Bir erkek neden değişir?

Biraz inatlastim. O uzağa gittiğinden beri görüşmemiştik aydan fazladır

Adam senin sırf avucunun içinde canın istediğinde konuşuyorsun diye hoşuna gidiyor. Zaten yaşadığın şey sevgililik değil ama adama dair içinde sevgi kırıntısı bile yok.

Yazık günah değil böyle sevmediğiniz insanların zamanını çalıp hakkına girmek? Aynısını erkekler kadınlara yapınca oyalıyor hakkına giriyor diye boşa demiyoruz. Kadın yapınca farklı mı oluyor.

İnsan hastalanmış, uzun zamandır görmediği sevgilisini sözde sevgili bile olsa hatta flörtünü bile görmek istemez mi? Merak edersin ne halde, belki saç traşı değişti, sakalı uzadı bir görmek istersin.

İnşallah senden sonra onu seven düzgün biriyle sevgili olur bu kişi. Kendisini oyuncak etmiş sana.

İnadını sinirini nazını yapacak insan aylardır görmediği sevgilisini merak eder özlee yanına gider, yanında yapar nazını tribini.

Bu arada kendi zamanına da yazık. Sevmediğin özlemediğin hem gözünden uzak hem gönlünden uzak tuttuğun biriyle niye zaman harcıyorsun. Adamı sal gitsin. Belki senin de karşına senin istediğin gibi biri çıkacak.

Kadın erkek ayrımı yapmadan söylüyorum.Bir insan ne kadar yoğun olursa olsun seviyorsa ve değer veriyorsa mutlaka vakit ayırmaya çalışır karşısındaki kişiye.Karşılıklı olarak birbirinizi ihmal etmişsiniz sanırım.

Ya vakit ayırıyor ama yetmiyor bana artık

Ay nerden biliyorsun canım istediğimde konuştuğumu la havle ya. Evet yanına gitmedim gerçekten hata ettim çok pişmanım bu konuda o da o günden sonra değişti zaten ama ben onu çok idare ettim karşılıklı çabamız oldu ama o da der her zaman senin çaban benimkinden daha büyüktü diye ilişkiyi detaylı bilmeden yorum yapmayalım lütfen

Birden değişmemiş ki?
Bir sürü gerilim yaşamışsınız.
Bana siz zorlamışsınız gibi geldi. Konuda uzun uzun kendi zorluklarınızı ve bahanelerinizi yazıp haklı çıkmak, belki de kendinizi rahatlatmak istediniz ama karşı taraf öyle görmemiş demek ki.

Evet ama bende onu devamlı idareettim bu konuda bir iki ay çalıştığım için molalarda yazmamışım tamam yine kendimi haklı gormiycem ama gerçekten ben onu uzun süreler idare ettim haddi hesabı yok

Farklı algılıyor sanki bana son iki keredir hayatımda biri varmış gibi algi yaptı sorguladi eğer öyle bişey olursa yakalarsam biter dei ilk kez ondan bu lafları duydum galiba uzaklaşınca değişince ki değiştiğimi düşünüyor bu algıya girdi biri mi var acaba falan dedi ilk kez böyle net konuştu benimle normalde hep güvendiğini söylerdi yani

Takıldığı bir var muhtemelen, ama seni de elinin altında istiyor. Sen vakit ayıramayınca da bahanesi olmuş ben buluşalım dedim ama sen bana vakit ayırmadın o yüzden seninle bir haftada 10 dk konuşabilmiş yani beyefendi.. ah erkekler hep aynısınız siz. Temkinli ol bu adama çok bel bağlama sağlam değil o kadar belli ki çok şaşkınım bu kadar süre idare etmiş olmanıza bile..

Çocuktan kendini geri çek.

Sonra da nefes çalışması öğren YouTube vs

Yanlış nefes aldığın konundan çok belli. Bak hayatın nasıl değişecek.

Bu milattan önce bile sorulan bir soru insanlar neden değişir? Çünkü hayat değişiyor sizin bedeniniz yaşlanıyor fikirler güncelleniyor.Bir ağaç tohumken büyüyor çiçek açıp meyve verip yilkar içinde çürüyor bitiyor.Sevgi dediğinde böyle .Hep verdiğim örnek .Sevgi bankadaki para çekiyorsun çekiyorsun üstüne ekleme yok para bitti .Yada canı başka bankaya yatırmak istedi.Sorun şurada bir ilişkide insanlar birlikte değişip gelismiyorsa geride yada sizin gibi seyirci kalan birisi bunu daha ne kadar izleyecek ?

`