• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir erkeğin sizinle buluşmamasının nedenleri

myspecial

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2012
92
0
16
İstanbul
Bir erkek sizden hoşlandığını söylese ama arkadaş olsanız zmnla olsun diyorsunuz diyelim yenide tanıştınız fakat sizinle buluşmuyor mesela o gün buluşalım konuşuruz halederiz diyor fakat buluşmuyor aramıyorda bu sizinle dalga geçtiği eğlendiği anlamınamı gelir

belki bu sefer buluşma teklifini senden bekliyordur ve de

olumsuz cevap alacağından korkuyor olabilir

İlk buluşmanız nasıl geçti ? Yanında sıkılmış mıydı sence ?
Yoksa iyi vakit geçirdiniz, sana iltifatlar etti, ilgilendi falan mı ?

Ona göre cevap vermek istiyorum.

belki bu sefer buluşma teklifini senden bekliyordur ve de

olumsuz cevap alacağından korkuyor olabilir

ya ben olumsuz bir cvp verceğimden değil zaten konuşuyoruz gün içinde ben seni ararım diyor fakat aramıyor bende öyle giyinip kuşanmışlığımla kalıyorum zaten aramızda şuan birşey yok zamana bıraktık ama bu durumdan sıkıldım

ya ben olumsuz bir cvp verceğimden değil zaten konuşuyoruz gün içinde ben seni ararım diyor fakat aramıyor bende öyle giyinip kuşanmışlığımla kalıyorum zaten aramızda şuan birşey yok zamana bıraktık ama bu durumdan sıkıldım

o zaman bu düpe düz sözünde durmamak...

bence acilen bu konuyu söyleyin ona..

aramızda bir şey yok söyleyemem demeyin...

bu sizin onunla buluşmak için can attığınız anlamına gelmez sadece sözünde durmadığı için sinirlendiğiniz anlamına gelir

ilk buluşmamız normal geçti iltifat etmedi yani normaldi ama sohbet ettik baya sıkıldığını düşünmüyorum

Hmm... Benim ilk aklıma gelen senden kesinlikle hoşlanmıyor.

Çekingen bi tip olsa, buluşuruz, hallederiz gibi şeyler de demezdi ki ...
Demek ki istemiyor. Ama istemediğini açıkça ifade edemediğinden böyle davranıyor.
İnsanlar genelde direkt söylemeyip ima etmeyi tercih ederler böyle durumlarda.

Aklıma gelen iki şey;
Belki ileriyi göremiyor bu yüzden de senin zamanını harcamak istemiyor olabilir.
Diğer bir sebep ise maddiyat olabilir.
Kızlardan ziyade erkekler bir buluşmada yenen-içilen ya da para harcanan ne varsa kendilerinin karşılaması gerektiği gibi saçma bir fikre kapılıyorlar.

Bunu yapmasına izin verme lütfen. Seni tınlamadığı çok açık.
Ya da sen bir ara fırsatını bulduğunda buluşalım görüşelim de, onu baya bi beklet ve sonra aynen onun yaptığı gibi sözünden dön. Kalsın sap gibi. Bi arkadaşım da aynı şeyleri yaşadı, sonra intikamını aldı. :D

Parayla çekinmeyle alakası olsa sana buluşalım demez, konusunu bile açmaz.
Uzak dur bu insandan.

Hmm... Benim ilk aklıma gelen senden kesinlikle hoşlanmıyor.

Çekingen bi tip olsa, buluşuruz, hallederiz gibi şeyler de demezdi ki ...
Demek ki istemiyor. Ama istemediğini açıkça ifade edemediğinden böyle davranıyor.
İnsanlar genelde direkt söylemeyip ima etmeyi tercih ederler böyle durumlarda.

o zaman arayıp sormasın beni yada msj atmasın yada bugün bi planın varmı diye sormaıs ne peki salakmıyım ben salak yerine mi konuluyorum sakız değilim arayan soran o o yazmadıkça ben kesinle konuşmuyorum yazmıyorum sabahları günaydın msjı atmalar ve bana msj atmaktan hiç hşlanmadığını söylüyor ama bana yazıyo bu ne yani neyi gösteriyor kafam çok karışık rest çekemiyorum sevgili değiliz ne ayakasın diyemiyorum aramızda o kdrlık bişey yok bi bakıyosun hoşlanıyo gibi bi bakıyosun yok gibi

Aklıma gelen iki şey;
Belki ileriyi göremiyor bu yüzden de senin zamanını harcamak istemiyor olabilir.
Diğer bir sebep ise maddiyat olabilir.
Kızlardan ziyade erkekler bir buluşmada yenen-içilen ya da para harcanan ne varsa kendilerinin karşılaması gerektiği gibi saçma bir fikre kapılıyorlar.

çalışıyo maddiyatla iligili bi durumu yok altında arabası bile var maddi sıkıntısı yok

o zaman arayıp sormasın beni yada msj atmasın yada bugün bi planın varmı diye sormaıs ne peki salakmıyım ben salak yerine mi konuluyorum sakız değilim arayan soran o o yazmadıkça ben kesinle konuşmuyorum yazmıyorum sabahları günaydın msjı atmalar ve bana msj atmaktan hiç hşlanmadığını söylüyor ama bana yazıyo bu ne yani neyi gösteriyor kafam çok karışık rest çekemiyorum sevgili değiliz ne ayakasın diyemiyorum aramızda o kdrlık bişey yok bi bakıyosun hoşlanıyo gibi bi bakıyosun yok gibi

o zaman bu düpe düz sözünde durmamak...

bence acilen bu konuyu söyleyin ona..

aramızda bir şey yok söyleyemem demeyin...

bu sizin onunla buluşmak için can attığınız anlamına gelmez sadece sözünde durmadığı için sinirlendiğiniz anlamına gelir

O zaman senden de bi adım bekliyor olabilir belki.
Kendini hiç belli etmiyor musun ?
Eğer onun senden hoşlandığına dair işaret verdiğini görüyorsan sen de belli et kendini.
Eğer öyle bir işaret yoksa çok üzgünüm ama evet boşta kaldığından seninle uğraşıyor olabilir.
Sen şimdi onun hareketlerini bi gözden geçir. Sana bakışı, konuşmaları tavrı nasıl ? Anlarsın hoşlantı olup olmadığını.
Sonra da kendi davranışlarına bak. Çok soğuksan çocuk ne yapacağını bilemiyordur.

Bunu yapmasına izin verme lütfen. Seni tınlamadığı çok açık.
Ya da sen bir ara fırsatını bulduğunda buluşalım görüşelim de, onu baya bi beklet ve sonra aynen onun yaptığı gibi sözünden dön. Kalsın sap gibi. Bi arkadaşım da aynı şeyleri yaşadı, sonra intikamını aldı. :D

benimle dalgamı geçiyor yani şuana kadar benim bi sevgilim olmadı nasıl davrancağımı bilmiyorum

Back
X