. bnde hep tourmalini e msj atma diodum mesela:44:
fotoları ben de görebilir miyim canım ????
canım iyi ki de gitmemişsin, gitmemiş olduğun için senin ilgisiz olduğunu düşündüğünü sanmıyorum..
nedense ben bu bahsettiğin adamdan pek hazetmedim canım ya...çok eğlence düşkünü biri mi ? gözü dışarda biri gibi geldi bana..
Merhaba ,
Kızlar , geçen gün burada konuştuğumuz konu vardı ya "çekingen erkekler" hakkında .
Hani ben orda kendimce sizlere akıl veriyordum .
Orada olaya dışardan baktığım için yorum yazmak kolaydı. Ama şimdi aynı ona benzer birşey benim başıma geldi .
Kızlar ben birinden hoşlanıyorum . Hoşlandığım kişiyi bi tanısanız varya insanlık adına heykelini dikersiniz, o kadar yani :))
Hem çok duygusal hem çok yardımsever , hem de çok kibar bi insan . Ama gel gör ki bu özelliklerinin yanında da çok çekingen çok utangaç bir insan.
Diğer erkekler gibi her gördüğü kızı baştan aşşağı süzmüyor , hatta onlara kolay kolay kafasını bile kaldırıp bakmıyor .
İşte bende böyle erkeklerden hoşlanıyorum galiba :). Kendisi eskiden benim sınıfımdaydı şuan sadece face'de görüyorum ve ara sıra tüm eski arkadaşlar toplanınca görüyorum . Bana karşı bişey hissediyor mu hissetmiyor mu onu da pek bilmiyorum . Onun bana karşı düşüncelerini nasıl öğrenebilirim ?
Kızlar ne yapacam yardım edin bana.
Benim gibi sabırlısın. Sabrın sonu selamet ben de bekliyorum.tek tesellim o ztnseneye daha yakın olcaz bakalım belki o zmn bişeler olur
hayir kusta tanidim. Ilgi gösterdi yakinlasti, simdi ben yaklasiyorum ondan tepki yok.
Ilgi gösteren oydu, kurs oldugu icin ben tepki vermedim pek fazla(hoca kendisi)
kurs bittikten sonra görüsebilmek icin faceden ekledim. Ama hep yazan benim, o sirf cevapliyor. Dogumgününe davet etmisti gitmedim...belkide bu yüzden ilgili olmadigimi düsünüyor hic bilmiyorum yani: iLGIMI ANLATAMADIM YADA ona ...
yaazmamayi düsünmüyorum artik.Daha ne kadar yazayim. Birazda kendisi düsünsün niye yazmiyor diye. biRSEYLER HISSEDIYORSA; CESARETINI TOPLAYIP YAZACAKTIR HERHALDE:
canım bu tarz birine ilgiyi sen göstericeksin sanırım, anlattığına göre normalden fazla utangaç, sen de faceten ya da teline bir mesaj atıp tepkisini ölçsen ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?