- 6 Ekim 2013
- 2.429
- 3.668
- 333
- Konu Sahibi burcakkxoxo
-
Öncelikle bunun takıntı olduğu fikrini atın aklınızdan, adamın takılacak bi tarafı kalmamış takılan takılmış... Her insan böyle bi durumda işin özünü merak eder ama erkeklerin mantık bizimle aynı değil, hele böyle birini anlamak mümkğn değil, karşınıza daha kötüsü çıkamaz zaten önünüze bakın mutlu olun ....Sanirim bendeki takıntı
Düzenli hayat kurmak, karşıdakinin sevgisinin cazip gelmesi falan palavra geçiniz.
Bir erkek yanında mutlu olduğu birini seçer işte. Bir şeyler veriyordur o kız ona. Ten uyumu de, huzur de, ne dersen de sende olmayan bir şey var orada ki o kız tercih ediliyor. Çok üzgünüm ama eğer bir üstünlük arıyorsan ki bu arayışa, kıyaslamaya girme, yenilen sen olursun.
Bizzat gözlemledim, hem de o kızı niye seçti ki demiştim. 3 senedir o kızla evli adam, gayet de mutlu. Başka bir şey dememe gerek var mı acaba?
Siz beni cok yanlis anladiniz. Adam evlenirse o kizla evlenir ben dik basliyim ama o kiz adamin ev islerine kadar yapiyor...
Bu konu bir yere varmaz. Konu sahibi adam tarafından sevildiğini duymadan tatmin olmayacak. Biriniz adam seni seviyor aslında desin de rahatlasın kızcağız. Ben de gidip dizi falan izleyeyim bari.
Peki size teklif ettiğinde neden kabul etmediniz?Sanirim bendeki takıntı
Ayy, ben gidiyorum. Sıyırıcam yoksa.
Tamam anladım, sana teklif etti. Sen kabul etmedin.
Sen harikasın.
Mune biz bu kıza yardım edemiyoruz. Lütfen bir de siz bakar mısınız? Zaten derdi de yok. Konu ilişkiler bölümüne taşınabilir.
Soruyu kendi sorup, duymak istediği cevabı da kendisi verdi ya,Adam beni niye sevsin ki evet 1 sene once seviyordu ama 1 yildir birbirimizi ne goruyoruz, ne konusuyoruz. Ama su goturmez bir gercek var ki o kizi da sevmiyor sevse bana hic teklifte bulunmazdi
Burda anlatamam daha onceki konularimda gorebilirsiniz.Peki size teklif ettiğinde neden kabul etmediniz?
Adam beni niye sevsin ki evet 1 sene once seviyordu ama 1 yildir birbirimizi ne goruyoruz, ne konusuyoruz. Ama su goturmez bir gercek var ki o kizi da sevmiyor sevse bana hic teklifte bulunmazdi
Hiç bişey anlamadım.
Anladık sonradan, devam et okumaya.Al benden de o kadar!
Ha öyle ha böyle, senden vazgeçip onu seçmiş, kıvırmaya hacet yok.Evet zaten kizla arkadaslardi normalde kanka gibilerdi. Ben zaten biliyorum huzurlu ve duzenli bi hayat icin onunla suan. Ayrica o kiz bana tercih edilmedi ki ben o kizdan 1 sene once teklif aldim ama kabul etmedim... Uzuuuun zamandirda gormuyoruz birbirimizi.
Valla benim genelde gördüğüm bir erkek deli gibi sevdiği kadının herşeyine saygı duyuyor. Benliğinden çıkabiliyor yani.
Fakat çok da sevmediği, saygı duymadığı kadına sürekli bir müdahalesi oluyor.
Tabii bunlar abartılı durumlar için geçerli değil.
Anladık sonradan, devam et okumaya.
Esas size ne? Ben sordum cevap verdiniz tamam ben suan sizden cevap beklemiyorum ki.Ay valla saçımı falan yolucam şimdi. Ne istiyorsun ne bekliyorsun bizden?
Seni sevmiyor, onu da sevmiyor. Eee, sana ne bundan?
Kadini detayli anlatayim o halde.
Adamin yattigi her kiza okey diyen, adamin butun ev islerini yapan, adam ne dese gık cikaramayan bir kadin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?