Bir Erkeğin Size Aşık Olduğunu Nasıl Anlarsınız? Peki Ya Siz Nasıl Belli Edersiniz ?

Hem ilgili istekli, hem de kaçıyor değil mi.. Evet kesinlikle bizdensin, hoşgeldin. :)) Zamala bir şeylerin oturmasını veya seni daha iyi tanımayı istiyor olabilir mi?

Hem ilgili istekli, hem de kaçıyor değil mi.. Evet kesinlikle bizdensin, hoşgeldin. :)) Zamala bir şeylerin oturmasını veya seni daha iyi tanımayı istiyor olabilir mi?

ben bizim duruma benzetemedim keşke öyle olsa bizimkide biz daha sevgili bile olamadıkki...

Son düzenleme:
Yok aslında hep nişandan evlenmekden bahsediyor ama bilemiyorum:S kaçmıyorda aslında ama hemn olmasını istediği şeyi geciktirdi sanki biraz çokta ilgileniyorda ama nie böyle oldu birden anlayamadım:44:

ben bizim duruma benzetemedim keşke öyle olsa bizimkide biz daha sevgili bile olamadıkki...

Aslında sevgili olduktan sonraki aşama da değişmiyor.

Kısmet açtırıcam valla artık.

Melodi ailesine açamamıştır belki konuyu?

tour da kayboldu adama ağzının payını veriyor heralde.

Canım, askerlik zordur .
Askerden yeni gelmiş, bırak biraz stres atsın , askerlik psikolojisinden bi kurtulsun .

Biraz empati kurmalısın , kendini onun yerine koy .

Benim abimde askerden gelince sevdiceği ile böle sorunlar olmuştu ama aştılar...

Hmm korkuyorum işte boşa umutlanıyorum gibi hissediyorum utandıracam seni göreceksin diyor ama yinede korkuyorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…