Bir erkek neden bu kadar tutarsız davranır

Dern08

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2020
245
49
48
Meraba arkadaşlar daha öncede bahsetmiştim benim iş yerinde biseyler hissettiğim biri vardı önce kendisi yazdı tanımak amaclı sorular sordu sonra bi anda konuşmayı kesti yazmadı bi hafta ben sordum hanı noldu diye ben iyi değilim seni de kirmak istemem dedi şu an için bisey düşünmüyorum dedi bende bisey demedim üstüne zaman geçti benim hislerim devam etti tabi is yerinde bi sorun oldu alınıyorsun herşeye dedi bende hayır dedim akşamında yazdım hislerimin devam ettiğini de belirttim benimle arkadaşlık dışında bisey düşünme dedi 1 gün geçti kendisi yazdı napiyosun diye ıyyim sen dedim oda yazmak istedim eğer sende istersen tekrar devam edip konusalim dedi bende ne değişti hanı arkadaşlık dışında bisey olmazdı dedim oda sence arkadaş olarak mi yazdım dedi bende hayır dedim sonra bana tanımak amaclı sorular sordu anlaşabilir miyiz sence diye sonra konuştuk iyi gecelerle bitti konuşma kendisi zaten evde çalışıyordu bana hiç mesaj atmadı bugün hem konuşalım diyip hem böyle davranması neden

Sizinle konuşurken aklını bir anda başka bir kız çeker hop beyimiz ona kayar seni yedeğe atar. Sonra o kızla bozusur hop beyimiz sana kayar. En azından gözlemlediğim çoğu erkek bu şekilde. Yaşı kaç belki onun da etkisi vardır.

Bazı insanlar aynı anda birden fazla kişiyle flört eder, yazmasına çok anlam yüklemeyin. Açık açık konuşun ona göre karar verirsiniz
Yazdim bana ben anlasamiycagimizi düşünüyorum dedi 1 günde ne değişebilir her seferinde benim duygularımla oynuyor ((

Yaşi 25 ama uzun zaman sonra dünyazdı sonra bugün sordum hanı noldu yine diye boşver ben kimsenin günahına girmek istemiyorum hem biz anlaşamayız dedi 1 günde ne değişebilir gerçekten artık canım yaniyo duygularımla oynayıp duruyor

Seni tam olarak beğenmiyordur.Git gel yaşıyor.Bazen olur diyip yazar bazen olmaz diyip geri çekilir.
Nasıl yani beğendiyse yazıyosa ertesi gün ne degisiyo birden ben kararımı değiştirdim diyo ikidir ben ne yapicam gerçekten dengemi bozdu

Buna siz musaade ediyorsunuz. Adamin dengesiz oldugu belliymis, tekrar gelince affettiginizde ne olacagini saniyordunuz ki

Bi insana karşı bisey hissetmek için biseyinizin olmasına gerek yok ve biseyler hissettiğiniz bi insanın ikinci defa oyun oynar gibi geri vazgeçtim dediğini düşünün
Bak anlamıyorum. Tanışıklığınız ne boyutta? Oturup bi muhabbet etmişliğiniz var mı?

Zorla güzellik olmaz bence artık işyerinde başka erkekle ile arkadaşlık kur onla asla konuşma kale alma anlasın artık senin onunla ilgilenmediğini

O da anlaşsın artık çok naz aşığı bıktırdığını
Hint kumaşıymış gibi artık erkeğin peşini bırak ne hali varsa görsün
Seni kayıp ettiğini anladığı an kıymete binersin

Kaçan kovalanır diye bir laf var istersen çok iste ama yine de istekli görünme istediği zaman yola getireceğini zannediyor buna izin verme bı tavrın duruşun olsun ve bunu ona fark ettir kolay lokma gibi görmesin seni kendine değer ver

Var tabiki iş arkadaşım normalde

Bu şekilde adamı tanımış oldun.
Çok sıkıcı birine benziyor buradan bakınca.
Yerinde olsam çoktan vazgeçmiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…