- Konu Sahibi tambileydi34
-
Evli bir erkeğin hayatının kadınını bulmasıbaşlık ne ki ?
Bekarken kadınlarla muhabbet etmeyip evlendikten sonra mı başladı yani ?Ya benim eşim biraz samimi insanlara kendini sevdirmeyi sever . Yanı herkes de sever cevresinde kendisi de kadınlarla muhabbet edip şakalaşmak seven bi insan . Aslında ilk başta kendini bana böyle tanitmamisti ama evlendkten sonra tam anlamıyla anladım bu duruma biraz icerliyim açıkçası. Ayrıca bizim onun ailesi sorunsalı da var. Bilmiyorum öyle biseyler
Bunu sorduğumda ise şunu söyledi..bu soruyorsan daha yola çıkmamışsın demektir"misKuzum adama sorsana o ne istiyormus
Yok hep böyleymiş ama ben anlamamışımBekarken kadınlarla muhabbet etmeyip evlendikten sonra mı başladı yani ?
Nasıl yani hep böyle olsaydı anlardınız bence o mu diyor ben hep böyleydim sen anlamadın diyeYok hep böyleymiş ama ben anlamamışım
Bı salın şu adamlari kendi ozguvensizlikleriniz yuvanıza maloluyorYa benim eşim biraz samimi insanlara kendini sevdirmeyi sever . Yanı herkes de sever cevresinde kendisi de kadınlarla muhabbet edip şakalaşmak seven bi insan . Aslında ilk başta kendini bana böyle tanitmamisti ama evlendkten sonra tam anlamıyla anladım bu duruma biraz icerliyim açıkçası. Ayrıca bizim onun ailesi sorunsalı da var. Bilmiyorum öyle biseyler
Ne alakası var şimdi özgüvenle:)Bı salın şu adamlari kendi ozguvensizlikleriniz yuvanıza maloluyor
al nikah cuzdanini daya burnuna haberi.olsun yola ciktinizBunu sorduğumda ise şunu söyledi..bu soruyorsan daha yola çıkmamışsın demektir"mis
Aynı şeyi ben yapsam tepkin ne olurdu sorusuna cevap veremedi.Evlendikten sonra hayatının erkeğine rastlamak diye de bir başlık var ona bunu hatırlat derim :)
Başlığı nedir?Ben başlığa takılmıştım
O karşı cins arkadaşlarla samimi oluyorsa sizde-eğer istiyorsanız-olun.Gittiği yere kadar gitsin madem o kafasına göre yaşıyorAynı şeyi ben yapsam tepkin ne olurdu sorusuna cevap veremedi.
Evlendikten sonra hayatının kadınına rastlamakBaşlığı nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?