il pragrafınıza katılıyorum.. hatta bızım orada bır tanıdık gelın almişti.. kız ögretmendi.. ama bır şeyı eksık mış ne tam bılmıyorum...1 sene çalişamadı... kv kafayı yedı.. bızı kandırdı dıye:))
bence hayatınıza deger vermeyen birini kaybetmek daha iyi olur. sana guvenı olmadıgı için çalişmanı istemedıgı kesın.. bazı şeyler yazmak geçıyor ama yazmıyorum..
hahah:))yok canım biraz burnu sürtsün dönmeyecemteli uzak tutuyorum kendimden:))
net ve derslere yoğunluk verdim:))
tek bir nedeni var kıskançlıkkkkkkkk
inşallah sen de atanırsında görürsün kendi paranı kazanmanın ne kadar güzel olduğunu
inaşşah canım inaşşah .ama ya atanamazsam onuda kaybetcem:)o zman psikolojimi düşünemiyorum:))
sen çalışıyosun sanırım dimi yaş kaç
kız ben niye yırtınıyorum senin için ben de 2010 kpss ile atandım bilirim sınav stresini, sen de atan sen de kazan istiyorum zaten bi başlasan para kazanmaya dilediğince harcamaya annene babana bişeyler almaya asla vazgeçemezsin, ara versende geri dönersin,Allah herkese tattırsın o hissi, annemi babamı kardeşimi yemeğe çıkarmıştım ilk maaşımla, çok mutlu olmuşlardı, hep yemeğe çıkardık ama benim davet etmem çok özeldi, annen baban özellikle çok mutlu oluyo, babam hep diyo artık sen kendini kurtardın sıra kardeşinde, memuriyet bu sene olmasada pes etme
çok haklısınız yok yüz vermedim vermemde burnu sürtsün:)
ama bir ortayolu olamaz mı bunun onuda kaybetmek istemiyorum tek sıkıntımız bu bizim çünkü
Bu konuda net bir tavrınız var devam ettirin o vakitLakin ben bir kadının daha çok annenin evde çocuklarıyla daha çok vakit geçirip,sağlıklı anne sevgisini yeterince görmüş,dadı,anneanne,babaanne elinde değil de ancak bir annenin verebileceği sevgiyle büyüyen nesillerin taraftarıyım...ve bu konuda yazılacak o kadar uzun şey var ki Haklılık ve haksızlık babında .......
canım geçmiş yorumlarımda benim nişanlımın da polis olduğunu söylemiştim, senin sevgilin özel harekatçıydı aynı mesleğin farklı dalları yani, neyse bugün nişanlımla senin konun üzerine konuşuyoduk, bana dediklerini aynen yazıyorum: özel harekatçı olmak adamın kendi tercihi, özel harekat polisliği tamamen gönüllülük esasına dayanır, dilekçe doldurur ve özel harekat eğitimini tamamladıktan sonra özel harekatçı olur, yani kıza söylediği yok benim işim ağır yok ben karımı evde isterim çocuk büyütsün bahaneleri yersiz, çünkü o ağır mesleği kendi seçti, o kendi tercihine göre yaşama hakkına sahipte kız arkadaşına neden baskı yapıyo?
aynen bunları söyledi ki bence çok haklı
Benim eşimde evlenmeden öncede ve şu ana kadar çalışmamı istemiyordu. üniversiteyi bitirdiğim yaz evlendim 5 aylık evliyim eşim polis ve tayinle hakkariye geldik burada yaşam çok zor ve stresli.insan takınca bişeylere daha çok takabiliyor çalışma konusunda ilk başlarda kesinlikle izin vermiyorum diyordu bende güzel bir dille anlattım yıllarca okudugumu bunu istediğimi kendime olan saygımla ilgili bir şey olduğunu söyledim şimdi internetten kitap aldık ders çalışıyorum. gerçekten istiyorsan kavga ile değil güzel yolla da anlatabilirsin. eğer seni aramıyorsa bekle. ilk erkek arkadaşım diye ideallerinden vazgeçme orta yol bulmaya çalışın evlilikte tek taraf karar alırsa yürümez. sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?