• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir erkek en sinirli anında. .

Bence ne zaman ararsa arasın sen cevap verme. Daha evlenmeden hatta nişan falan bile yokken sana siddetle davranması, geleceginizle ilgili cok tehlikeli sinyaller veriyor.

Hem kesinlikle güvenme bu adama. Yüzde yüz feyste bir haltlar karıştırıyor.

onuda şu. Ben ona gerçekten güvenirim . Şakayla karışık faceni açık unutmussun dedimm birden bir parladı üstüme cok geldi. Anlayamadım şaka yaptım bile diyemedim çok korktum bagirinca git burdan polis çağırırim dedim. Sadece bir kaç dakikalık parladı ben kaçtım arkamdan beni aradı bağırdı adımı duydumda saklandim gittim sandı . Sonra beni 4 gündür hiç aramiyor ben zaten hiç aramam sizce . Sınırı geçince arar mi içimde hiç kötülük yoktu onu yaparken beni sevdiğinide biliyorum 3 senedir neler yaşadık basit birsey için biterse zaten onu hayatım boyunca affedemem

Ben aramadim ilk defa kendimi tuttum gururum incindi evet sevmiyor belkide .. 3 senedir hep ben kostum peşinden tek sebep budur belki hiç bir sebep bulamıyorum
Gururunu inciten adamin aramasini neden bekliyorsun ki? Ay o arasa nolacak? Ondan ne köy olur,ne kasaba. Önüne bakmayı öğrenmelisin bir an önce. Bu gidişle sende saplanti haline gelecek

insan sevdiğinin üstüne yürür mü?
önce bi onu düşünmek lazım... sen arama zaten o seni aramalı bu durumda... ki arasa da ne diyecek ve affettirecek kendini?

Bende ileriyi düşünüyorum her kavgamizda çeker gider gelmez

her kavganızda çeker gider diye mi endişe ettiniz siz..
endişe etmeniz konu her kavgamızda beni itekler olmalıydı.. ki kavganın dozuna göre bu iteklemenin dozunun artmasında da endişe etmelisiniz..
aramaması sizin hayrınıza olur beklemeyin..

O tartışmanın gecesinde asla küs uyumak istemez. Gün bitmeden arar..

Sizinki aramaz bence.
Biz eşimle sevgiliyken kavgada yarım saat sonra mesaj atardı veya ben atardım .
Şuan bile aynıyız :)

Sevgiliyken sabah kavga etsek, kesin aksama arardi. Ben aramazdim cunku. Kari koca olunca aranmaya gerek dutulmuto. Ayni evin icinde en fazla yarim gun kus takilabiluoz ;)

Esinizin burcu neydi ?? Ben konuyu yukarda yazdım 24 yaşındayiz ben ona hep güvendiğimi söylerdim zaten neden sinirlendi sadece 5 dakika süren bi kavgayı çok basit nedeni
Eşim boğa ya da koç olması lazım.20 nisan doğumlu canım.

Back
X