- 9 Haziran 2013
- 1.916
- 3.739
- 133
- Konu Sahibi burcakkxoxo
-
Ha öyle ha böyle, senden vazgeçip onu seçmiş, kıvırmaya hacet yok.
Bizzat tercih edilmeyen bir kızım ben diyorum bak açık açık.
O zamanlar ben de anlamamıştım.
2 yıllık ben bir de 2 günlük kız demiştim. Zoruma gitmişti içten içe. Bak ilk defa burada kendime itiraf ediyorum.
Neden ben değildim biliyor musun?
Çünkü ben korkaktım, onla bir yola girmek istemedim. Ama o kız cesurdu, girdi. Çünkü ben serseriydim, benden birine eş olmazdı o zaman. Ama o kız daha anaçtı, ondan oldu. Çünkü ben dürüst değildim, boy boy yalanlarım vardı hem kendime, hem ona. Ama o kız belki de dürüsttü. Çünkü ben daha fazlasını istiyordum, gözüm daha yukarıdaydı. Ama o kız o kadarına razı olmuştu. Çünkü ben aslında ona inanmıyordum, asla da güvenmiyordum. Ama o kız güvendi.
Senin durumun belki daha hafif şimdi, sadece soruyorsun bize, ufak bir ego sıkışması yaşıyorsun. Ama bak ben daha ağırını yaşadım. Aradan 3 sene geçti, daha yeni buldum cevabı. En büyük trajedim, en büyük şansım oldu. Çünkü ben o yapbozun parçası değildim, başka bir yapbozum vardır inşallah diyorum artık.
Sana da tavsiyem şu egona dur de, yoluna bak.
Esas size ne? Ben sordum cevap verdiniz tamam ben suan sizden cevap beklemiyorum ki.
Ha öyle ha böyle, senden vazgeçip onu seçmiş, kıvırmaya hacet yok.
Bizzat tercih edilmeyen bir kızım ben diyorum bak açık açık.
O zamanlar ben de anlamamıştım.
2 yıllık ben bir de 2 günlük kız demiştim. Zoruma gitmişti içten içe. Bak ilk defa burada kendime itiraf ediyorum.
Neden ben değildim biliyor musun?
Çünkü ben korkaktım, onla bir yola girmek istemedim. Ama o kız cesurdu, girdi. Çünkü ben serseriydim, benden birine eş olmazdı o zaman. Ama o kız daha anaçtı, ondan oldu. Çünkü ben dürüst değildim, boy boy yalanlarım vardı hem kendime, hem ona. Ama o kız belki de dürüsttü. Çünkü ben daha fazlasını istiyordum, gözüm daha yukarıdaydı. Ama o kız o kadarına razı olmuştu. Çünkü ben aslında ona inanmıyordum, asla de güvenmiyordum. Ama o kız güvendi.
Senin durumun belki daha hafif şimdi, sadece soruyorsun bize, ufak bir ego sıkışması yaşıyorsun. Ama bak ben daha ağırını yaşadım. Aradan 3 sene geçti, daha yeni buldum cevabı. En büyük trajedim, en büyük şansım oldu. Çünkü ben o yapbozun parçası değildim, başka bir yapbozum vardır inşallah diyorum artık.
Sana da tavsiyem şu egona dur de, yoluna bak.
Heee okuyorum ama gene anlamadım sorun ne ?
Hepimiz burda anlamlandırmaya çalışıyoruz mevzuyu.
Öyledir diyoruz yok öyle değildir, böyledir diyoruz yok böyle değildir. Ee ne bekliyorsun, amacın ne? Sen değil biz senden cevap bekliyoruz.
Adam onu seçmiş, bir ilişkiye başlamış. Sebebi ister aşk olur ister mantık ister cinsellik. Eee, gerçekten eee yani?
İspat çaban bile ele veriyor güzelim. Ben senin bu gittiğin yolu gittim de geri döndüm.Ben ondan vazgectim desek daha dogru olur(en azindan onun yuzune karsi)
Ben egolu degilim ama burda zorla oyle gostertiyolar. Basta olayi anlamayip beni 3 yillik kiz sananlar seni kullanmis derken diger kiz oldugumu anlayinca tekrar seni kullanmis diyolar. Malesef bu site ozguvensiz hatunla dolu. Ben cok ozguvenliyimdir.
Kadini detayli anlatayim o halde.
Adamin yattigi her kiza okey diyen, adamin butun ev islerini yapan, adam ne dese gık cikaramayan bir kadin
Kızla yatıp kalktığı sadece cinsellik yaşadığı ciddi olarak düşünmediği icin kıskanmıyor onu seven kızı. Digerini de onunla yatmadığı, namus abidesi olduğu için kıskanıyor. Oldu mu rahatladınız mı? Duymak istediğinizin bundan başka bir şey olduğunu sanmıyorum.
Ayrıca o bir yıl önce ayrıldığı kızın içine nasil oturmuşsa artık o kadar zaman geçtiği halde eski sevgilisinin birlikte olduğu kızın etek boyundan, cinsel yaşantısından kıskanmıyor çıkarımı yapabiliyor.
Ergenlik diyeceğim ama gençlerimize hakaret olacak. Okuduğum en saçma konulardan biri.
Benim sitemim basta beni 3 yillik kiz sanip seni kullanmis deyip sonradan diger kiz oldugumu anlayip yine seni kullanmis demeye devam edenlere...
Kadini detayli anlatayim o halde.
Adamin yattigi her kiza okey diyen, adamin butun ev islerini yapan, adam ne dese gık cikaramayan bir kadin
İspat çaban bile ele veriyor güzelim. Ben senin bu gittiğin yolu gittim de geri döndüm.
Ama o kızı neden kıskanmıyor, kıskanmıyorsa onla ilişkisi iyi gitmiyordur diye gizli gizli sevinç duyuyorsundur. Yapma ama anladık biz seni işte. Kızıyorsun, kaçan balık da büyük olur, acısı şimdi çıkıyor.
Valla ya niye ısrarla yazıyosunuz bende bunu anlamıyorumAy valla saçımı falan yolucam şimdi. Ne istiyorsun ne bekliyorsun bizden?
Seni sevmiyor, onu da sevmiyor. Eee, sana ne bundan?
Var canım boy boy konularım :) 6 senelik üyeyim.Ne çok çekmişsin yabence sen konu aç
Valla ya niye ısrarla yazıyosunuz bende bunu anlamıyorum
Ortada dert yok,sorun yok
Konu sahibi adam kızı sevmiyor olabilir ama sizide sevmiyor boşu boşuna ikisinin ilişkisi için kafa patlatmayın.
Önünüzde ki maçlara bakın...
Bakmasan daha iyi verecegin cevabı biliyorum. Klasik kk kadinlari gibi ama herkes ayni degil. Zamaninda cok linc yemistimDur eski konularına bakıp geliyorum. Böyle olmayacak. Ordan bir çıkarım yaparız.
İşte biz de diyoruz ki, SENİN İYİLİĞİN için, birini 3 yıl boyunca sevmediği halde oyalayan, kullanan birisi iyi biri değildir.Evet inkar etmiyorum ki en basindan soyledim ben adami SEVİYORUM
sana ne? sana giren çıkan ne demek istiyorum ama demicem :) ceza meza yerim.
ama cidden sana ne?
fake demi. ya da sizin beyin şu algılamıyo burda yazılanları.
bu platformda insanlar derdini paylaşıyo. birbirimize yardımcı olmaya çalışıyoruz. sizin gibi insanlarda saçma sapan konular açıyo.
hala okuyosam konuyu bugünkü gerginliğimi burda size patlayarak atayım diye
Konu sahibinin kilo problemi var, adam kızla beraber. 35 kilo fazlası varmış verip adamın karşısına güzel çıkmak istiyormuş.Takıldım işte ne bileyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?