Klavyende ki "V" harfini ke$fettigin gün, evliligin anlamini da bulursun.
Klavyanizde s harfinin alttan noktalisi yoksa benim gibi yoktur s yazarsiniz herkes anlar. Siz de dolar isaretini kullanmak zorunda degildiniz , ayiplarken ayni hatayi yapmis oldunuz.
Klavyanizda degil klavyeniz de.
Yurtdi$indan oldugum için şeker'in şe sini bir yerden kopyalayip yapi$tirana kadar klavyemde ki $ kullanarak daha okunakli cümleler kurduguma eminim.
Ayiplamiyorum aksine sinir oluyorum ben nasil klavyemde harfler eksik oldugu halde gayret gösterip anla$ilir bir $ekilde size yazilar yazmaya çali$iyorsam. Ellerinin altinda ki Türkçe karakterleri kullanmayan Türkiye de ki Türk gençlerine sinir oluyorum (hatta bunlarin arasinda üniversite okuyanlari bile oluyor)
ayip ayip!
not: forum yöneticisi ba$ligi düzenlemi$ sagolsun.
bir erkeği ewliliğe nasıl ikna ederiz biz kızlar nasıl dawranmalıyız artık erkekler ewlilikten kaçar oldu çok güzel dört dörtlük bir ilşki yaşıorlar ama nedense ewlenme teklif etmeleri çok zor oluor
bir erkeği ewliliğe nasıl ikna ederiz biz kızlar nasıl dawranmalıyız artık erkekler ewlilikten kaçar oldu çok güzel dört dörtlük bir ilşki yaşıorlar ama nedense ewlenme teklif etmeleri çok zor oluor
içtenlikle bi soru sormuş arkadaş "v" ya da "w" ye takılmanın bi anlamı yok ayrıca sen de s harfini kulllanabilirdin.yorumunla çelişmişsin.birilerini bozmaya çalışmasak daha iyi olur bence.
bende yurtdisindayim almanyada ve benim klavyemde de o harfler yok alman klavyesi ben yazarken $ degil normal s yaziyorum anlasilmiyor mu sanki yazdiklarimiz her sey anlasiliyor bence bunu sorun etmeye gerek yok
ya o değil de benim sevgilim hep bir arada olmaktan bahsediyo, çocuklarımızın olmasından bahsediyo, ailesinin yanında ilerde evleneceğimizi söylüyo ama ortada hala ne tarih var ne teklif
nasıl bir tarih vermesini sağlayacağımı şaşırdımtabi ona çaktırmadan
canım belki beklediği bişeyler vardır askerlik,iş,eğitim gibi.seninle evlenmek istiyodur ama zamanının gelmediğini düşünüyodur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?