Bir erkek neden 3 yıl sonra?

Aynen öyle yapmam.
Açık açık yattığı kızlar değersiz ben değerliyime gidiyor laf.
Ama bazen öyle farklı oluyor ki durum, sen bayağı 1 senedir kendini avutmuşsun. Atı alan üsküdarı geçmiş, arz talep meselesi diyorum. Başka da bir şey demiyorum.

duymak istediklerini söyüyorum: demek ki o kızı sevmiyor, demek ki değer vermiyor, demek ki senden ayrılık sonra o kızla sadece gününü gün ediyor
duymak istemediklerin: bu adam onu seven kızın duygularını kullanabilecek kadar ağır karaktersiz demek ki, senden ayrılır ayrılmaz ona koşması da bir nevi sadakatsiz olduğunu gösterir, başkasına şap diye atladığına göre çokta umrunda değilsin duygusal olarak , hemde sevmediği bir kızı cinsellik konusunda kullanabilmesi bilemiyorum ama kız erkek farketmez bu bana çok sığ geliyor
bence sen bu çocuğa kafa yormayı bırakmalısın

Hayir bunlar yasandi. Kizin ruh sagligi bozuldu bi ara adam bana niye yuz vermiyo diye.
Ruh sağlığı adamın dengesizliği yüzünden bozulmuş belli ki, sevdiğini hissettirmiş ama aynı zamanda mesafeyi de korumuş belli ki.. Sonuçta sabreden muradına ermiş.. Gerisini düşünmek anlamsız bence.. Evlenip de sonra eski sevgililerini bulup hala seni unutamadım , mutsuzum diyen adamlar duyuyorum bazen, yazık bazısı da havaya giriyor, bak bak nasıl mutsuz falan diye.. sizinki o hesap gibi. İnanmayın şu adamlara kafalarında kırk tilki ile dolanıyorlar yahu.....

bence bu adam hevesini alana kadar bu kızla yatacak cunku o kız eglenilecek kız. evlenmek istedigi zaman da konu sahibiyle evlenecek cunku adam cok geri kafalı ve konu sahibinin mini etegine bile karısıyor. adeta bir namus timsali.
ve mutlu son

Siz beni cok yanlis anladiniz. Adam evlenirse o kizla evlenir ben dik basliyim ama o kiz adamin ev islerine kadar yapiyor...

Adam umut vermek istese o kizin arkadaslariyla bile yatmazdi... Kiz o derece kafayi kirmis asktan adam ne yapsa seviyor.

Sonra sıkıldıkça da geyşa ruhlu hatununa gider evliliklerinde monotonlaşma da olmaz böylece.

Yanlisiniz var biz bu adamla hic sevgili olmadik. Yani gecen sene teklif etti ama kabul etmedim...

Düzenli hayat kurmak, karşıdakinin sevgisinin cazip gelmesi falan palavra geçiniz.
Bir erkek yanında mutlu olduğu birini seçer işte. Bir şeyler veriyordur o kız ona. Ten uyumu de, huzur de, ne dersen de sende olmayan bir şey var orada ki o kız tercih ediliyor. Çok üzgünüm ama eğer bir üstünlük arıyorsan ki bu arayışa, kıyaslamaya girme, yenilen sen olursun.
Bizzat gözlemledim, hem de o kızı niye seçti ki demiştim. 3 senedir o kızla evli adam, gayet de mutlu. Başka bir şey dememe gerek var mı acaba?

Bu konu bir yere varmaz. Konu sahibi adam tarafından sevildiğini duymadan tatmin olmayacak. Biriniz adam seni seviyor aslında desin de rahatlasın kızcağız. Ben de gidip dizi falan izleyeyim bari.
Adamın ruhu yalama olmuş nasıl diyelim ki bunu
Dertsiz başına dert alacak konu sahibi bu gidişle ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…