- 19 Mayıs 2011
- 2.347
- 56
- 113
- Konu Sahibi tourmaline
-
- #1.341
kendi kişilk ve karakterlerine göre cevapladılar ama doğruyu bilmemize imkan yok..
ben kafayı taktım ille de çözücem hırs yapmış gibiyim çözme konusundahiçbir şey çözümsüz olamaz, duygularımdan geçtim şu olayı çözeyim derdindeyim.. ama cevap onda saklı kötü olanı o söylemedikçe hiçbir zaman çözülemeyecek olması..
sanırım öğrenmenin tek yolu karşına alıp açık açık sormak oda imkansız tabi bizim için.....
sanırım öğrenmenin tek yolu karşına alıp açık açık sormak oda imkansız tabi bizim için.....
biz binbir güçlükle cesaret edip sorarız da onlar doğruları söyler mi ki :26:
offff tour yaa yaktın içimi vallahi
herkes aynı konuyu okuyor :):):) komşumun kocasına aşığım diye topic açmış birisi fake tabi
herkes aynı konuyu okuyor :):):) komşumun kocasına aşığım diye topic açmış birisi fake tabi
kızcaksınız ama karakteri oturmuş, ne istediğini bilen ve sizi tanımak isteyen erkek beklemez, utanmaz, bir saniye bile. bahanesi ooolmaz. beklemeyin boşuna bu ne istediğini bilmeyenleri. ben de bekledim zamanında, yok vallahi zaman israfı. kendimizi yiyip bitiriyoruz inanın boşa. ve bu dediğim her koşulda geçerlidir. erkeğin utangaçlığı bilmemneliği hepsi bizim uydurduğumuz bahaneler.
kızlar bişeyler anlatın yahu bu ne sessizlik ben bütün gün kitap okudum siz neler yaptınız ????
kızlar bişeyler anlatın yahu bu ne sessizlik ben bütün gün kitap okudum siz neler yaptınız ????
ben hiçbir şey yapmadım ya pazar günü evde oturmayı da sevmiyorum dışarı çıkmayı da sevmiyorum :)
pazar günlerine karşı alerjim var..temzilik ,yemek vs.. türü şeyler yaptım..hangi kitabı okuyorsun ?
ben hiçbir şey yapmadım ya pazar günü evde oturmayı da sevmiyorum dışarı çıkmayı da sevmiyorum :)
pazar günlerine karşı alerjim var..temzilik ,yemek vs.. türü şeyler yaptım..hangi kitabı okuyorsun ?
Canım , sana katılmıyorum maalesef...
Şuan benim en yakın arkadaşımın çıktığı çocuk , benim arkadaşımla çıkmadan önce aşırı utangaçtı.
Ama benim arkadaşım bi şekilde onun kendisine açılmasını sağladı . Şimdi çok mutlular.
Benim hayatımda en imrendiğim çiftlerden biri.
Zaten öle hemen çıkıp teklif edenlerin de aldatma ihtimalleri daha yüksek bence .
buket uzuner İKİ YEŞİL SUSAMURU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?