• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir erkek bunu yaparsa?

Yirmili yaşlarda hayat daha kolaydı. Özellikle de konu aşk olduğunda. Biriyle tanışıyordun, sen onları seçiyordun, onlar seni seçiyordu. Birlikte dünyayı fethedebilirdiniz. Paris'e taşınabilirdiniz. Bir sürü çocuk sahibi olabilir veya çiftçilik yapabilirdiniz. Günlük tuttuğunuz zamanlarda yazdığınız her şeyi yapabilirdiniz. Hayaller, parlak, çarpıcı renklerde yaşanacaktı. Hayat sizindi, ikinizindi. Her şeye birlikte göğüs gerip birlikte yaşayabilirdiniz. Hayatınızı birine bağlardınız ve gerisi önemini kaybederdi. Peki ya şimdi? bugunde bunu paylaşmış ya

bugunde bunu paylaşmış sizce neden ?**
yani artık 20 li yaşların kafasında değilim artık o zamanki gibi toz pembe gelmiyor bana hayat demek istemiş

yani artık 20 li yaşların kafasında değilim artık o zamanki gibi toz pembe gelmiyor bana hayat demek istemiş
bunu paylaşmadan öncede konusmuştuk işte işten filan ben muhasebeciyim o normal bi iştee çalışıyor işimi filan sormuştu yükseldınmı filan diye bu nedenle olabilirmis ya yada sevdiği başkabirimi var ya :(

bunu paylaşmadan öncede konusmuştuk işte işten filan ben muhasebeciyim o normal bi iştee çalışıyor işimi filan sormuştu yükseldınmı filan diye bu nedenle olabilirmis ya yada sevdiği başkabirimi var ya :KK43:
illa sevdiği biri olduğu anlamına gelmiyor
bence tam tersi ilişkilerden uzak durmaya çalışıyor, usanmışlık ve üşengeçlik sezdim ben kendisinde

ya bunu paylaşmadan önce böyle işten okuldan filan konustuk genelde sonra bunu paylaşınca merak ettim çok teşşekürler :)

Back
X