- 17 Haziran 2020
- 35
- 6
- 3
- Konu Sahibi tambileydi34
-
Söyledim kendisi de dahabnapayim yardımcı oluyorum sana arkadaşlarımla az görüşüyorum gibi şeyler söyledi bilmiyor ki bi kadının istediği şeyler bunlar degilSende bir kadın ne ister bilmiyorsun deseydiniz.Sorunlarınız tam olarak neler ? 2 yılda Nasıl bu hale geldi evlilik
Ben başlığa takılmıştımİyi de eşiniz oldukça sadıkça olan bir entry beğenmiş gibi geldi.Neye kızdınız anlayamadım
Yanı doğru düzgün mu nasıl ya bi erkek kadınla diyaloğa girmemesinij sebebini etkilenmemek için diye bağlamış. Ben kpss hazırlanıyorum da paragraf anlamım iyi değil ondanbmi yanlış anladım şu an nen de anlamdımYazı doğru düzgün bir yazı neyi sorun oldu ki
Sözlüklerde her türlü başlık var takılmaya gerek yokBen başlığa takılmıştım
Bir erkek ne ister sorum bu net bi şekildeValla ben de sen daha ne istiyorsun anlamadimsorun nedir
Peki istediği gibi biri değilseniz neden sizinle evlenmiş ? Hayatının kadını olduğunuzu düşünmüyorsa neden sizinle evlenmiş ? Olmadığınızı anladıysa neden boşanmıyormuş ? Bunları sordunuz mu ? O bahsettiğiniz sözlüğü biliyorum.Orda takılan erkeklerin çoğu Türk kızlarından nefret eden Rus kızlarına övgüler yağdıran tiplerSöyledim kendisi de dahabnapayim yardımcı oluyorum sana arkadaşlarımla az görüşüyorum gibi şeyler söyledi bilmiyor ki bi kadının istediği şeyler bunlar degil
Geçen gün ben de gördüm bu başlığı.İlgi çekici bir başlık entrylere göz attım hatta.Şu paylaştığınız yazıyı görüp helal olsun gerçekten kaliteli insan böyle olur diye düşündüm hatta.Buna takılmayın lütfen boş yere.Çok güzel bir yazıyı beğenmiş hatta.Sevinin :)Ben başlığa takılmıştım
Ben başlığa takılmıştım
Kuzum adama sorsana o ne istiyormusBir erkek ne ister sorum bu net bi şekilde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?