Ama neden o zaman yazdı sizce açık açık soyliyimmi soruyymmu derdin ne diyeAklıma başkalarıyla da görüşüyor olma ihtimali geldi
Bazı insanlar aynı anda birden fazla kişiyle flört eder, yazmasına çok anlam yüklemeyin. Açık açık konuşun ona göre karar verirsinizAma neden o zaman yazdı sizce açık açık soyliyimmi soruyymmu derdin ne diye
Yazdim bana ben anlasamiycagimizi düşünüyorum dedi 1 günde ne değişebilir her seferinde benim duygularımla oynuyorBazı insanlar aynı anda birden fazla kişiyle flört eder, yazmasına çok anlam yüklemeyin. Açık açık konuşun ona göre karar verirsiniz
Yaşi 25 ama uzun zaman sonra dünyazdı sonra bugün sordum hanı noldu yine diye boşver ben kimsenin günahına girmek istemiyorum hem biz anlaşamayız dedi 1 günde ne değişebilir gerçekten artık canım yaniyo duygularımla oynayıp duruyorSizinle konuşurken aklını bir anda başka bir kız çeker hop beyimiz ona kayar seni yedeğe atar. Sonra o kızla bozusur hop beyimiz sana kayar. En azından gözlemlediğim çoğu erkek bu şekilde. Yaşı kaç belki onun da etkisi vardır.
Nasıl yani beğendiyse yazıyosa ertesi gün ne degisiyo birden ben kararımı değiştirdim diyo ikidir ben ne yapicam gerçekten dengemi bozduSeni tam olarak beğenmiyordur.Git gel yaşıyor.Bazen olur diyip yazar bazen olmaz diyip geri çekilir.
Buna siz musaade ediyorsunuz. Adamin dengesiz oldugu belliymis, tekrar gelince affettiginizde ne olacagini saniyordunuz kiYaşi 25 ama uzun zaman sonra dünyazdı sonra bugün sordum hanı noldu yine diye boşver ben kimsenin günahına girmek istemiyorum hem biz anlaşamayız dedi 1 günde ne değişebilir gerçekten artık canım yaniyo duygularımla oynayıp duruyor
Sizce Ne yapmalıyım artık ve onun amacı nedir gerçekten ağlamaktan gözümde yaş kalmadı bide aynı yerde çalışıyoruzBuna siz musaade ediyorsunuz. Adamin dengesiz oldugu belliymis, tekrar gelince affettiginizde ne olacagini saniyordunuz ki
Yav niye ağlıyon, adam hiçbirşeyin değil ki.Sizce Ne yapmalıyım artık ve onun amacı nedir gerçekten ağlamaktan gözümde yaş kalmadı bide aynı yerde çalışıyoruz
Bi insana karşı bisey hissetmek için biseyinizin olmasına gerek yok ve biseyler hissettiğiniz bi insanın ikinci defa oyun oynar gibi geri vazgeçtim dediğini düşününYav niye ağlıyon, adam hiçbirşeyin değil ki.
Bak anlamıyorum. Tanışıklığınız ne boyutta? Oturup bi muhabbet etmişliğiniz var mı?Bi insana karşı bisey hissetmek için biseyinizin olmasına gerek yok ve biseyler hissettiğiniz bi insanın ikinci defa oyun oynar gibi geri vazgeçtim dediğini düşünün
Bak anlamıyorum. Tanışıklığınız ne boyutta? Oturup bi muhabbet etmişliğiniz var mi
Başka iş arkadaşın yok mu?Var tabiki iş arkadaşım normalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?