- Konu Sahibi tourmaline
-
- #1.241
bizimkilerin de duvarı kapalı[/QUOTE
evet ama 2 adet fotosu var sadece zaten..hiç taglenmiş fotosu da yok..
fotolarını görüosun ama dimi cnm. bn bu duvarın kapalı olmasını anlayamadım bi türlü. madem duvarını kapıcan niye face aldın o zmn
Fotoları kapatmasının sebebi bi ara facede bişeyler dolaşıyodu ;
"facebook'un, kişisel bilgilerinizi 3. kişilerle paylaşmasını istemiyorsanız duvarınızı kapatınız " diye...
O yüzden herkes kapattı ama sonra çoğu tekrardan açtı...
o yüzden kapattığını sanmam canım, herkese mi yoksa bana mı kapalı bilmiyorum ama şu ilişki durumunu görebilseydim içim rahat olucaktı..
saçıuzun senin gerçek adını çok merak ediyorum sebebini sorma bende bilmiyorum ve karpuz seninde..... nickleriniz çok ilginç
anacıım bir kere de özel msj kutun dolu olmasın..beni niye bıraktın kıssss...
msnde niye bıraktın beni((((((((
Sana saatlerce yorum yapıyorum, benimkiyle ilgili yorum istediğimde cevap vermiyosun, yarım saat bekledim cevabını. Kusura bakma ama çok bencilce bu yaptığın. Sana mutluluklar.
Aylin canım.
Sana saatlerce yorum yapıyorum, benimkiyle ilgili yorum istediğimde cevap vermiyosun, yarım saat bekledim cevabını. Kusura bakma ama çok bencilce bu yaptığın. Sana mutluluklar.
affedersin içeriye 1 bardak su içmeye gitmiştim o arada kapatmışsın, bir de hatırladığım kadarıyla soru cvp şeklindeydi zaten sohbet, senin sorduklarını cevaplıyordum, adım adım ne yaptığını soruyordun..ben de şu gün şöyle yaptı,bugün böyle yaptı diye anlatıyordum..ama dediğin gibi birşey olmuşsa o anda beni hemen uyarsaydın keşke, yazılar hızlı ilerliyor devamlı yazdığımdan görmemiş olabilirim ? bir iletişim kopukluğu olmuş aramızda ama bana söylemen gerekirdi..bir de bana mutluluklar dileyip veda etme bana yaaa:26:
günaydın güzel bayanlar ortam biraz gergin sanırım ben çok mutlu uyandım bu sabah sevgili odunumu gördüm rüyamda anneme yakın biryerden ev tutmuştu ahahah rüyalarımın ayarı bozuldu
hayır canım bir gerginlik yok, yanlış anlama var..erkeklerin kaprisleriyle uğraşıyoruz bir de birbirimize düşmeyelim dimi ama..
zaten bizide böyle gergin yapan o erkekler değilmi sayelerinde sinirimizi çıkaracak yer arıyoruz ben bu aralar buluttan nem kapar oldum zaten farenjit olmuşum sesimde kısık :2::2::2::2:
zaten bizide böyle gergin yapan o erkekler değilmi sayelerinde sinirimizi çıkaracak yer arıyoruz ben bu aralar buluttan nem kapar oldum zaten farenjit olmuşum sesimde kısık :2::2::2::2:
haklısın cnm ama bn fazla takmamaya çalışıyorum artık. gerginlik değil ama başlarda çok üzülüodum şimdi biraz azaldı şükür
evet bir de hangi arkadaşımla buluşsam sürekli onu anlatıyorum ,çözmeye çalışıyorum sürekli onu..nasıl da başarıyor aklımı karıştırmayı,o beni bu kadar düşünüyor mu acaba ? belki de gününü gün ediyordur o...iyice salak etti beni..sürekli ondan bahsedince haliyle etrafımdaki insanlar da sıkılıyorlar bir süre sonra..sanırım artık ben vazgeçiyorum bu sevdadan , arada bana birşeyler yaparsa şöyle şöyle yaptı diye anlatırım size ama , ben aklımdan çıkarmaya çalışıcam şimdilik..sizlere mutluluklar..benim durumum çıkmazda..
cnm sürekli herkese onu anlatırsan unutamazsın tabi. biraz farklı şeylere odaklan düşünme onu. bn sizden başka hiç bi arkadaşıma anlatmadım mesela.
aynen bende öyleyim zaman geçtikçe takmamaya başlıyor insan kaç haftadır kafayı ona taktımya 46 kiloya düşmüşüm almak için neler yapıyordum:2::2:
çok üzüldüm tartılınca artık dikkat edicem kendime
bende bende bendeeeee
cnm sürekli herkese onu anlatırsan unutamazsın tabi. biraz farklı şeylere odaklan düşünme onu. bn sizden başka hiç bi arkadaşıma anlatmadım mesela.
kızlar ben içimizden en çok cazudan ümitliyim, çocuğun annesi bile doğum gününü kutlamış hem de bir kez teklif bile almış ondan ,
cazucuğum bence olucak bu iş.............
ne kadar zayıfsın cnm. bn 54 kiloyum. dikkat ediyorum yoksa çok müsaitim kilo almaya. bnde 2 kilo filan vermek istiyorum. bakalım:18:
boyun kaç cnm:26:
evet zaten olaylar daha çok taze diye anlatıyordum ama anlatmıyorum artık eskidi..beklentim de kalmadı..bizim oğlandan bana hayır yok bundan gayri..ümitsizce aşık olmamım anlamı yok..bir de sen onunla aynı ortamdasın anlatabileceğin kişilerle, benim arkadaşlarım farklı ortamdalar o yüzden daha rahat anlatılıyordu,ben de geçmişte hiç anlatmamamıştım aynı ortamda olduğumuz kişilere..
offf o kiloları bana ver lütfen boyum 1,70
bnmde boyum o civarda
maş. cnm boyunda uzun inceciksindir manken gibi
seve seve veririm vallaha. bakalım başlıcam diyete şu finalleri atlatıyim
tatil sonunda şöle bi imaj değişikliği yapmak istiyorum. saçımı filan da boyatırım belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?