- Konu Sahibi tourmaline
-
alacağım bi kıyafeti bile kırk kere düşünüyorum çok çabuk sıkılma huyumda var canım babam hep sen eşindende sıkılacaksın bu gidişle derdi
tourmaline cim bence kaçma sırası sana gelmiş :):) birazda o merak etsin
kızlar merhaba,
benim dengesiz vukuatlarına devam ediyor..bu akşam durumu abartarak bizim apartmanın önüne kadar gelmişti....
böyle hareket etmekten hoşlanıyor galiba...
hay Allahım bu işe benim kadar siz de çok şaşırıyorsunuz dimi ?
adama msj atıyorum cvp yok, ama apartmanımın önüne kadar geliyor, ya acaba psikolojik bir sorunu mu var,normal davranışlar mı bunlar?
. peki bakıo mudu cnm nasıldı?? cvp yok dimi hala soruna??
psikolojisi nasıl bilememde davranışları klasik erkek davranışımı acaba çok tecrübeliyimya hemen teşhisi koydummesajı görmemiş olması mümkünmü canım değil dimi
Nasıl yaa sapığın mı var, apartman önünde mi bekliyor, kim o bee!!!
sapık ayrı telle aradı o,
apartman önünde bekleyen benim dengesiz, bir de yerlere bakıyor sanki orda bişey düşürmüş numaraları...
ne çocuksu hareketler hakikaten ya. bu 30 yaşında koskocamn biri dimi. çok komik böyle garip garip taktik işlerine girmesi
31 yaşında canım, niye böyle yapıyor anlamıyorum ya, o kadar mesaj atıyorum,illa o uzaktan bakıcak yolumu bekleyecek...yani demek ki çıkmak istemiyor..korkuyorum yakında oturma odamdan fırlayacak heralde
giderek benim eve doğru mesafeyi daraltıyorapartmanın kapısına geldiğine göre, bir sonraki benim daire kapım olsa gerek
sapık ayrı telle aradı o,
apartman önünde bekleyen benim dengesiz, bir de yerlere bakıyor sanki orda bişey düşürmüş numaraları...
Aaaaaaaa!Bu adam benimkinin ikizi olmasın? Sapık sapık bakmayı izlemeyi sever ama tık yok!
ee adamlar heyecan peşinde demek ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?