- Konu Sahibi tourmaline
-
- #1.021
Sen atamadın mı şu mesajı halaa? :96:
Nasıl o kadar şeyi düşündün
Bu kurgularla senden çok iyi bir film yazarı olur :))
O kadar dallanıp budaklandırmaya gerek yok .
Olay çok basit o da senden hoşlanıyor ama seni biraz daha peşinden koşturmak istiyor , Sende aynı şeyi ondan beklediğin için iş çıkmaza giriyor ...
manyetikkarpuzum bu iyimser bir bakış açısı olmuşşş :) yirim ben seni..
benim düşünmediğim olasılık kalmadı zaten ya...paranoyak biri oldum onun yüzünden..
bir de koşmamı bekliyorsa hayal kırıklığına uğrayacak ne yazık ki :)
Manyetikkarpuzum
Böyle diyince gülmem geliyor nedense
bana da gülme geliyor wallaniye bu nicki seçtin çok ilginç ??? hiç aklıma gelmezdi..nerden esinlendin manyetikkarpuzum..
Üyelik açınca canım karpuz çekiyordu :::
Açtık bi kere değiştirilmiyor da idare etcez artık
karpuz normal de manyetik ne alaka kısss ????
bir de bir erkek direk olaya girmek ister ya, uzaktan bakıp bakıp kaçmak istemez..
kız ona bu kadar yeşil ışık yakıyorken onun böyle kaçması, kendini naza çekmesi hiç normal değil , kesin sevgilisi var diye düşünüyorum..
düşünsenize wall'u bile bana bakalı feyste..ilişki durumu da yazmıyor..
ahaha bizim balık, mesaj konusunda birini daha ayartıyor sanırım
en son atmama kararı almıştı sankiii...:26:
Balık sensin. Ben ateş burcuyum iki gün iki gece düşünmüyorum napıcam diye sizin gibi balık ve balığımsı oğlakları harekete geçirmek zor oldu epey..:96:
Bu adam senden hoşlanıyor anlamadın hala. Erkekler olaya direkt girmek istermiş. Uzayda mı yaşıyosun acaba? :)))
Neyyse anla biraz ben uğrarım buralara. :))))
Sen atamadın mı şu mesajı halaa? :96:
bir de bir erkek direk olaya girmek ister ya, uzaktan bakıp bakıp kaçmak istemez..
kız ona bu kadar yeşil ışık yakıyorken onun böyle kaçması, kendini naza çekmesi hiç normal değil , kesin sevgilisi var diye düşünüyorum..
düşünsenize wall'u bile bana bakalı feyste..ilişki durumu da yazmıyor..
ya az sevgilisi olan birileri gelsinde yardımcı olsun bizeeee
onlar nası sevgili oldular mesela:44:
canım bu benim ikinci nickim, ilki çok dandikti değiştirdim..tourmaline benim en sevdiğim taş, içerisinde bir çok renk var,çok seviyorum bu taşı ben aşığım desem yeridir bu taşaO da farklılık olsun diye :))
Alem FM de matrax programı var oraya da sürekli bu nick ile mesaj atıyodum böyle kaldı işte....
Hem senin Tourmaline ne anlamı var ??
Tourmalinembenimkinden daha komik
walla onu bilmiyorum da insan acayip kıllanıyor..evt sevgilisi olabilir. o yüzden kaçıyor olabilir
duvarı tek sana mı kapalı acaba. belki de herkese kapalıdır
ya evet yani nasıl bu kadar emin oluyorsun Allahaşkına bana da nedenini yaz ben de emin olayım, adam benimle diyolog kurmak istemiyor belli ki..yani o bana cevap atmazsa onu aklımdan çıkaracağımı düşünmüyor mu, belki başkasına evet diyicem bu arada , ondan olumsuz davranışlar görünce..adam sadece bana bakmayı seviyor beni sevmiyorBalık sensin. Ben ateş burcuyum iki gün iki gece düşünmüyorum napıcam diye sizin gibi balık ve balığımsı oğlakları harekete geçirmek zor oldu epey..:96:
Bu adam senden hoşlanıyor anlamadın hala. Erkekler olaya direkt girmek istermiş. Uzayda mı yaşıyosun acaba? :)))
Neyyse anla biraz ben uğrarım buralara. :))))
ivett...nası bu kadar emin olabiliyorsun hoşlandğından:26:
hoşlanan insan nie cvp yazmasın ki msjına:26:
ya artık ben feysten arayıp bulup eklemişim,mesaj bile atmışım,sohbeti devam ettirme konuşma çabam var onunla,ama ondan bir tık yok..daha nasıl yeşil yakıcam kızııııııımmmm...soyadını bile bilmiyordum adamın..ama sana göre sen yesil isik yakiyorsun, ama adama göre acaba bu yesil isik mi? Biz kadinlar cogunlukta cogu seyi dolayli yoldan aktarmaya calisiriz. Ama erkeklerde bunu anlayacak kapasite yok sanirimonlara direkt söylemek lazim galiba, gözlerine sokmak lazim anlamalari icin? yanlismiyim kizlar?
Bende hep bunu düsündügüm, acaba yazsammi diyorum, ama bir yandanda tam kacacak yer ararsa...
ya az sevgilisi olan birileri gelsinde yardımcı olsun bizeeee
onlar nası sevgili oldular mesela:44:
bunu bende merak etmiyoor degilim, yas 25 faaliyet yokdaha hic sevgilim olmadi...
canım bu benim ikinci nickim, ilki çok dandikti değiştirdim..tourmaline benim en sevdiğim taş, içerisinde bir çok renk var,çok seviyorum bu taşı ben aşığım desem yeridir bu taşaburcumun taşı falan değil..
walla onu bilmiyorum da insan acayip kıllanıyor..
ya evet yani nasıl bu kadar emin oluyorsun Allahaşkına bana da nedenini yaz ben de emin olayım, adam benimle diyolog kurmak istemiyor belli ki..yani o bana cevap atmazsa onu aklımdan çıkaracağımı düşünmüyor mu, belki başkasına evet diyicem bu arada , ondan olumsuz davranışlar görünce..adam sadece bana bakmayı seviyor beni sevmiyor(
ivett...
ya artık ben feysten arayıp bulup eklemişim,mesaj bile atmışım,sohbeti devam ettirme konuşma çabam var onunla,ama ondan bir tık yok..daha nasıl yeşil yakıcam kızııııııımmmm...soyadını bile bilmiyordum adamın..
evet nasıl sevgili olunur diye bir topik mi açsak ki
bnde 22 yaşındayım bnmde hiç sevgilim olmadı. gerçi suç bnde gelen teklifleri kabul etmedim
ilk defa birinden hoşlandım o da teklif etmiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?