- Konu Sahibi tourmaline
-
- #1.381
hani erkeklerin utangaçlığını filan tartıştık ya dün. bununla ilgili şimdi size bi tanıdığımın eşiyle tanışma hikayesini anlatıyim. bunlar bi arkadaşları vasıtasıyla tanışmışlar. oturmuşlar işte bi cafe de sohbet etmişler. tel numaralarını filan almışlar. ikiside birbirlerinden çok hoşlanmışlar. sonra işte evlerine gitmişler. bu tanıdığım kız bekliyo bekliyo bi türlü telefon gelmio muş karşı taraftan. heralde beni beenmedi diye düşünmeye başlamış. meğer çocuk beklio muş ki kız arasın. çok hoşlanmış olmasına rağmen telefon edememiş. sonra olayı arkadaşlarına anlatmş. arkadaşları demiş deli misin oğlum kız hiç arar mı sen arıcan demişler.sonunda aramış buluşmuşlar filan. bu olay bide 20 sene önce geçio. o zamanlar çıkma gibi durumlar filan yok tabi. kızlar daha çekingen filan ona rağmen çocuk kızdan telefon beklemiş bi müddet. çok tuhafıma gitmişti benim ilk duyduğumda
20 sene önce nomaldir ama günümüzde pek normal değil erkeklerin utangaç olması en azından pek rastlanmayan bir durum :))
aslında bence şimdi erkekler utangaç kızlar yırtık :))) öyle değil mi ama, biz beceremesek de şimdiki kızlar erkekleri tavlıyor, biz utanıyoruz..artık bizim gibi kendini ağırdan satan kızlar çok az kaldı..
manalı bir söz kızlar..
Öğrendim ki,
Önceden olsa bırak gitsin aşk tek kişilik derdim.
Kimi sevdiğin önemli değil, önemli olan sevme becerin derdim...
Artık öğrendim ki; kimi sevdiğin önemliymiş.
...Uzun yolu göze alamayana kelebek olunmazmış.
Nefesi yetmeyenle dipte hazine aranmazmış.
Aşkın ibadetini bilmeyene bayram bağışlanmazmış...
dün size dediklerimin üzerine çok acaip bişiye şahit oldum bugün. arkadaşlar olarak ağzımız bi karış açık kaldı.
işyerinde birisi var erkek, herkese karşı çok saygılıdır falan. ama bütün erkekler birilerine hafiften yazarken bu çocukta hiç ama hiççç öle bişi görmemiş kimse senelerce.
erkek olduğundan şüphelenenler bile vardı şakasına :) ya da hayatında birisi var falan diye düşünüyolardı, çocuk çok mesafeli tüm bayanlara karşı.
bugün ofisteki en don yağı kıza sen git açıl bu... kız da şaşkınlıktan kalakalmış ne diyeceğini bilememiş. herkes aklıma gelirdi o gelmezdi diyo. hele bizim hiç gelmezdi.
bu kız da gireli fazla olmadı yani, kalkıp seneler asırlar geçmedi. ama bu süre zarfında çocuk kıza hiç belli edip de tepki ölçmemiş ona hayret ettim. hani bizim yakındıklarımız öyle ya. abiler kulis yapıyo sonra basıyo gidiyo. bu tamtersi işte.
sonuç: kız beğendiği biri olmadığı için reddetti. ama biz çocuğa sonsuz saygı duyuyoruz delikanlı gibi sümüklendirmeden işini hallettiği için. bir alkış da sizden istiyorum kendisine.
yani yine benim lafıma geliyoruz bacılar, karakteri oturmuş, tanımak isteyen erkek efendime söyliyim, derdini bi şekilde anlatır. süründürmez. sırnaşıp sırnaşıp kaybolmaz.
ama reddedilebiliyolar maalesef, o konuda yapılabilcek bişi yok :44:
dün size dediklerimin üzerine çok acaip bişiye şahit oldum bugün. arkadaşlar olarak ağzımız bi karış açık kaldı.
işyerinde birisi var erkek, herkese karşı çok saygılıdır falan. ama bütün erkekler birilerine hafiften yazarken bu çocukta hiç ama hiççç öle bişi görmemiş kimse senelerce.
erkek olduğundan şüphelenenler bile vardı şakasına :) ya da hayatında birisi var falan diye düşünüyolardı, çocuk çok mesafeli tüm bayanlara karşı.
bugün ofisteki en don yağı kıza sen git açıl bu... kız da şaşkınlıktan kalakalmış ne diyeceğini bilememiş. herkes aklıma gelirdi o gelmezdi diyo. hele bizim hiç gelmezdi.
bu kız da gireli fazla olmadı yani, kalkıp seneler asırlar geçmedi. ama bu süre zarfında çocuk kıza hiç belli edip de tepki ölçmemiş ona hayret ettim. hani bizim yakındıklarımız öyle ya. abiler kulis yapıyo sonra basıyo gidiyo. bu tamtersi işte.
sonuç: kız beğendiği biri olmadığı için reddetti. ama biz çocuğa sonsuz saygı duyuyoruz delikanlı gibi sümüklendirmeden işini hallettiği için. bir alkış da sizden istiyorum kendisine.
yani yine benim lafıma geliyoruz bacılar, karakteri oturmuş, tanımak isteyen erkek efendime söyliyim, derdini bi şekilde anlatır. süründürmez. sırnaşıp sırnaşıp kaybolmaz.
ama reddedilebiliyolar maalesef, o konuda yapılabilcek bişi yok :44:
december ; konuyla alakasız birşey sorucam, senin nickin niye kırmızı , forumda neden bazılarının nicki sarı, bazılarının daha değişik renkte ?
bu yeni çıktı sanırım..sarı renklilerin profillerine neden bakılamıyor ?
ha şeyi demeyi unutmuşum ben. açılan çocukla kız aylarca dipdibe çalıştılar. bi samimiyet avrdı ama seviyeliydi. kız yanına yaklaştırmayan cinsten bi kız.
oğlan istese de belli edemezdi, belli etseydi kız kaçardı diye belki de böyle açılmayı uygun gördü.
ya yine bi düşünce mantık var burda bacılarım. bunu demeye çalışıyorum. utanıyormuşmuş, korkuyormuşmuş gibi bahaneler yok. delikanlılık var. erkeklik var.
kızın hayatında ilk defa biri karşısına dikilerek sormuş bunu, düşünün yani. genelde hep araya birilerini koyarlarmış. kendi anlattı, şaşırarak.
yani o kız gibi don yağlara, fevrilere bile ulaşılabiliyosa hiçbi erkeğin bahanesi yoktur benim gözümde. bitti yani.
gamzenk canım. genel etraftan gördüklerim bakış açımı değiştiren. ve kendi yaşadıklarım. bardağı taşıran son damla bikaç ay önce tezahür etti.
ben de aynı senin gibi girdaplarda boğulurken salağın teki için, aynı bu kız gibi zönk diye biri karşıma çıktı niyetini haykırdı. sevmediğim halde bu davranışına saygımdan görüştüm, tanıdım. utangacın utangacı, kadınların gözlerine bakmadan konuşan birisiydi. görüş olarak anlamışsınızdır. öyle adam bile kalkıp hoşlandığı kadına derdini anlatabiliyosa, dedim ben boşuna yorulmuşum beklemekten başkalarını. o kişiyle ilişkim uzun sürmedi, çünkü tipinden bi türlü hoşlanamadım. hoşlanamadığımda da vardır bi hayrı dedim. ama hakiki ilişki dediğimiz mevzuda, erkek değer verdiğinde kadını hiç böyle alicengiz oyunlarıyla yormazmış, onu anladım sayesinde. gerçekten sevilip değer verilmenin ne olduğunu gördüm. gördükten sonra da geri kalan tüm bekleyişler, süründürmeler, afedersin yavşayıp yavşayıp saklanma oyunları, hepsi çoluk çocuk işiymiş. aşk yoran üzen yıpratan bişi değil ya, güzel bişi. öyle de olmalı. karşılıklısını bulana kadar beklemeye karar verdim. bulamazsam da bu saçmalıklarla uğraşmıcam, gerekirse yalnız kalıcam. üzmicem kendimi. siz de üzmeyin ya.
doğru söylüosun tabi en güzeli gelip adam gibi sölemesi ama herkes bir deil işteama bn gelip söylemeyenleri karaktersiz olarak nitelendirmiyorum. çünkü bnde erkek olsam cesaretli olamazdım gibime gelio
ben de iyice düşünürdüm ama duygularımın farkında olur olmaz 1 sn beklemezdim. duygu farkındalığı da önemli bişi. kişiliği oturmuş insan duygularının da farkındadır.
kişiliği oturmuş kalıbını çok kullanıyorum ama bizim memlekette bu dediğim türden erkek çok az ve çoğu sorunların bundan kaynaklandığını düşünüyorum, o yüzden.
cnm sana bizim topiğin sabit sorularını sorsam kızar mısın:26:
yaşın kaç? burcun ne? bi de daha önce biriyle çıktın mı?
belki sen bizlere yardımcı olursunçünkü aynı sorunu yaşayan o kadar çok kişi var ki şaşırdım bnde demek ki dediğin doğru bizim ülkede kişiliği oturmamış bi sürü erkek var
ilk ikisini özelden sölesem daha iyi durumlar karışık da, üçüncü de eh işte sevgili gibi değil evlilik amaçlı.
yazdıydım ama altta tane misafir görünce paranoya yaptım.dur msj atıyorum sana
aslında bence şimdi erkekler utangaç kızlar yırtık :))) öyle değil mi ama, biz beceremesek de şimdiki kızlar erkekleri tavlıyor, biz utanıyoruz..artık bizim gibi kendini ağırdan satan kızlar çok az kaldı..
başıma ne geldiyse ağırdan satmaktan geldi zaten şöyleee bi içimden geldiği gibi davranamadım hiç hep temkinli kontrollü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?