- Konu Sahibi tourmaline
-
Benim durumum erkek arkadaşım askerden geleli 1,5 ay oldu gelmeden önce söz diyip duruyodu şimdi pek oralı değil acaba beni sevmiyomu istemiyormu diye düşünüyorum ama msj atmakta geciksem endişeleniyor anlayamıyorummmm
hımm pekte bizim durumlarla alakası yokmuş aslında sen baya aşama kaydetmişsin bize göre
Hem ilgili istekli, hem de kaçıyor değil mi.. Evet kesinlikle bizdensin, hoşgeldin. :)) Zamala bir şeylerin oturmasını veya seni daha iyi tanımayı istiyor olabilir mi?
ben bizim duruma benzetemedim keşke öyle olsa bizimkide biz daha sevgili bile olamadıkki...
Pazartesi günü buluşacaktık sırf sonu olmayacak diye vazgeçtim
Aslında sevgili olduktan sonraki aşama da değişmiyor.
Kısmet açtırıcam valla artık.
Melodi ailesine açamamıştır belki konuyu?
tour da kayboldu adama ağzının payını veriyor heralde.
21 :)))) hayırlısı bakalım nasip kısmet ne biliyim :SS:26:
Benim durumum erkek arkadaşım askerden geleli 1,5 ay oldu gelmeden önce söz diyip duruyodu şimdi pek oralı değil acaba beni sevmiyomu istemiyormu diye düşünüyorum ama msj atmakta geciksem endişeleniyor anlayamıyorummmm
Hmm korkuyorum işte boşa umutlanıyorum gibi hissediyorum utandıracam seni göreceksin diyor ama yinede korkuyormCanım, askerlik zordur .
Askerden yeni gelmiş, bırak biraz stres atsın , askerlik psikolojisinden bi kurtulsun .
Biraz empati kurmalısın , kendini onun yerine koy .
Benim abimde askerden gelince sevdiceği ile böle sorunlar olmuştu ama aştılar...
aman yaa keşke tatile filan gitsek ohh kafamız dağılır yenilenip geliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?