Bir Erkeğin Size Aşık Olduğunu Nasıl Anlarsınız? Peki Ya Siz Nasıl Belli Edersiniz ?

walla onlar aslında teklif etse kabul edeceğimizin farkındalar , ama etmiyorlar da bize şebeklik yapmaktan da vazgeçmiyorlar...

İkizler ne olduki :26:
memnun oldum ben de oğlak
Melodi anlatsana senin durumun nedri canım çok tane tane konuşuyosun.

bir mesajzede daha...sürekli teredütteyiz,mesaj atmalı mı atmamalı mı.....
Hmm sizin durumunuz ne peki
ahaha canım yolunu kaybetmiş de buraya düşmüş gibi bir halin var bizim durumumuz satranç misali..hangi taşı oynatsak diye düşünmekteyiz sürekli bazen 2 ileri 1 geri, bazen 1ileri 0 geri...:2:
Aslında sevgili olduktan sonraki aşama da değişmiyor.

Kısmet açtırıcam valla artık.

Melodi ailesine açamamıştır belki konuyu?

tour da kayboldu adama ağzının payını veriyor heralde.
yok kıs daha pay may veremedim de adam kapris ötesi biliyorsun bunu yazınca ülkeden de kaybolmasın, yazayım mı cidden
Kızlar ;

Topiğimiz 100. sayfasına ulaşmıştır , vatana millete hayırlı olsun ...

Hepinizi kutlarım
evet kaybedenler topiği 100 geçmiş bile, ne kadar çokmuşuz değil mi kendimi yalnız sanardım eskiden
Canım bende senin gibi tek tabanca takılıyorum

Yok mu yakışıklı abiniz , kuzeniniz falan

birbirimize ayarlama yapalım , boşverin be mesaj atmak da neymiş heriflere

Son düzenleme:
walla onlar aslında teklif etse kabul edeceğimizin farkındalar , ama etmiyorlar da bize şebeklik yapmaktan da vazgeçmiyorlar...

hakkaten teklif etse hemen evt dermiyim diye düşündüm bi an. valla ne yalan sölüyim deli gibi süründürmek istiyorum. ama tam tersi o beni süründüo. :76:

Canım bende senin gibi tek tabanca takılıyorum

Yok mu yakışıklı abiniz , kuzeniniz falan

Var da evlenmeyi düşünmüyo.

Beni resmen hamur gibi yoğurup kıvama getirdi, bakıyorum da onun istediği gibi olmuşum. O da benim istediğim gibi olmaya yaklaştı orası da ayrı, biz uzaktan eğitiyor ve eğitiliyoruz canım. Sen de kıvama geliceksin yakındır.

Şu en teklif etse evet derim ben.

kıvama geliceksin sen de derken ? onun istediği gibi mi olucaksın yakında diyosun ?

bişiy söliiim mi şu an teklif etse hayır diyebilirim çünkü 'sen ne istediğini bilmiyorsun ,beni sevmiyorsun, ben de beni sevmeyeni çekemem ' derim heralde...

Son düzenleme:

Onu seviceksin zamanla. İletişm yok ama ayağına dolanıyor. Evin önüne gelmesi hoşuna gitmedi mi mesela?

ya kizlar bu adam benim kokumumu aliyor, ne zaman facee girsem, birsey paylassam aninda ondada hareket oluyor... bu kadar tesadüfmü olur ya ((

Onu seviceksin zamanla. İletişm yok ama ayağına dolanıyor. Evin önüne gelmesi hoşuna gitmedi mi mesela?
ya ilk gördüğümde bunun burda ne işi var hey Allahım yarabbim dedim, şuna bak dedim, oynuyor benimle resmen yani kızdım aslında , acaba dedim kafadan eksik mi
şimdi düşününce tabii hoş da ama bütüne baktığında bu davranışa bakıp umutlanmamalıyım beni seviyor diye..ben bunu aklımdan çıkarayım bitsin en iyisi,uğraşamıycam bununla..
Ah tourr, sen de balık burcusun bence. :44:

yok bebem, ben oğlak, niyekine ?
(facee hangini yazayım...)

Hı hı çıkarırsın aklından bekle bakalım neler oluyor. Daha ona mesaj vericek mesaj planları yapıyosun aklından çıkarıcakmış. İkincisi hoşuma gitmişti balığım. Kararsız oluyomuş ya balıklar. O açıdan.

ben de deli kararsızımdır bir de kararlı derler oğlaklara...sadece laf koymak istiyorum , aptal olmadığımı anlasın yani
sen şeyi diyosun dimi ' adam en azından iletişim kurabiliyor' diyecek o ; ben de altına şey yazayım 'ee garantisinde biri yok demek ki '

bak hala balığım diyo oğlağım kıss bennnn...kararsız keçiyim..

Son düzenleme:

Tebrik ederim tourmaline bir kerede 1 günlük soruların hepsini cevaplamışsın

kızlar ya ne düşünüyorum biliyor musunuz benim dengesizin böyle işi ciddiye bindirmeyip kapıda bacada beklemesinin nedeni bir sevgilisi olduğundan sanırım..düşünsenize mesaj atıcak kadar yakınım artık ona feyste ama o susuyor..

yani akli dengesinde problem yoksa tek neden bu olabilir bence...2. mesaja cevap vermemesinin nedeni de sevgilisine yakalanma olasılığı olabilir mi sizce, muhabbet uzayacaktı çünkü o cvp verince..

yavaş yavaş uyanmaya başlıyorum galiba :26:

Son düzenleme:

Nasıl o kadar şeyi düşündün
Bu kurgularla senden çok iyi bir film yazarı olur :))

O kadar dallanıp budaklandırmaya gerek yok .
Olay çok basit o da senden hoşlanıyor ama seni biraz daha peşinden koşturmak istiyor , Sende aynı şeyi ondan beklediğin için iş çıkmaza giriyor ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…