- 6 Ekim 2013
- 2.429
- 3.668
- 333
- Konu Sahibi burcakkxoxo
-
ön sevişme hayli uzun surmusEvet 3 yil boyunca sevistiler daha yeni sevgili oldular
Neden sevmediği ve rahatça sevistigi halde ilişki yaptı ki?Evet asiri geri kafali yani acik giyime falan cok karsi. Ayrica ben kabul etmedim diyr degil zaten olay benden 1 sene sonra oldu. Yani o kizi zaten sevmedigini suan daha iyi gorebiliyorum, neden onunla iliski yaptiginida...
Aynen öyle yapmam.Tamam ben sonunda anladım.
E pişman olup diğer kızı kıskanacaksan kaptırmasaydın adamı sen de.
Şu an buraya yazan kadınların hiçbiri, kızı gömüp egonu tatmin etmez.
Onun için başkasına bak.-lotus- da yapmaz :))) Onu da deneme.
'' Aaaaa, boşver kız midesiz zaten, sen aynen böyle devam et güzelim. Kaliteli insanlar kaybeder'' mi diyeceğim?
Sen bu adamı boşver, önüne bak konu sahibi. Hayır yok sana bu adamdan. Bırak kızla mutlu olsunlar.
Ruh sağlığı adamın dengesizliği yüzünden bozulmuş belli ki, sevdiğini hissettirmiş ama aynı zamanda mesafeyi de korumuş belli ki.. Sonuçta sabreden muradına ermiş.. Gerisini düşünmek anlamsız bence.. Evlenip de sonra eski sevgililerini bulup hala seni unutamadım , mutsuzum diyen adamlar duyuyorum bazen, yazık bazısı da havaya giriyor, bak bak nasıl mutsuz falan diye.. sizinki o hesap gibi. İnanmayın şu adamlara kafalarında kırk tilki ile dolanıyorlar yahu.....Hayir bunlar yasandi. Kizin ruh sagligi bozuldu bi ara adam bana niye yuz vermiyo diye.
Neden sevmediği ve rahatça sevistigi halde ilişki yaptı ki?
Siz beni cok yanlis anladiniz. Adam evlenirse o kizla evlenir ben dik basliyim ama o kiz adamin ev islerine kadar yapiyor...bence bu adam hevesini alana kadar bu kızla yatacak cunku o kız eglenilecek kız. evlenmek istedigi zaman da konu sahibiyle evlenecek cunku adam cok geri kafalı ve konu sahibinin mini etegine bile karısıyor. adeta bir namus timsali.
ve mutlu son
Ruh sağlığı adamın dengesizliği yüzünden bozulmuş belli ki, sevdiğini hissettirmiş ama aynı zamanda mesafeyi de korumuş belli ki.. Sonuçta sabreden muradına ermiş.. Gerisini düşünmek anlamsız bence.. Evlenip de sonra eski sevgililerini bulup hala seni unutamadım , mutsuzum diyen adamlar duyuyorum bazen, yazık bazısı da havaya giriyor, bak bak nasıl mutsuz falan diye.. sizinki o hesap gibi. İnanmayın şu adamlara kafalarında kırk tilki ile dolanıyorlar yahu.....
Sonra sıkıldıkça da geyşa ruhlu hatununa gider evliliklerinde monotonlaşma da olmaz böylece.bence bu adam hevesini alana kadar bu kızla yatacak cunku o kız eglenilecek kız. evlenmek istedigi zaman da konu sahibiyle evlenecek cunku adam cok geri kafalı ve konu sahibinin mini etegine bile karısıyor. adeta bir namus timsali.
ve mutlu son
Yakında kız adama tekmeyi basar...Adam umut vermek istese o kizin arkadaslariyla bile yatmazdi... Kiz o derece kafayi kirmis asktan adam ne yapsa seviyor.
duymak istediklerini söyüyorum: demek ki o kızı sevmiyor, demek ki değer vermiyor, demek ki senden ayrılık sonra o kızla sadece gününü gün ediyor
duymak istemediklerin: bu adam onu seven kızın duygularını kullanabilecek kadar ağır karaktersiz demek ki, senden ayrılır ayrılmaz ona koşması da bir nevi sadakatsiz olduğunu gösterir, başkasına şap diye atladığına göre çokta umrunda değilsin duygusal olarak , hemde sevmediği bir kızı cinsellik konusunda kullanabilmesi bilemiyorum ama kız erkek farketmez bu bana çok sığ geliyor
bence sen bu çocuğa kafa yormayı bırakmalısın
Sanmam yani kiz aldatilmayla falan ayrilcak bi kiz degil. Erkektir yapar kafasında bir kiz.Yakında kız adama tekmeyi basar...
Böyle birini sevmektense kalbinizi yerinden söküp atın daha iyi.. Bu ne iğrenç bir herifAdam umut vermek istese o kizin arkadaslariyla bile yatmazdi... Kiz o derece kafayi kirmis asktan adam ne yapsa seviyor.
Yok elde ettikten sonra hatalarını görmeye başlar genelde körkütük aşık olanlar bile. Ha bu kafadaysa zaten ikisi tam tencere kapak, hiç bulaşmayın.Sanmam yani kiz aldatilmayla falan ayrilcak bi kiz degil. Erkektir yapar kafasında bir kiz.
Sanirim bendeki takıntıBöyle birini sevmektense kalbinizi yerinden söküp atın daha iyi.. Bu ne iğrenç bir herif
Adamın ruhu yalama olmuş nasıl diyelim ki bunuBu konu bir yere varmaz. Konu sahibi adam tarafından sevildiğini duymadan tatmin olmayacak. Biriniz adam seni seviyor aslında desin de rahatlasın kızcağız. Ben de gidip dizi falan izleyeyim bari.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?