Bir erkek karısı ve çocuğu için?

Başta çok ayıp etmiş kime söyledi bu lafı acaba konuşurken düşünmeden bir anda öyle ağzından cıkmış olabilir mi. Çünkü bazen erkekler düşünmeden konuşuyor malum

Kim dedi ve neden dedi?
Bunlar önemli.
Bir anlik sinirle zor bir anda denilmis olabilir , esini aldattığı zamanda demis olabilir .
Hic sevmedigi bir kadinla zorla evlendirdiği icinde demis olabilir . Bir cok nedeni var

"Bunlar olmasa neler yapardım da, istediğim hiçbir şeyi yapamıyorum"

"Ayak bağım oluyorlar"

"Olmasalar her şey daha güzel olurdu"

"Canım neler istiyor da ah evde bekleyenler olmasa "

Eşiniz sizi yük olarak görüyor ama bırakıp da gidemiyor sorumluluk duyuyor bir yandan da.

Neden bir erkek karısı ve çocuğu için "prangalarım" der?
Evli olup size yazan mı? Bilmiyordum bunu.
Size karşı bunları söyleyen başkasına karşı da sizin için aynı şeyleri söyler. Bu kısır döngüdür. Ne bekliyorsunuz ki zaten? Karısını sizle aldatan, başkasıyla da sizi aldatır ki aldatmadığını bilmiyoruz

Hadi birde sizin duymak istediğiniz cevabı yazayım,adam size çok aşık, ölüyor aşkından.Ama işte ailesi zorla evlendirmis, boşanması yasak, boşanırsa kurşuna dizerler.Cocuguda silah zoruyla yapmış, karısıyla anlaşamıyor hatta zaten aynı yatakta bile yatmıyorlar.Siz onun hayatının aşkısınız.Ahh ama işte o prangalar yok mu o prangalar 😁😁😁

Meali,seni sebiyorum,bosanamiyorum,yapmak istediklerimi yapamiyorum demek istiyor.evlatlarimi birakamiyorum demek istiyor.yani bunlari boyle anla sen diye soyluyor.maksat seni kandirmak.ama adam senin bunu boyle bile anlayamayacagini anlamamis.

Hadi birde sizin duymak istediğiniz cevabı yazayım,adam size çok aşık, ölüyor aşkından.Ama işte ailesi zorla evlendirmis, boşanması yasak, boşanırsa kurşuna dizerler.Cocuguda silah zoruyla yapmış, karısıyla anlaşamıyor hatta zaten aynı yatakta bile yatmıyorlar.Siz onun hayatının aşkısınız.Ahh ama işte o prangalar yok mu o prangalar 😁😁😁
Sevgilisi mi? Bu soran kadının sevgilisi mi karısına mi demiş

Ağzına kürekle vurup istediği yere gitmesi için paket yapılacak cinsten..

Konu açıp kesin cevap vermezsiniz ama biz yinede yazalım . Evli sevgiliniz icin soruyorsunuz büyük ihtimal bu soruyu . Sizi tavlamak ve boşanmayacak olmasına kılıf bulmak icin söylemiş adi bir adamın cümleleri bunlar. Kaliteli ve mantıklı durun Allah aşkına ya

Back
X