Bir Erkeğin Size Aşık Olduğunu Nasıl Anlarsınız? Peki Ya Siz Nasıl Belli Edersiniz ?

manyetikkarpuzum bu iyimser bir bakış açısı olmuşşş :) yirim ben seni..

benim düşünmediğim olasılık kalmadı zaten ya...paranoyak biri oldum onun yüzünden..

bir de koşmamı bekliyorsa hayal kırıklığına uğrayacak ne yazık ki :)

Son düzenleme:
bir de bir erkek direk olaya girmek ister ya, uzaktan bakıp bakıp kaçmak istemez..
kız ona bu kadar yeşil ışık yakıyorken onun böyle kaçması, kendini naza çekmesi hiç normal değil , kesin sevgilisi var diye düşünüyorum..
düşünsenize wall'u bile bana bakalı feyste..ilişki durumu da yazmıyor..

Son düzenleme:

evt sevgilisi olabilir. o yüzden kaçıyor olabilir

duvarı tek sana mı kapalı acaba. belki de herkese kapalıdır

ahaha bizim balık, mesaj konusunda birini daha ayartıyor sanırım
en son atmama kararı almıştı sankiii...:26:

Balık sensin. Ben ateş burcuyum iki gün iki gece düşünmüyorum napıcam diye sizin gibi balık ve balığımsı oğlakları harekete geçirmek zor oldu epey..:96:

Bu adam senden hoşlanıyor anlamadın hala. Erkekler olaya direkt girmek istermiş. Uzayda mı yaşıyosun acaba? :)))

Neyyse anla biraz ben uğrarım buralara. :))))

nası bu kadar emin olabiliyorsun hoşlandğından:26:

hoşlanan insan nie cvp yazmasın ki msjına:26:

ama sana göre sen yesil isik yakiyorsun, ama adama göre acaba bu yesil isik mi? Biz kadinlar cogunlukta cogu seyi dolayli yoldan aktarmaya calisiriz. Ama erkeklerde bunu anlayacak kapasite yok sanirim onlara direkt söylemek lazim galiba, gözlerine sokmak lazim anlamalari icin? yanlismiyim kizlar?

Bende hep bunu düsündügüm, acaba yazsammi diyorum, ama bir yandanda tam kacacak yer ararsa...

ya az sevgilisi olan birileri gelsinde yardımcı olsun bizeeee

onlar nası sevgili oldular mesela:44:

O da farklılık olsun diye :))

Alem FM de matrax programı var oraya da sürekli bu nick ile mesaj atıyodum böyle kaldı işte....

Hem senin Tourmaline ne anlamı var ??

Tourmalinem benimkinden daha komik
canım bu benim ikinci nickim, ilki çok dandikti değiştirdim..tourmaline benim en sevdiğim taş, içerisinde bir çok renk var,çok seviyorum bu taşı ben aşığım desem yeridir bu taşa burcumun taşı falan değil..
evt sevgilisi olabilir. o yüzden kaçıyor olabilir

duvarı tek sana mı kapalı acaba. belki de herkese kapalıdır
walla onu bilmiyorum da insan acayip kıllanıyor..
ya evet yani nasıl bu kadar emin oluyorsun Allahaşkına bana da nedenini yaz ben de emin olayım, adam benimle diyolog kurmak istemiyor belli ki..yani o bana cevap atmazsa onu aklımdan çıkaracağımı düşünmüyor mu, belki başkasına evet diyicem bu arada , ondan olumsuz davranışlar görünce..adam sadece bana bakmayı seviyor beni sevmiyor (
nası bu kadar emin olabiliyorsun hoşlandğından:26:

hoşlanan insan nie cvp yazmasın ki msjına:26:
ivett...
ya artık ben feysten arayıp bulup eklemişim,mesaj bile atmışım,sohbeti devam ettirme konuşma çabam var onunla,ama ondan bir tık yok..daha nasıl yeşil yakıcam kızııııııımmmm...soyadını bile bilmiyordum adamın..
ya az sevgilisi olan birileri gelsinde yardımcı olsun bizeeee

onlar nası sevgili oldular mesela:44:

evet nasıl sevgili olunur diye bir topik mi açsak ki

Son düzenleme:
bunu bende merak etmiyoor degilim, yas 25 faaliyet yok daha hic sevgilim olmadi...

bnde 22 yaşındayım bnmde hiç sevgilim olmadı. gerçi suç bnde gelen teklifleri kabul etmedim

ilk defa birinden hoşlandım o da teklif etmiyo

fena olmaz tourmaline. senin topikler tutuyo. böle i topik bekliyorum senden

ya çok mrk ediyorum bakalım önce hangimizin sevgilisi olucak:18:

artık birimiz kıralım şu kötü şansı yahu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…