Bir Erkeğin Size Aşık Olduğunu Nasıl Anlarsınız? Peki Ya Siz Nasıl Belli Edersiniz ?

kızlar ben içimizden en çok cazudan ümitliyim, çocuğun annesi bile doğum gününü kutlamış hem de bir kez teklif bile almış ondan ,
cazucuğum bence olucak bu iş.............

saçıuzun senin gerçek adını çok merak ediyorum sebebini sorma bende bilmiyorum ve karpuz seninde..... nickleriniz çok ilginç

Aylin canım.

Son düzenleme:
günaydın güzel bayanlar ortam biraz gergin sanırım ben çok mutlu uyandım bu sabah sevgili odunumu gördüm rüyamda anneme yakın biryerden ev tutmuştu ahahah rüyalarımın ayarı bozuldu

günaydın güzel bayanlar ortam biraz gergin sanırım ben çok mutlu uyandım bu sabah sevgili odunumu gördüm rüyamda anneme yakın biryerden ev tutmuştu ahahah rüyalarımın ayarı bozuldu

hayır canım bir gerginlik yok, yanlış anlama var..erkeklerin kaprisleriyle uğraşıyoruz bir de birbirimize düşmeyelim dimi ama..

hayır canım bir gerginlik yok, yanlış anlama var..erkeklerin kaprisleriyle uğraşıyoruz bir de birbirimize düşmeyelim dimi ama..

zaten bizide böyle gergin yapan o erkekler değilmi sayelerinde sinirimizi çıkaracak yer arıyoruz ben bu aralar buluttan nem kapar oldum zaten farenjit olmuşum sesimde kısık :2::2::2::2:

zaten bizide böyle gergin yapan o erkekler değilmi sayelerinde sinirimizi çıkaracak yer arıyoruz ben bu aralar buluttan nem kapar oldum zaten farenjit olmuşum sesimde kısık :2::2::2::2:

evet bir de hangi arkadaşımla buluşsam sürekli onu anlatıyorum ,çözmeye çalışıyorum sürekli onu..nasıl da başarıyor aklımı karıştırmayı,o beni bu kadar düşünüyor mu acaba ? belki de gününü gün ediyordur o...iyice salak etti beni..sürekli ondan bahsedince haliyle etrafımdaki insanlar da sıkılıyorlar bir süre sonra..sanırım artık ben vazgeçiyorum bu sevdadan , arada bana birşeyler yaparsa şöyle şöyle yaptı diye anlatırım size ama , ben aklımdan çıkarmaya çalışıcam şimdilik..sizlere mutluluklar..benim durumum çıkmazda..

Son düzenleme:

haklısın cnm ama bn fazla takmamaya çalışıyorum artık. gerginlik değil ama başlarda çok üzülüodum şimdi biraz azaldı şükür

o faranjit belasını bnde çekerim her sene en az iki kere. geçmiş olsun cnm

Son düzenleme:
haklısın cnm ama bn fazla takmamaya çalışıyorum artık. gerginlik değil ama başlarda çok üzülüodum şimdi biraz azaldı şükür

aynen bende öyleyim zaman geçtikçe takmamaya başlıyor insan kaç haftadır kafayı ona taktımya 46 kiloya düşmüşüm almak için neler yapıyordum:2::2:
çok üzüldüm tartılınca artık dikkat edicem kendime

cnm sürekli herkese onu anlatırsan unutamazsın tabi. biraz farklı şeylere odaklan düşünme onu. bn sizden başka hiç bi arkadaşıma anlatmadım mesela.

ne kadar zayıfsın cnm. bn 54 kiloyum. dikkat ediyorum yoksa çok müsaitim kilo almaya. bnde 2 kilo filan vermek istiyorum. bakalım:18:

boyun kaç cnm:26:

cnm sürekli herkese onu anlatırsan unutamazsın tabi. biraz farklı şeylere odaklan düşünme onu. bn sizden başka hiç bi arkadaşıma anlatmadım mesela.

evet zaten olaylar daha çok taze diye anlatıyordum ama anlatmıyorum artık eskidi..beklentim de kalmadı..bizim oğlandan bana hayır yok bundan gayri..ümitsizce aşık olmamım anlamı yok..bir de sen onunla aynı ortamdasın anlatabileceğin kişilerle, benim arkadaşlarım farklı ortamdalar o yüzden daha rahat anlatılıyordu,ben de geçmişte hiç anlatmamamıştım aynı ortamda olduğumuz kişilere..

kızlar ben içimizden en çok cazudan ümitliyim, çocuğun annesi bile doğum gününü kutlamış hem de bir kez teklif bile almış ondan ,
cazucuğum bence olucak bu iş.............

canm benm hayrlısı herbirimiz için tabiki duyguları konuusnda ben eminim ama benmde karrsız olduğum başka şeyler var işteben sendende oldukça ümit ettim ama yine duraksama dönemine girdi sanırım :26::26:hiç belli olmaz sonuna kadar devam tourmalinecim

evt cnm aynı ortamda ki ark larıma anlatamam

valla benimkinden de bana hayır yok. bakalım seneye neler olcak. seneye her gün dipdibe olcaz o yüzden bi an önce tatil bitsin istiyorum

offf o kiloları bana ver lütfen boyum 1,70

bnmde boyum o civarda

maş. cnm boyunda uzun inceciksindir manken gibi

seve seve veririm vallaha. bakalım başlıcam diyete şu finalleri atlatıyim

tatil sonunda şöle bi imaj değişikliği yapmak istiyorum. saçımı filan da boyatırım belki

eh manken gibi olmasamda biraz yakınım demeyi isterdim ama aşırı zayıfım ):):) 52 -53 olmayı istiyorum tansiyonum düşüyor zayıflıktan... bende kesinlikle imaj değişikliği istiyorum saçlarımı kestirip boyatmayı düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…