- Konu Sahibi tourmaline
-
üff artık düşünmek bile sıkıyor uzun süre görmeyince iyi insan unutur gibi oluyor ama durup dururken karşımıza çıktıkları zaman herşey başa sarıyor ya hiç görmeyelim yada hep görelim yanımızda olsunlar artıkaslında kadere fazlasıyla inanan biriyim olmuyorsa kısmet değildir beni daha iyisi bekliyordur diyorum ama rahatlatmaya yetmiyor bunlar bende anlamadım hep şükreden elimdekilerle yetinmeyi bilen biri oldum asla isyan etmedim niye olmuyor diye......ama hiç böyle olmamıştım elde edemediğim içinmi hırslanıyorum acaba belkide bi ilişki başlasa bu büyü bozulur çekicilik gider aklıma bile gelmez şimdi ulaşılmaz görüyorum bu kadar kafama takmamda bundan galiba
kızlar şu sapık olayını facete yazdım demiştim ya, onun altına bir arkadaşıma yazdırsam mı acaba ne dersiniz ' tourmaline bütün dengesizler de seni buluyor ' diye..ya da 'dengesizleri kendine çekiyorsun'...ya da başka birşey....
Merhaba
Merhaba
Evettt
İkizler ne olduki :26:
Benim durumum erkek arkadaşım askerden geleli 1,5 ay oldu gelmeden önce söz diyip duruyodu şimdi pek oralı değil acaba beni sevmiyomu istemiyormu diye düşünüyorum ama msj atmakta geciksem endişeleniyor anlayamıyorummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?