Bir erkek neden bu kadar tutarsız davranır

Canım ama ben yazsam reddedilsem neyse ama kendi tanımak için yazdığını soyluyo ertesi gün geri vazgeciyo neden böyle yapıyodur

Yaşı tutsaydi kesin ex'imdir bu derdim neyse bir kız daha kurtuldu onla karsilasmaktan

Peki neden kendisi yaziyo kendi kendine ertesi gün tanımaktan vazgeçtim diyo anlasamiycagimzii düşünüyorum diyor ben onu anlamıyorum

Yani bi insan neden yoksa 1 günde değişir sizce

Canım ama ben yazsam reddedilsem neyse ama kendi tanımak için yazdığını soyluyo ertesi gün geri vazgeciyo neden böyle yapıyodur
Tutarsız adamla işim olmazdı erkek dediğin karekter sahibi olup , söylediğinin arkasında durur , karektersiz adamla ne işin var , böyle tiplere aşık olunmaz miğde bulandırır, aşk geçici karekter kalıcıdır

Yani dimi

Sizce Ne yapmalıyım artık ve onun amacı nedir gerçekten ağlamaktan gözümde yaş kalmadı bide aynı yerde çalışıyoruz
Amaci 2-3 kadin arasinda secim yapmaya calisiyor yani sizden cok da hoslanmiyor aslinda alternatiflerden birisiniz. Hicbir sey olmamis gibi ama arkadasca davranin ve umursamayin

Peki neden kendisi yaziyo kendi kendine ertesi gün tanımaktan vazgeçtim diyo anlasamiycagimzii düşünüyorum diyor ben onu anlamıyorum
Kendince belki sizi ölçülüyor çünkü öyleleri ciddi ilişkiden korkar ve girmek istemez ama cidden ağırlığınızı koyun sonra kötü olur aranız yarın bir gün arkanızdan sürekli bana yazıyordu der

Amaci 2-3 kadin arasinda secim yapmaya calisiyor yani sizden cok da hoslanmiyor aslinda alternatiflerden birisiniz. Hicbir sey olmamis gibi ama arkadasca davranin ve umursamayin
Ama neden 1 gün de ne değişmiş olabilir kendisi tanımak istiyo geri kendisi ben vazgeçtim biz anlaşamayız diyo

Ama tanımak için yazan o geri vazgeçen o ben anlamadım sizce amacı ne

Nasıl yani beğendiyse yazıyosa ertesi gün ne degisiyo birden ben kararımı değiştirdim diyo ikidir ben ne yapicam gerçekten dengemi bozdu
Çünkü etrafında sadece sen varsın.Ya seninle olacak ya da sevgilisiz kalacak.Sevgilisiz kalamadığı için beğenmediği biriyle beraber oluyor.Sana bir türlü ısınamıyor ama vazgeçemiyor da.

Çünkü etrafında sadece sen varsın.Ya seninle olacak ya da sevgilisiz kalacak.Sevgilisiz kalamadığı için beğenmediği biriyle beraber oluyor.Sana bir türlü ısınamıyor ama vazgeçemiyor da.
Ama kendisi yazdı sonra bana 1 gün sonra ben kimsenin günahına girmeyim biz zaten anlaşamayız dedi neden dedim benden dolayı dedi benim anlamadigim neden 1 günde ne değişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…