Bir Erkeğin Size Aşık Olduğunu Nasıl Anlarsınız? Peki Ya Siz Nasıl Belli Edersiniz ?

Daha sevgili değiliz , bana karşı bişeyler hissediyor gibi ama tam olarak söylemedi daha. Ne yapacam ya ben bunun ilgisini çekmek için

Çok çekingen bi insan olduğu için çok fazla ağzından laf da alamıyorum

dürüst olmak gerekirse ben seni daha çok beğendim.... sana bakmayışının nedeni onu beğenmeyeceğin korkusundan olabilirmi acaba ??

Ya o bu foto da biraz kötü çıkmış normalde daha iyi .

Benim onu beğenmeyeceğimi düşündüğünü sanmıyorum çünkü ben ona çok ima ediyorum onu beğendiğimi

İçinden geçenleri söylemen çok güzel .

Lütfen içinden geçenleri söylemeye devam et

benim yaptığım tahminler genelde tutmuyor
biraz negatifim ben hep olumsuz yönlerini görüyorum olayların. bana kalsa tourmaline bile mesaj atmasın diyordum iyiki diğer kızlar var ve atması konusunda ısrar etmişler inş güzel gelişmeler olur. demek istediğim diğer kızlar ne diyorsa onları dinle bence pişman olmazsın

bnde öleyim ya. bnde hep tourmalini e msj atma diodum mesela:44:

canım iyi ki de gitmemişsin, gitmemiş olduğun için senin ilgisiz olduğunu düşündüğünü sanmıyorum..
nedense ben bu bahsettiğin adamdan pek hazetmedim canım ya...çok eğlence düşkünü biri mi ? gözü dışarda biri gibi geldi bana..

Diğer kızlar, siz ne diyorsunuz ? Ne yapmalıyım ? :)

bnde öleyim ya. bnde hep tourmalini e msj atma diodum mesela:44:

kızlar bana sadece medeni bir cevap yazdı, bundan sonrası önemliii...

bana hoşlanıyor gibi geldi ama şu an onun için birazcık kolay görünüyor olmalıyım gözünde , her an herşey olabilir walla korkuyorum açıkcası bir mesaj daha attım bakın ona henüz cevap vermedi, ya bugün fırsat bulamadı daha, ya ben ona dün geç yazdığım için o da beni bekletiyor ya da o da düşünüyordur ne yazacağını benim düşündüğüm gibi...

duygularim karmakarisik...belkide beni denemek icin yolladi dogumgünü davetini. Hani sonuucta fazla tanimiyorum, acaba gidermiyim gitmezmiyim mi diye...bende gitmeyince, kolay biri olmadigimi algiladi, korktu, simdide kacacak delik ariyor
Benim yanimda bile baskalarina rahatlikla bakabiliyordu. Bilmiyorum ki, habire kizlari falan eklemesi acikcasi benimde hosuma gitmedi. Yani ne bileyim capkin mi acaba diye düsünmüyor degilim? belki bendede ayni seyi yapmaya calisti.

eglence düskünü gibi degil. Ailesine cok bagli, bunu rahatlikla belli ediyor...

Sanirim en iyisi onu unutmam Annem bile cocugu begenmedi:18:

canım bu tarz birine ilgiyi sen göstericeksin sanırım, anlattığına göre normalden fazla utangaç, sen de faceten ya da teline bir mesaj atıp tepkisini ölçsen ?

tek tesellim o ztn seneye daha yakın olcaz bakalım belki o zmn bişeler olur
Benim gibi sabırlısın. Sabrın sonu selamet ben de bekliyorum.

Geçen gece konuştuğumuzdan sonra yazdın mı birşeyler, ne tepki verdi? Sanırım msn e eklemişsin 1.5 yıl sonra mı ekledin msn e canım, bir de büyük ihitamelle bekar filan yazmışsın yani emin değil misin bu konudan?

Son düzenleme:
canım bu tarz birine ilgiyi sen göstericeksin sanırım, anlattığına göre normalden fazla utangaç, sen de faceten ya da teline bir mesaj atıp tepkisini ölçsen ?

canım zaten önceden eklemiştim onu. Bana karşı birşeyler hissediyor gibime geliyor ama utanıyor galiba söylemeye. Bende hayatta gidip soyleyemem . ne yapacam ben yaa (1e

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…