- 16 Temmuz 2010
- 19.693
- 55.177
- 798
- Konu Sahibi tourmaline
-
- #1.361
konusu ne acaba ? çok duyuyorum bu kitabı ?
çok uykum geldi iyi geceler kızlar..
çocuğun açılmaya niyeti olmasa takla atsa arkadaşın, açılmazdı o çocuk. demekki niyeti varmış. yoksa muhabbet edenler, kanki ayağına yatanlar niye açılmıyo bacım. açılamama mevzu aşırı utangaçlık yüzünden olsaydı ve senin arkadaşın çok fazla bazı şeyleri belli etmiş olsaydı, çocuk bu sefer "ben bu kadar utanırken kız ne kadar rahat" diyip kaçardı. yani utangaç olsa da kafaya koymuş açılmayı, görüşmeyi ki bi şekilde oltaya gelmiş çocukbunu anlıyorum. ama oltalar ortada sallandığı halde gelmeyen sazanlar var. bunlar da ne istediğini bilmeyen veya gönül oyalayan takım. ya da beğenilmekten haz alan ego şişiriciler mi artık ne derseniz diyin.
Okullar kapandı herkes tatile gidiyor ben ise evde oturuyorum.
Sevgilim de yok
Tutun kollarımdan düşerim şimdi
Yalnızım dostlarım yalnızım yalnız
Tutun kollarımdan düşerim şimdi
Yalnızım dostlarım yalnızım yalnız ...... İbrahim Tatlıses :)
kızlar sabah dengesizimi gördüm...yanında orda çalışan biri daha vardı..
yanındaki sordu benim için bu mu diye, o da evet dedi galiba, çocuk; fena değilmiş dedi..
sonra benim arkadaşım böyle dengesizdir falan dedi, benimki de kahkaha attı..
tabii bana söylemiyorlar ben yoldan geçiyorum ya sanki bu tarz bir muhabbet duydum , bazen insan duyar ama emin olamaz ya; ben de duydum ama acaba duymadım mı diye de düşünüyorum, uydurmuyorsam duydum galiba , tereddütlüyüm
kızlar sabah dengesizimi gördüm...yanında orda çalışan biri daha vardı..
yanındaki sordu benim için bu mu diye, o da evet dedi galiba, çocuk; fena değilmiş dedi..
sonra benim arkadaşım böyle dengesizdir falan dedi, benimki de kahkaha attı..
tabii bana söylemiyorlar ben yoldan geçiyorum ya sanki bu tarz bir muhabbet duydum , bazen insan duyar ama emin olamaz ya; ben de duydum ama acaba duymadım mı diye de düşünüyorum, uydurmuyorsam duydum galiba , tereddütlüyüm
canm duyduklarından eminsen hislerinde haklısın.....
bu büyük bi gelişme cnm. en azından senden hoşlandığı kesinleşti.çünkü bn hiç bi zaman tam emin olamamıştım. arkadaşına gösterdiğine göre kesin var bişe diyorum harbiden dengesiz o zmn bu çocuk. madem hoşlanıosun nie cvp yazmıosun dimi
ama nedense bu muhabbet benim hoşuma gitmedi, benimle dalga mı geçiyor ki diye düşündürdü beni((
bir de o kahkaha attı ya iyice sinir oldum..yalnız yanındaki arkadaşı da ona dengesiz dedi dikkatinizi çekerim..
hımm sen öle diyince düşündüm de cnm. acaba arkadaşına işte bana yazan kız bu face ten eklemiş filan mı diodu . kahkaha atması da tuhaf.
bi de kişilik olarak sen bu çocuğu hiç bilmiosun dimi. hani böyle kızlarla çok çıkan bi tipse dalga geçio olabilir
duvarı kapatim mi ?bnce face ten silme cnm. biraz daha bekle derim. bundan sonraki adımını merak ediyorum açıkçası
duvarı kapatim mi ?
benim adımımı mı onunkini mi merak ediyorsun canım ?
(gerçi o bir adım atmaz ki işte anca kapıda bacada bekliyor uzaktan, ben de peçemin altından ona bakayım mendil falan düşüreyim bari, yalnız bekleme yeri gittikçe yaklaşıyor, bundan sonra nerede bekler acaba :26:)
walla bence bu bir adım değil, hala düşünüyorum acaba benimle dalga mı geçtiler diye..bundan sonra ben adım atmıycam, hele mesaj hiç atmıycam..artık rüyasında görür..bn arkadaşıyla senin hakkında konuşmasını onun için büyük bi adım olarak görüyorum cnm. sanki senin duymanı da istemiş:97: şimdi senden bi adım bekliyo olabilir:18: duvarını kapatma konusunda kararsızım cnm sen bilirsin:44:
hani erkeklerin utangaçlığını filan tartıştık ya dün. bununla ilgili şimdi size bi tanıdığımın eşiyle tanışma hikayesini anlatıyim. bunlar bi arkadaşları vasıtasıyla tanışmışlar. oturmuşlar işte bi cafe de sohbet etmişler. tel numaralarını filan almışlar. ikiside birbirlerinden çok hoşlanmışlar. sonra işte evlerine gitmişler. bu tanıdığım kız bekliyo bekliyo bi türlü telefon gelmio muş karşı taraftan. heralde beni beenmedi diye düşünmeye başlamış. meğer çocuk beklio muş ki kız arasın. çok hoşlanmış olmasına rağmen telefon edememiş. sonra olayı arkadaşlarına anlatmş. arkadaşları demiş deli misin oğlum kız hiç arar mı sen arıcan demişler.sonunda aramış buluşmuşlar filan. bu olay bide 20 sene önce geçio. o zamanlar çıkma gibi durumlar filan yok tabi. kızlar daha çekingen filan ona rağmen çocuk kızdan telefon beklemiş bi müddet. çok tuhafıma gitmişti benim ilk duyduğumda
walla bence bu bir adım değil, hala düşünüyorum acaba benimle dalga mı geçtiler diye..bundan sonra ben adım atmıycam, hele mesaj hiç atmıycam..artık rüyasında görür..
enterasan bir durum, işte dün o soruları sorduğum kişi ben de çok utangacımdır, karşımdakinin hoşlandığını anlasam da acaba yanlış mı anladım diye kolay kolay açılamam dedi bir de..ama bu benimki için ne kadar geçerli bilemiycem..utangaçlıktan olduğunu sanmam..
o zmn bekle bakalım cnm napcak ilerleyen günlerde:18:
belki seninki de utangaçtırçünkü zannedersem erkeklerin büyük çoğunluğu baya bi utangaç
hani erkeklerin utangaçlığını filan tartıştık ya dün. bununla ilgili şimdi size bi tanıdığımın eşiyle tanışma hikayesini anlatıyim. bunlar bi arkadaşları vasıtasıyla tanışmışlar. oturmuşlar işte bi cafe de sohbet etmişler. tel numaralarını filan almışlar. ikiside birbirlerinden çok hoşlanmışlar. sonra işte evlerine gitmişler. bu tanıdığım kız bekliyo bekliyo bi türlü telefon gelmio muş karşı taraftan. heralde beni beenmedi diye düşünmeye başlamış. meğer çocuk beklio muş ki kız arasın. çok hoşlanmış olmasına rağmen telefon edememiş. sonra olayı arkadaşlarına anlatmş. arkadaşları demiş deli misin oğlum kız hiç arar mı sen arıcan demişler.sonunda aramış buluşmuşlar filan. bu olay bide 20 sene önce geçio. o zamanlar çıkma gibi durumlar filan yok tabi. kızlar daha çekingen filan ona rağmen çocuk kızdan telefon beklemiş bi müddet. çok tuhafıma gitmişti benim ilk duyduğumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?