- Konu Sahibi tourmaline
-
- #1.421
bencede süper bir topic okudukça keyif alıyorum bir ara bende anlatayım aşk hikayemi ama işin içinden çıkmazsınız çok karışık :)))
bencede süper bir topic okudukça keyif alıyorum bir ara bende anlatayım aşk hikayemi ama işin içinden çıkmazsınız çok karışık :)))
ben anlatsambanada yardımcı olur musunuz kızlar:) :26: eskı erkek arkadasımla 6 senedır tanısıyoruz 1 sene bırlıkteydık sonra hıc gorusmedık desem yerı bı kez askere gıtmeden once gorustuk sonra yıne koptuk o arada hayatımıza bırılerı gırdı cıktı ıkımızınde gecen yaz basından berı sureklı gorusur olduk ama hayatında bırı var su anda ve bız hala gorusmeye devam edıyoruz arkadasız guya ama ben onun hareketlerınden sureklı anlam cıkarmaya calısan bırı olmaya basladım yıne
ben anlatsambanada yardımcı olur musunuz kızlar:) :26: eskı erkek arkadasımla 6 senedır tanısıyoruz 1 sene bırlıkteydık sonra hıc gorusmedık desem yerı bı kez askere gıtmeden once gorustuk sonra yıne koptuk o arada hayatımıza bırılerı gırdı cıktı ıkımızınde gecen yaz basından berı sureklı gorusur olduk ama hayatında bırı var su anda ve bız hala gorusmeye devam edıyoruz arkadasız guya ama ben onun hareketlerınden sureklı anlam cıkarmaya calısan bırı olmaya basladım yıne
eski sevgiliden arkadaş olmaz diye düşünenlerdenim...senin böyle herşeyden mana çıkarman doğal, eskiden sevgilindi çünkü..bana kalırsa hayatında biri varsa seni sevmiyordur, görüşmeyi bırak derim, ikinizle de çıkıyor gibiyse çok kötü birşey bu ya..kıskanman doğal..bu kıskançlık da seni tekrar aşka sürekler bak söyliyim şu tecrübesiz gariban halimle
durumumdan hiç hoşnut değilim üstelik en çok kızdığım şeylerdir bu durumlarama başımda işte biz çıkıyor gibi değiliz birlikte zaman geçirmekten hoşlanıyoruz,birbirmizin düşüncelerini önemsiyoruz sanırım...normalde çok kıskanç olan ben kıskanmıyorum bu durumu...benim olmadığını üstelik benimle olmayacağınıda biliyorum (tersini istesemde) "kendine yapılmasını istemediğin bir şeyi başkasına yapma" sözünden çıkmamak gerek ama git diyemiyorum aklım bunu yap desede gönlüm izin vermiyor
kızlar bugün kandil ya diorum bnmkine bi kandil msjımı yollasam
bakalım ne cvp yazcak:44: ya da cvp yazcak mı:44:
evet yollamalısın bence canım, zaten normalde arkadaşsınız, ben de mesajımı kandil günü yollamıştım hayırlara vesile olsun demiştim benimki olmadı ama sen mutlaka at bence, iyi bir dilek dileyeceksin neticede..
evet ama bırak görüşmeyi ki yokluğunda bir karar verme fırsatı olsun onun..şimdi böyle hep yanında olursan, her aradığında görüşürsen seni sevdiğinin farkına varamaz nasılsa sen hep varsındır, hep aradığında sana ulaşabilicektir bunu bildiği için de başkasıyla çıkmaya devam eder..arkadaşlık harici beklentin varsa bence onunla görüşmeyi bırakmalısın, seviyorsa özlüyorsa ayrılır gelir seni bulur çıkar karşına, sevmiyorsa da o yoluna devam eder ama sen de yoluna devam edersin..kendini daha çok kandırmamalısın..daha fazla arkadaş kalamayacağını senin için zorlaştığını söyle ona bence..
evt arkadaşız ne de olsa. şimdi bn 40 saat düşünürüm yollasam mı acaba yanlış mı anlar die:18:
gerçi yanlış anlamasını istiyorum ztn dimi
mesajı nerden atıcaksın ? tel.inden mi?
evt cnm tel den atmayı düşünüyorum. demin bi arkadaşımdan bana kandil msjı geldi . bnmde öyle aklıma düştü bnde ona atsam mı die
bu topik çok şey öğretti hepimize.. biz emek vermeden resmen armut piş ağzıma düş istiyoruz... biz çabalamayalım onlar adım atsın onlar belli etsin kendimizi garantiye alalım istiyoruz ama bu şekilde biryere varamadığımızı gördük maalesefen iyisi yüreğinin götürdüğü yere gitmek sonuç kötü de olsa içimizden geleni yapmış oluruz ömür boyu acabalarla yaşamayız acaba ben adım atsam şu anda nasıl bi hayatım olurdu demeyiz..
bu topik çok şey öğretti hepimize.. biz emek vermeden resmen armut piş ağzıma düş istiyoruz... biz çabalamayalım onlar adım atsın onlar belli etsin kendimizi garantiye alalım istiyoruz ama bu şekilde biryere varamadığımızı gördük maalesefen iyisi yüreğinin götürdüğü yere gitmek sonuç kötü de olsa içimizden geleni yapmış oluruz ömür boyu acabalarla yaşamayız acaba ben adım atsam şu anda nasıl bi hayatım olurdu demeyiz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?