Canım ama ben yazsam reddedilsem neyse ama kendi tanımak için yazdığını soyluyo ertesi gün geri vazgeciyo neden böyle yapıyodurZorla güzellik olmaz bence artık işyerinde başka erkekle ile arkadaşlık kur onla asla konuşma kale alma anlasın artık senin onunla ilgilenmediğini
O da anlaşsın artık çok naz aşığı bıktırdığını
Hint kumaşıymış gibi artık erkeğin peşini bırak ne hali varsa görsün
Seni kayıp ettiğini anladığı an kıymete binersin
Yaşı tutsaydi kesin ex'imdir bu derdimYaşi 25 ama uzun zaman sonra dünyazdı sonra bugün sordum hanı noldu yine diye boşver ben kimsenin günahına girmek istemiyorum hem biz anlaşamayız dedi 1 günde ne değişebilir gerçekten artık canım yaniyo duygularımla oynayıp duruyor
Kaçan kovalanır diye bir laf var istersen çok iste ama yine de istekli görünme istediği zaman yola getireceğini zannediyor buna izin verme bı tavrın duruşun olsun ve bunu ona fark ettir kolay lokma gibi görmesin seni kendine değer ver
Peki neden kendisi yaziyo kendi kendine ertesi gün tanımaktan vazgeçtim diyo anlasamiycagimzii düşünüyorum diyor ben onu anlamıyorumKaçan kovalanır diye bir laf var istersen çok iste ama yine de istekli görünme istediği zaman yola getireceğini zannediyor buna izin verme bı tavrın duruşun olsun ve bunu ona fark ettir kolay lokma gibi görmesin seni kendine değer ver
Bu şekilde adamı tanımış oldun.
Çok sıkıcı birine benziyor buradan bakınca.
Yerinde olsam çoktan vazgeçmiştim
Tutarsız adamla işim olmazdı erkek dediğin karekter sahibi olup , söylediğinin arkasında durur , karektersiz adamla ne işin var , böyle tiplere aşık olunmaz miğde bulandırır, aşk geçici karekter kalıcıdırCanım ama ben yazsam reddedilsem neyse ama kendi tanımak için yazdığını soyluyo ertesi gün geri vazgeciyo neden böyle yapıyodur
Bende değil dimi sorun iki defa tanımaktan bahsetti kendisi geri vazgeçti 1 günde insan neden vzzgecerBaşka iş arkadaşın yok mu?Ona yoğunlaş. Bu kasıntı arkadaş da baksın arkandan.
Yani dimiTutarsız adamla işim olmazdı erkek dediğin karekter sahibi olup , söylediğinin arkasında durur , karektersiz adamla ne işin var , böyle tiplere aşık olunmaz miğde bulandırır, aşk geçici karekter kalıcıdır
Canı istememiştir. Onun keyfini mi bekleyeceksin ya, sal doğaya gitsin.Bende değil dimi sorun iki defa tanımaktan bahsetti kendisi geri vazgeçti 1 günde insan neden vzzgecer
Amaci 2-3 kadin arasinda secim yapmaya calisiyor yani sizden cok da hoslanmiyor aslinda alternatiflerden birisiniz. Hicbir sey olmamis gibi ama arkadasca davranin ve umursamayinSizce Ne yapmalıyım artık ve onun amacı nedir gerçekten ağlamaktan gözümde yaş kalmadı bide aynı yerde çalışıyoruz
Sendeki sorun özgüven eksikliğiYani dimi
Kendince belki sizi ölçülüyor çünkü öyleleri ciddi ilişkiden korkar ve girmek istemez ama cidden ağırlığınızı koyun sonra kötü olur aranız yarın bir gün arkanızdan sürekli bana yazıyordu derPeki neden kendisi yaziyo kendi kendine ertesi gün tanımaktan vazgeçtim diyo anlasamiycagimzii düşünüyorum diyor ben onu anlamıyorum
Ama neden 1 gün de ne değişmiş olabilir kendisi tanımak istiyo geri kendisi ben vazgeçtim biz anlaşamayız diyoAmaci 2-3 kadin arasinda secim yapmaya calisiyor yani sizden cok da hoslanmiyor aslinda alternatiflerden birisiniz. Hicbir sey olmamis gibi ama arkadasca davranin ve umursamayin
Yani haklı olan benim dimiSendeki sorun özgüven eksikliği
Sende o erkeği keşfedeceğine önce kendi benliğini kazanmaya bak , önemli olan sensin elin adamı değil
Ama tanımak için yazan o geri vazgeçen o ben anlamadım sizce amacı neKendince belki sizi ölçülüyor çünkü öyleleri ciddi ilişkiden korkar ve girmek istemez ama cidden ağırlığınızı koyun sonra kötü olur aranız yarın bir gün arkanızdan sürekli bana yazıyordu der
Tabiki sen haklısın , seni sevmeyi becerememiş , soğan erkeği miş!Yani haklı olan benim dimi
Çünkü etrafında sadece sen varsın.Ya seninle olacak ya da sevgilisiz kalacak.Sevgilisiz kalamadığı için beğenmediği biriyle beraber oluyor.Sana bir türlü ısınamıyor ama vazgeçemiyor da.Nasıl yani beğendiyse yazıyosa ertesi gün ne degisiyo birden ben kararımı değiştirdim diyo ikidir ben ne yapicam gerçekten dengemi bozdu
Ama kendisi yazdı sonra bana 1 gün sonra ben kimsenin günahına girmeyim biz zaten anlaşamayız dedi neden dedim benden dolayı dedi benim anlamadigim neden 1 günde ne değiştiÇünkü etrafında sadece sen varsın.Ya seninle olacak ya da sevgilisiz kalacak.Sevgilisiz kalamadığı için beğenmediği biriyle beraber oluyor.Sana bir türlü ısınamıyor ama vazgeçemiyor da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?