Bir Erkeğin Size Aşık Olduğunu Nasıl Anlarsınız? Peki Ya Siz Nasıl Belli Edersiniz ?

valla cnm bnde deli gibi merak ediyorum bana karşı duygu ve düşüncelerini ama bunu öğrenmenin yolu yok sanırım

aman allah öyle insanları uzak tutsun hepimizden eğer karşımızdakiler öyleyse rabbim soğutsun kalbimizi onlardan

Canım , sana katılmıyorum maalesef...

Şuan benim en yakın arkadaşımın çıktığı çocuk , benim arkadaşımla çıkmadan önce aşırı utangaçtı.
Ama benim arkadaşım bi şekilde onun kendisine açılmasını sağladı . Şimdi çok mutlular.
Benim hayatımda en imrendiğim çiftlerden biri.

Zaten öle hemen çıkıp teklif edenlerin de aldatma ihtimalleri daha yüksek bence .

kızlar bişeyler anlatın yahu bu ne sessizlik ben bütün gün kitap okudum siz neler yaptınız ????

ben hiçbir şey yapmadım ya pazar günü evde oturmayı da sevmiyorum dışarı çıkmayı da sevmiyorum :)
pazar günlerine karşı alerjim var..temzilik ,yemek vs.. türü şeyler yaptım..hangi kitabı okuyorsun ?

aynen bnde oldum olası sevemedim pazar gününü:44:

çocuğun açılmaya niyeti olmasa takla atsa arkadaşın, açılmazdı o çocuk. demekki niyeti varmış. yoksa muhabbet edenler, kanki ayağına yatanlar niye açılmıyo bacım. açılamama mevzu aşırı utangaçlık yüzünden olsaydı ve senin arkadaşın çok fazla bazı şeyleri belli etmiş olsaydı, çocuk bu sefer "ben bu kadar utanırken kız ne kadar rahat" diyip kaçardı. yani utangaç olsa da kafaya koymuş açılmayı, görüşmeyi ki bi şekilde oltaya gelmiş çocuk bunu anlıyorum. ama oltalar ortada sallandığı halde gelmeyen sazanlar var. bunlar da ne istediğini bilmeyen veya gönül oyalayan takım. ya da beğenilmekten haz alan ego şişiriciler mi artık ne derseniz diyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…