- Konu Sahibi tambileydi34
-
Mesela benim partnerim kadın erkek herkesle çok konuşur keza ben de öyleyim. Şimdi biz birbirimizi aldaticaz demek mi oluyor bu? Kocanizla uzun uzun keyifli sohbetler edemediğiniz ama başka kadınlarla kocanız bunu yapabiliyor diye bir ozguvensizlige kapılmış olabilir misiniz? Doğal birşey bu kendinizi de böyle düşünerek yormayinNe alakası var şimdi özgüvenle:)
Yok ben yapamam bunu, yapmam kendime saygısızlık.sevgiliyken olsaydı aynı seyelr yapardım belki ama evliyken yemezO karşı cins arkadaşlarla samimi oluyorsa sizde-eğer istiyorsanız-olun.Gittiği yere kadar gitsin madem o kafasına göre yaşıyor
Bu Ne saçma bu cevap :)Siz kac yasindasiniz?
Esinizle iletisiminiz de buraya yazdığınız gibiyse evliliginizde sorun olmasi cok normal
Esiniz neden sizinle evlenmis onu anlayamadkm hic
Siz bilirsiniz şu konuyu okuyunca neden evlenmediğimi tekrar hatırladım resmenYok ben yapamam bunu, yapmam kendime saygısızlık.sevgiliyken olsaydı aynı seyelr yapardım belki ama evliyken yemez
Evli bir erkeğin hayatının kadınını bulması
Nesi sacma?Bu Ne saçma bu cevap :)
Kendini ifade edemiyor kimbilir adama neler yapiyor evdee ne varmış bu başlıkta? konu sahibesinin yazdıklarından bir şey anlamadım.
başlıkta da adamın beğendiği içerikte de ne varmış ki rahatsız olmuş
O başlığa giriyorsa kafasında böyle bir düşünce vardır diyore ne varmış bu başlıkta? konu sahibesinin yazdıklarından bir şey anlamadım.
başlıkta da adamın beğendiği içerikte de ne varmış ki rahatsız olmuş
Eşiniz size kendisini tanıtmayacak zaten siz onu tanıyacaksınız. Eşimi tanıyamamışım demek yerine hemen onu suçlayıp bana kendini böyle tanıtmadı yazıyorsunuz. Ben alınacak bir şey görmedim yazıda. Olsa bile her beğendiği yazıya yüzde yüz katılıyor olduğu anlamına gelmiyor. Bu kadar dedektiflik iyi değil, eşinizin her hareketinin altında bir anlam ararsanız bunaltırsınız
Mesela benim partnerim kadın erkek herkesle çok konuşur keza ben de öyleyim. Şimdi biz birbirimizi aldaticaz demek mi oluyor bu? Kocanizla uzun uzun keyifli sohbetler edemediğiniz ama başka kadınlarla kocanız bunu yapabiliyor diye bir ozguvensizlige kapılmış olabilir misiniz? Doğal birşey bu kendinizi de böyle düşünerek yormayin
Ya ekşi sözlükte ben de gündemde birşey bakıyorum. Seçim ya da içkiye bilmem kaç TL zam gelmesi mesela. Ben insanlar ne düşünüyor,işin aslı astarı nedir bakıyorum bazen. Sol köşede her tür başlık çıkıyo. O da merak etmiştir. Takdir edersiniz ki erkeklerin de çoğu kadın gibi magazin ve dedikodu merakı olabilir. Yorumu beğenmiştir. Yorum da şu "Arayışta olan insan evlilikten sonra hayatının kadınını erkeğini dışarda bulur. En etik olanı karşı tarafa yanlış anlaşılmaması adına konuşmayı kısa kesmektir" -ki bu yorumda bir sorun yok benceEvlendikten sonra hayatının kadınına rastlamak
Asla anlamıyorlar boşverO başlığa giriyorsa kafasında böyle bir düşünce vardır diyor
Hepsi başka bişey ister eşinizi tanıyıp eşinize göre değişir. Kimi yemek ister kimi cinsellik kimi temiz ev kimi çoluk çocuk kimi sadece ilgi bazısı güleryüz bazısı paraBir erkek ne ister sorum bu net bi şekilde
Ben de engelledim siziNesi sacma?
Kendinizi ifade edemiyorsunuz
Derdinizi bile anlatamamissiniz burda , cogu kisi yanlis anlamis diger kismi anlamamis
15 yasinda cocuk gibi konusuyorsunuz ama evlisiniz
Ayrica forumda yenisiniz bu sekilde yorum yapamazsiniz , kibledim sizi
O başlığa giriyorsa kafasında böyle bir düşünce vardır diyor
Nesi sacma?
Kendinizi ifade edemiyorsunuz
Derdinizi bile anlatamamissiniz burda , cogu kisi yanlis anlamis diger kismi anlamamis
15 yasinda cocuk gibi konusuyorsunuz ama evlisiniz
Ayrica forumda yenisiniz bu sekilde yorum yapamazsiniz , kibledim sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?