Bir Erkeğin Size Aşık Olduğunu Nasıl Anlarsınız? Peki Ya Siz Nasıl Belli Edersiniz ?

başıma ne geldiyse ağırdan satmaktan geldi zaten şöyleee bi içimden geldiği gibi davranamadım hiç hep temkinli kontrollü

aynen ya bnde aynı bndeeeeee

yok ama artık öle olmucam banane içimden ne geliosa onu yapcam. karşı taraf ne düşünür ne söyler umrumda deil

çekinecek brişey yok. hatta ben bırak tanıdığım birini tanımadığım birine bile etkilendiğimi söylemiştim.
bir arkadaşımla bir alışveriş merkezinde hahve içiyorduk. biri geldi tam arka çaprazımdaki masaya oturdu ama öyle beğendim ki.. sonra arkadaşım onu da kadraja alarak ikimizin fotosunu çekti. daha sonra baktıkça adamdan daha bir etkilendim. oturuşu, duruşu vs. çok karizmatikti. nitekim adamın kim olduğunu buldum, telefon numarasını buldum ve telefonda konuştuk. bir hafta telefonda konuştuktan sonra görüştük. 6 ay çıktık. şimdi ayrıyız ama iyi ki tanımışım diyorum

bnde mi söylesem acaba dumura uğratsam karşı tarafı

ya her gün görmicek olsam sölerdim yada çok aşır bi şekildeı belli ederdim

bnde mi söylesem acaba dumura uğratsam karşı tarafı

ya her gün görmicek olsam sölerdim yada çok aşır bi şekildeı belli ederdim

işte bence tam da bu sebeple söylemelisin. hergün görüyorsun ve üzülüyorsun. bence ne olursa olsun söylemelisin. belki de çok güzel şeyler yaşayacaksın. ha olmazsa da hiç üzülme sen cesur davranarak zaten kazanmış olacaksın

idolümsün ne diyim

doğru söylüosun aslında. peki nası sölüodun mesela. diyelim ki sınıf arkadaşından hoşlandın direk gidip söler miydin?

ortak arkadaşlarınız çoksa pek kimseye bahsetme. olay dallanıp budaklanmasın. çocuk oyuncağına döner sonra

ortak arkadaşlarınız çoksa pek kimseye bahsetme. olay dallanıp budaklanmasın. çocuk oyuncağına döner sonra

hoşgeldin, helal sana ne diyim, ben beceremiyorum , kabul etse de etmese de utancımdan ölürüm..
şu yaptıklarımdan bile çok utandım..

topiğimizin malum sorularını soralım sana da : yaşın kaç, burcun ne ?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…