- Konu Sahibi tourmaline
-
- #1.281
haklısın canım ya, peki acaba gerçekten hoşlanıyor mu senden ? yoksa acaba sadece arkadaş olarak düşünüyor olabilir mi seni ?
onuda çok düşünüyorum canım ama şimdiye kadar hep o görüşmek istedi,bide bizim hiç ortak arkadaşım falan yok,istanbulun bi ucunda o bi ucunda ben,ayrı yerlerde yaşıyoruz,çalışıyoruz.istemesek görmeyiz yani birbirimizi ki şimdiye dek hep istedi...kanka modunda değiliz.yani düşünüyorum değer vermese sevgili gibi davranır denedik olmadı,anlaşamıyoruz vs de diyebilirdi.benimki oldukça karışık...siz de bi akıl verin?neyiz biz:))
o bahsettiğin şarkı olmaz bence canım,konuyla alakasız yani,ayrılık şarkısı sanki...
onuda çok düşünüyorum canım ama şimdiye kadar hep o görüşmek istedi,bide bizim hiç ortak arkadaşım falan yok,istanbulun bi ucunda o bi ucunda ben,ayrı yerlerde yaşıyoruz,çalışıyoruz.istemesek görmeyiz yani birbirimizi ki şimdiye dek hep istedi...kanka modunda değiliz.yani düşünüyorum değer vermese sevgili gibi davranır denedik olmadı,anlaşamıyoruz vs de diyebilirdi.benimki oldukça karışık...siz de bi akıl verin?neyiz biz:))
o bahsettiğin şarkı olmaz bence canım,konuyla alakasız yani,ayrılık şarkısı sanki...
peki o aşkı arada hissettin mi hiç, bakışlarında falan birşeyler var mı ?yani aşk olsa bakışlardan hissedilir ? ama sana şunu söyleyebilirim, hiçbir erkek hoşlanmadığı kızla bu kadar gezip tozmaz..mutlaka hoşlanıyordur..acaba çok dinci bir çocuk mu (lafım yanlış anlaşılmasın acaba tutucu olduğu için mi açılamıyor)..
peki o aşkı arada hissettin mi hiç, bakışlarında falan birşeyler var mı ?yani aşk olsa bakışlardan hissedilir ? ama sana şunu söyleyebilirim, hiçbir erkek hoşlanmadığı kızla bu kadar gezip tozmaz..mutlaka hoşlanıyordur..acaba çok dinci bir çocuk mu (lafım yanlış anlaşılmasın acaba tutucu olduğu için mi açılamıyor)..
cnm şey olabilir mi sen bu çocuktan iş olarak filan üstünsen belki çekiniodur? kabul etmicenden korkuodur:26:
yok canım öyle bi durum.hatta mesleklerimiz ilerisi için birbirine çok uygun.tayin vs durumu için...
kabul etmeyeceğimden başlarda korkuyor olabilir,çok belli edemem ben duygularımı ama artık anlamıştır oda benim duygularımı.öyle boşa umut verip üzecek biri de değil aslında.sadece biraz dengesiz işte böyle:))
seninki de apayrı bi olay cnm. bilemedim ki. cidden erkekler çok dengesiz
sevgilisi filan yok demi eminsin:26: bu erkekelrden her şey beklenir ne de olsa
yok canım ondan eminim...face den de takip ediyorum:)) zaten onun için önemli olan her yere birlikte gidiyoruz...ama dediğin gibi beklenir erkek milletinden,dikkat etmek lazım
peki birşey sorucam, bu durum ne kadar süredir böyle ?
bir de sana topiğimizin daimi sorularını sormuş muyduk , yaşın kaç? daha önce biriyle çıktın mı?
slm arkadaşlar bir konuda fikrinizi almak istiyorum 1 aydır biriryle birlikteyim genel olarak iyi gidiyor aama canımı sıkan bir konu var facede bir kız arkadaşı var sürekli onu takipte gibi paylaşımlarını beğeniyor benimle bile bu kdr ilgili değil ayrılmayı düşünüyorum bile bu yüzden sordum 10 yılllık arkadaşımdanmı kıskanıyorsun diyor ama ben çok rahatsız oluyorum sizce boşunamı kuruntu yapıyorum..
canım haklısın tabii de her zaman öyle denk gelmez genelde çevremde çıkan insanlara, erkekler önce direk çıkma teklifi ediyor, sonra aileyle tanışma vesaire kendiliğinden geliyor..yani senin söylediğin durum ille de çıkmadan önce yaşanmaz bence, fikirlerine uyarsa, ilişki olumlu giderse arkadaşlarıyla, ailesiyle ,çevresiyle de zamanla tanışırsın..burda yanlış yok bence canım..seninki farklı bir durum olmuş..inşallah çok mutlu olursun..kasım ayından beri görüşüyoruz canım ama işte sürekli değil,arada sadec telden görüşebildiğimizden zamanlarda oldu...yinede uzun bi süre tabi
ben 25 yaşındayım,o 26...daha önce üni de çok kısa süre çıkmıştım biriyle...aslında ben farkettim ki şurda hata yapılıyor(kendi çevremden bahsediyorum) bi erkek bi kızdan hoşanınca yada tam tersi,karşılıklı bi elektrik varsa doğru dürüst tanımadan hemen sevgili olunuyor,ilişki içerisinde birbirlerini tanımaya çalışıyolar ki,oldukça zor...zamanla da belki tanıdıkça birbirlerine uygun olmadıklarını anlıyolar. yada mutlu oluyolar( az sayıdada olsa)
yani bi bakıma böyle arkadaş olarak tanıyıp iyice ailesini,arkadaşlarını hayatını tanıyıp sonra sevebilmek çok daha önemli bence.sizlerin yaşını bilmiyorum ama ben artık ciddi bi ilişki içinde olmak istiyorum.sevgilim diye tanıtacağım insana hem ailem hem çevrem o gözle bakacak çünkü...
bilmiyorum siz de hak verirmisiniz bu konuda?
slm arkadaşlar bir konuda fikrinizi almak istiyorum 1 aydır biriryle birlikteyim genel olarak iyi gidiyor aama canımı sıkan bir konu var facede bir kız arkadaşı var sürekli onu takipte gibi paylaşımlarını beğeniyor benimle bile bu kdr ilgili değil ayrılmayı düşünüyorum bile bu yüzden sordum 10 yılllık arkadaşımdanmı kıskanıyorsun diyor ama ben çok rahatsız oluyorum sizce boşunamı kuruntu yapıyorum..
tşk ederim cvp için kızla çıktıklarıını sanmıyorum ve sevgilisi vardı kızın brz olsun içim rahatttı ama şimdi ayrılmış gerçekten hoşuma gitmiyor.birde benimle bile bu kdr ilgili değil ona üzülüyorum üstüne gitmek te istemiyorum sıkıldım diyor ama böylede dayanamıyorum.
canım bu hemen ayrılman gereken bir durum değil, biraz onu rahat bırak ve gözlemle..çıkar çıkmaz onu sıkmaya başlama..
(yani affedersin sıkıp sıkmadığını bilmiyorum ama erkek arkadaşının deyimiyle )..biraz daha zamana bırakabilirsin bence, eğer ki bekleyen başka adayların yoksa şu an..şu durum da hoş değil ; sen hoşnutsuz olduğunu söylemişsin ama o dikkat etmek yerine sana beni sıkma diyor..düşündürücü ama zamana bırak derim..belki de gerçekten onu çok sıkmışsındır..
buna açıklama yaptı ztn bazı konulardada tartışmıştık o yüzden sıkıldım boş kuruntulardan demişti bu konudada brz daha üstüne düşersem sıkılcağını biliyorum ama gerçekten hoş değil bence dediğim halde yapması sizce susayımmı naapayım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?