Bir erkek ne ister bilmiyormusum :(

Ne alakası var şimdi özgüvenle:)
Mesela benim partnerim kadın erkek herkesle çok konuşur keza ben de öyleyim. Şimdi biz birbirimizi aldaticaz demek mi oluyor bu? Kocanizla uzun uzun keyifli sohbetler edemediğiniz ama başka kadınlarla kocanız bunu yapabiliyor diye bir ozguvensizlige kapılmış olabilir misiniz? Doğal birşey bu kendinizi de böyle düşünerek yormayin

Eşiniz size kendisini tanıtmayacak zaten siz onu tanıyacaksınız. Eşimi tanıyamamışım demek yerine hemen onu suçlayıp bana kendini böyle tanıtmadı yazıyorsunuz. Ciddi anlamda iletişim sıkıntınız var sizin kpssden ve eşinizden bağımsız söylüyorum bunu aşmaya çalışın. Ben alınacak bir şey görmedim yazıda. Olsa bile her beğendiği yazıya yüzde yüz katılıyor olduğu anlamına gelmiyor. Bu kadar dedektiflik iyi değil, eşinizin her hareketinin altında bir anlam ararsanız bunaltırsınız

Bu Ne saçma bu cevap :)
Nesi sacma?
Kendinizi ifade edemiyorsunuz
Derdinizi bile anlatamamissiniz burda , cogu kisi yanlis anlamis diger kismi anlamamis
15 yasinda cocuk gibi konusuyorsunuz ama evlisiniz
Ayrica forumda yenisiniz bu sekilde yorum yapamazsiniz , kibledim sizi

He bana gelecekseniz böyle mantıklı eleştirilerle heli yok yaşın kaç yok kocan senle niye evlenmiş bilmem ne saçma şeyler sormayın teşekkür ederim yorumunuz için.

Yani gereksiz bir tartismaya girmissiniz, sitelerde begenilen her yorumu üstüne almamak lazim, alınganlık gostermissiniz ya da belki de daha buyuk.sorunlariniz var

Bir kadinin bir erkeğin ne istediğini bilmesi için bir cok erkekle.flort edip tecrübe kazanması ve erkekleri tanimasi gerekir. Ama yurdum erkegi evlenene kadar istediğim kadar gezeyim tozayim evlenirken de tecrübesi olmayan bir kiz bulup evleneyim.dedigi sürece aradığını bulamaz. Çünkü kendisi flört ede ede kadınları tanimis olur, tecrube kazanir ama der ki evlendigim gozunu bende acsin. Eeee o zaman da cok sey beklemesin! Ayrıca cok kadinla birlikte bile olsa bir kadina nasil davranacağını öğrendiği anlamina gelmez.

Esinizi kiskanmissiniz ama o size aşık olmadan evlenmis de olabilir, aşık oldugu kim diye arastirmak da yanlis.olur. Bu kadar kucuk seylere takilip esinizle.aranizi bozmayin derim.

Evlendikten sonra hayatının kadınına rastlamak
Ya ekşi sözlükte ben de gündemde birşey bakıyorum. Seçim ya da içkiye bilmem kaç TL zam gelmesi mesela. Ben insanlar ne düşünüyor,işin aslı astarı nedir bakıyorum bazen. Sol köşede her tür başlık çıkıyo. O da merak etmiştir. Takdir edersiniz ki erkeklerin de çoğu kadın gibi magazin ve dedikodu merakı olabilir. Yorumu beğenmiştir. Yorum da şu "Arayışta olan insan evlilikten sonra hayatının kadınını erkeğini dışarda bulur. En etik olanı karşı tarafa yanlış anlaşılmaması adına konuşmayı kısa kesmektir" -ki bu yorumda bir sorun yok bence

Bir erkek ne ister sorum bu net bi şekilde
Hepsi başka bişey ister eşinizi tanıyıp eşinize göre değişir. Kimi yemek ister kimi cinsellik kimi temiz ev kimi çoluk çocuk kimi sadece ilgi bazısı güleryüz bazısı para bazısı hepsini falan

Abartmissiniz bence. "Bu başlığa girmiş demek ki böyle düşünüyo" diye bişey yok ki. Entrynin de kötü bı anlamı yok, evliyken hicbi kadınla gerektiğinden uzun diyaloğa.girmeyin demiş. Neden tepki gösterdiniz ki haksızlık etmissiniz

Nesi sacma?
Derdinizi bile anlatamamissiniz burda , cogu kisi yanlis anlamis diger kismi anlamamis
Ben de engelledim sizi

O başlığa giriyorsa kafasında böyle bir düşünce vardır diyor

Yahu her okuduğumuz şeyle ilgili kafamızda bir düşünce mi var? Çok saçma... Terör örgütleriyle ilgili bir şey okusa adam terör örgütü üyesi olmak istiyor mu diyecekti?

Konu sahibinin iletişim ve ifade problemleri olduğunu söyleyen arkadaşlara katılıyorum. Ek olarak algılama sorunu da var bence. Bu konularda kendini geliştirmeli.

Nesi sacma?

kpssye hazirlaniyorum paragrafta anlamim kotu ondan mi anlamadim acaba diyor cok da seyapma bu zamana kadar bu iletisim beceriksizligiyle nasil hayat surdurmus anlamak cok guc.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…