- 26 Haziran 2013
- 2.591
- 4.976
- 133
- 32
- Konu Sahibi burcakkxoxo
-
O zaman sende anlarsin. Akildan atmak o kadar kolay oluyo mu? Ben zaten onlarin iliskisiyle ilgili bir sey yapamam, yapmamda. Sadece icim sıkkın paylasmak istedim.İşte biz de diyoruz ki, SENİN İYİLİĞİN için, birini 3 yıl boyunca sevmediği halde oyalayan, kullanan birisi iyi biri değildir.
Şimdi o kıza nasıl davrandığı, o kıza ne hissettiği umrunda olmasın. Önüne bak, yoksa daha beter batacaksın.
Ben önüme bakmasam neler olurdu tahmin bile edemiyorum.
Dur bi arşivlerine dalayımVar canım boy boy konularım :) 6 senelik üyeyim.
Yeni bir olay değil 3 yıl oldu zaten. Benden çok şey götürdü ama çok da değiştim.
Bence siz beni anlamadiniz. Biz onla cikmadik o bana teklif etti ben kabul etmedim.
Ayrica o kiz oyle düşündüğünüz gibi bir kiz degil gayet namuslu. Bende oyle. Burda namus yaristiemiyorum
Arada kaynamistir pardon yetisemiyorum. Ne demiştiniz?o değilde bu konu sahibi bana hiç cevap vermiyo
Terbiyeni takin ne demek sana giren cikan ne? @Mune
Bir uye kadini tanimadan anlatri bende esas kadinin gercek yuzunden bahsettim. Tanimiyosun bile oyle bi kadın. Esas sana ne?
O kiz ben degilim.Bence o kiz safin teki. Korun teki.
O erkek sevmiyor bundan emin olabilir o kiz..
Emin olabilirsin konu sahibi, kandiriliyosun..
Evet iste ama cok sey yasadik. Malesef takinti yaptim atamuyorumBu daha da kötü işte. Hiç beraberliğiniz, yaşanmışlığınız olmayan birini takıntı haline getirmişsiniz. Flört tuzağıdır sizin bu sevgiye yorduğunuz, kıskançlık tripleri.
O kadar ozguvenli bir insan hayatında yer edinememiş birinin stili hakkınca söz sahibi olmasına izin vermeyeceği gibi bundan da fi tarihi sonra çıkarım yapmaz.
hmm. tm.O kiz ben degilim.
Sana giren cikan mi var dedin?ben öyle bişey demedim
Bakmasan daha iyi verecegin cevabı biliyorum. Klasik kk kadinlari gibi ama herkes ayni degil. Zamaninda cok linc yemistim
Ben sadece empati yapilsin istedim ama olay buyudu.hmm. tm.
Peki neden konuyu actin? Senin dusuncelerinide alalim, Sence isin asli nedir?
Bir anda nerden anladin kiza asik oldugunu? Valla olaylari bilmeme ragmen ben bile anlayamamistimOkudum bir dediğinin bir dediğini tutmadığına karar verdim. O yüzden kaçıyorum konudan.
Son bir şey, adam diğer kızı seviyor muhtemelen. Sen kendini toparlayıp da karşısına çıkma hayalleri kurarken onlar evlenir bile. Sen de üzüldüğünle kalırsın.
Bak canım fazla kurcalamak insanı, fikri eyleme geçirmeye götürür. Kurar kurar sonunda adama ulaşırsın.O zaman sende anlarsin. Akildan atmak o kadar kolay oluyo mu? Ben zaten onlarin iliskisiyle ilgili bir sey yapamam, yapmamda. Sadece icim sıkkın paylasmak istedim.
Evet adama cok takintiliyim...21 yaşındaymışın. çok gençsin. yazık etme kendine. kafanı yorma böyle şeylerle.
kilo problemin varmış; yani gerçekten problemse önce onu hallet. sonra yavaş yavaş özgüvenin yerine gelir. bence bu da bi sorun.
hayat daha neler göstericek neler.
yorumlarda bile kaç kere okudum 'ben hayır dedim ben hayır dedim' diye yazdın. çok takıntılısın galiba.
herneyse bende büyüğün sayılırım. istersen dinlersin istersen bu yorumu es geçersin.
O anlamda birlikte olmadim. Cinsellik yasayan ben degilim.Herseyi gectimde onune gelen adanla yatan biriyle nasil birlikte oluyorsunuz?
bir insan hic mi korkmaz hastalik kapicam diye.midesizligi birkenara birakarak soruyorum.
Bir anda nerden anladin kiza asik oldugunu? Valla olaylari bilmeme ragmen ben bile anlayamamistim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?