Bir Erkeğin Size Aşık Olduğunu Nasıl Anlarsınız? Peki Ya Siz Nasıl Belli Edersiniz ?

kızlar merhaba,

benim dengesiz vukuatlarına devam ediyor..bu akşam durumu abartarak bizim apartmanın önüne kadar gelmişti....

böyle hareket etmekten hoşlanıyor galiba...

Balık burcuna mensup biri olmama rağmen balık burcu olanları pek sevmem (kendim dahil)

Ama yine de çok iyiyiz beee :))

Duygusalız , yardımseveriz , insanlarla iyi iletişim kurarız ....

İyiyiz iyi

ilginç aslında bu kadar balık aynı dertten muzdarip burada bulduk birbirimizi allah buluşturdu heralde

alacağım bi kıyafeti bile kırk kere düşünüyorum çok çabuk sıkılma huyumda var canım babam hep sen eşindende sıkılacaksın bu gidişle derdi

kıyafeti bırak bn önceleri en basitinden bakkaldan çikolata alırken bile kararsız kalırdım düşünürdün on saat

kızlar merhaba,

benim dengesiz vukuatlarına devam ediyor..bu akşam durumu abartarak bizim apartmanın önüne kadar gelmişti....

böyle hareket etmekten hoşlanıyor galiba...

. peki bakıo mudu cnm nasıldı?? cvp yok dimi hala soruna??

hay Allahım bu işe benim kadar siz de çok şaşırıyorsunuz dimi ?

adama msj atıyorum cvp yok, ama apartmanımın önüne kadar geliyor, ya acaba psikolojik bir sorunu mu var,normal davranışlar mı bunlar?

psikolojisi nasıl bilememde davranışları klasik erkek davranışımı acaba çok tecrübeliyimya hemen teşhisi koydum mesajı görmemiş olması mümkünmü canım değil dimi

psikolojisi nasıl bilememde davranışları klasik erkek davranışımı acaba çok tecrübeliyimya hemen teşhisi koydum mesajı görmemiş olması mümkünmü canım değil dimi

hayır bence görmemiş olması mümkün değil, nslsın diye sormuş ya bana,cvp beklio olması lzım onun da benden, o yüzden mutlaka kontrol etmiştir mesajı..

sapık ayrı telle aradı o,

apartman önünde bekleyen benim dengesiz, bir de yerlere bakıyor sanki orda bişey düşürmüş numaraları...

ne çocuksu hareketler hakikaten ya. bu 30 yaşında koskocamn biri dimi. çok komik böyle garip garip taktik işlerine girmesi

ne çocuksu hareketler hakikaten ya. bu 30 yaşında koskocamn biri dimi. çok komik böyle garip garip taktik işlerine girmesi

31 yaşında canım, niye böyle yapıyor anlamıyorum ya, o kadar mesaj atıyorum,illa o uzaktan bakıcak yolumu bekleyecek...yani demek ki çıkmak istemiyor..korkuyorum yakında oturma odamdan fırlayacak heralde
giderek benim eve doğru mesafeyi daraltıyor apartmanın kapısına geldiğine göre, bir sonraki benim daire kapım olsa gerek

Son düzenleme:

madem çıkmak istemio nie bakıo ya. sinir oluyorum bu erkeklere. seninde aklını karıştırıo boş yere

üff artık düşünmek bile sıkıyor uzun süre görmeyince iyi insan unutur gibi oluyor ama durup dururken karşımıza çıktıkları zaman herşey başa sarıyor ya hiç görmeyelim yada hep görelim yanımızda olsunlar artık aslında kadere fazlasıyla inanan biriyim olmuyorsa kısmet değildir beni daha iyisi bekliyordur diyorum ama rahatlatmaya yetmiyor bunlar bende anlamadım hep şükreden elimdekilerle yetinmeyi bilen biri oldum asla isyan etmedim niye olmuyor diye......ama hiç böyle olmamıştım elde edemediğim içinmi hırslanıyorum acaba belkide bi ilişki başlasa bu büyü bozulur çekicilik gider aklıma bile gelmez şimdi ulaşılmaz görüyorum bu kadar kafama takmamda bundan galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…