Bir erkek neden 3 yıl sonra?

Sanirim bendeki takıntı
Öncelikle bunun takıntı olduğu fikrini atın aklınızdan, adamın takılacak bi tarafı kalmamış takılan takılmış... Her insan böyle bi durumda işin özünü merak eder ama erkeklerin mantık bizimle aynı değil, hele böyle birini anlamak mümkğn değil, karşınıza daha kötüsü çıkamaz zaten önünüze bakın mutlu olun ....

Evet zaten kizla arkadaslardi normalde kanka gibilerdi. Ben zaten biliyorum huzurlu ve duzenli bi hayat icin onunla suan. Ayrica o kiz bana tercih edilmedi ki ben o kizdan 1 sene once teklif aldim ama kabul etmedim... Uzuuuun zamandirda gormuyoruz birbirimizi.

Siz beni cok yanlis anladiniz. Adam evlenirse o kizla evlenir ben dik basliyim ama o kiz adamin ev islerine kadar yapiyor...

bence kony fake. işk kez böyle bişey diyorum ama kusura bakmayın. kaç sayfa yorum olmuş ama biyere bağlayamadık konuyu. en sonunda yukardaki yorum geldi konu sahibinden.

e napalım şimdi. bence bu konu can sıkıntısından açılmış.

Bu konu bir yere varmaz. Konu sahibi adam tarafından sevildiğini duymadan tatmin olmayacak. Biriniz adam seni seviyor aslında desin de rahatlasın kızcağız. Ben de gidip dizi falan izleyeyim bari.

Adam beni niye sevsin ki evet 1 sene once seviyordu ama 1 yildir birbirimizi ne goruyoruz, ne konusuyoruz. Ama su goturmez bir gercek var ki o kizi da sevmiyor sevse bana hic teklifte bulunmazdi

Noldu niye sinirlendiniz? ay guldum gece gece

Adam beni niye sevsin ki evet 1 sene once seviyordu ama 1 yildir birbirimizi ne goruyoruz, ne konusuyoruz. Ama su goturmez bir gercek var ki o kizi da sevmiyor sevse bana hic teklifte bulunmazdi
Soruyu kendi sorup, duymak istediği cevabı da kendisi verdi ya,

Mission completed.

Valla benim genelde gördüğüm bir erkek deli gibi sevdiği kadının herşeyine saygı duyuyor. Benliğinden çıkabiliyor yani.

Fakat çok da sevmediği, saygı duymadığı kadına sürekli bir müdahalesi oluyor.

Tabii bunlar abartılı durumlar için geçerli değil.

Ay valla saçımı falan yolucam şimdi. Ne istiyorsun ne bekliyorsun bizden?

Seni sevmiyor, onu da sevmiyor. Eee, sana ne bundan?

Ha öyle ha böyle, senden vazgeçip onu seçmiş, kıvırmaya hacet yok.
Bizzat tercih edilmeyen bir kızım ben diyorum bak açık açık.
O zamanlar ben de anlamamıştım.
2 yıllık ben bir de 2 günlük kız demiştim. Zoruma gitmişti içten içe. Bak ilk defa burada kendime itiraf ediyorum.
Neden ben değildim biliyor musun?
Çünkü ben korkaktım, onla bir yola girmek istemedim. Ama o kız cesurdu, girdi. Çünkü ben serseriydim, benden birine eş olmazdı o zaman. Ama o kız daha anaçtı, ondan oldu. Çünkü ben dürüst değildim, boy boy yalanlarım vardı hem kendime, hem ona. Ama o kız belki de dürüsttü. Çünkü ben daha fazlasını istiyordum, gözüm daha yukarıdaydı. Ama o kız o kadarına razı olmuştu. Çünkü ben aslında ona inanmıyordum, asla da güvenmiyordum. Ama o kız güvendi.

Senin durumun belki daha hafif şimdi, sadece soruyorsun bize, ufak bir ego sıkışması yaşıyorsun. Ama bak ben daha ağırını yaşadım. Aradan 3 sene geçti, daha yeni buldum cevabı. En büyük trajedim, en büyük şansım oldu. Çünkü ben o yapbozun parçası değildim, başka bir yapbozum vardır inşallah diyorum artık.
Sana da tavsiyem şu egona dur de, yoluna bak.

Kadini detayli anlatayim o halde.
Adamin yattigi her kiza okey diyen, adamin butun ev islerini yapan, adam ne dese gık cikaramayan bir kadin

Kadini detayli anlatayim o halde.
Adamin yattigi her kiza okey diyen, adamin butun ev islerini yapan, adam ne dese gık cikaramayan bir kadin

İyi de bu kızı kesin seviyor demek değil ki zaten, neyi ispatlama peşindesiniz?

Siz bence baya kompleks yapmışsınız bu durumu. Takmayın gitsin, önemli mi bu kadar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…