- 6 Mart 2018
- 1.726
- 1.108
- 83
- Konu Sahibi MorbidAngell
-
Valla oyle. Bugun bi kiz benim hayatta giymeyecegim bi şortla sevgilisinin elinden tutmus geziyodu.Yine zararlı çıkan kadın oluyor ki
Ayy sorma o rezillige bir nevi şahit oldum son kalan bir far için iki kızın rezillik kapışmasina şahit oldum gerçekten beyin yapımız çok karmaşıkİşte verilen o komut elindekini koruma adına verilir .
Black friday alışveriş videolarını hiç izlediniz mi bilmem ama benim aklıma hep bu gelir . Bir insan talep çok olan şeyi yerlerde sürünme pahasına onu korur .
Yeri gelir zarar da verir fakat olsun der . Zarar görmüş de olsa elimde ya ...
Allah biliyoda seni cumhurbaşkanı yapmamış ozamanİdam onlara kurtuluş olur benm kanunlarim hamurabinin kanunlarından daha ağır olur zannimca
Onlar birbirlerinin gözlerinden hareketlerinden oturup kalmışlarindan anlıyorlarValla oyle. Bugun bi kiz benim hayatta giymeyecegim bi şortla sevgilisinin elinden tutmus geziyodu.
Esime dedim ki hayatta giydirmezdin bana soyle bisi dimi dedim.(zaten bende giymem cook kisaydi. Kizin kendi tercihi yargilayamam) bana dedi ki kiz cok zayif ve bacaklari carpik gibi duruyo illa ona bakan vardir ama cok yoktur sana giy desem sende giysen cok bakarlar vs dedi valla. Tamamen erkeklerin icini biliyolar. Kaiskanclik yaparlarsa bundan yapiyolar. Hee benim erkek arkadaslarim var. Hepsinide tanir hisey demez. Kendisini tanıştırdıgimda cook sevdi oda onlarla vakit gecirmeye başladı. Tamamen erkekten erkege kiskanclik dozu ve duzeyi degisiyo
Yanarım ona yanarım ben Cumhurbaşkanı olsaydım sanırım erkek kalmazdı hepsi hadimlik olurduAllah biliyoda seni cumhurbaşkanı yapmamış ozaman
Ayy sorma o rezillige bir nevi şahit oldum son kalan bir far için iki kızın rezillik kapışmasina şahit oldum gerçekten beyin yapımız çok karmaşık
Yanarım ona yanarım ben Cumhurbaşkanı olsaydım sanırım erkek kalmazdı hepsi hadimlik olurdu
Ahahsh iyi şarkıymis sözleri :) mesela şeyi çok isterdim hamam böcekleri dolu bir kuvete koymayıZalııımmm zalıımm zalımmm ne olacak senin halıınn :) o sarkı geldi aklima
Kesinlikle katılıyorum sana canımBunu bilmeyiz ki. Söyleyeceğimiz şeyler tahminden öteye gitmez.
Bir çok sebebi olabilir.
Fazla kıskanç bir sevgili ve ya eş insanı hayattan soğutabilir.
Yada bütün erkeklerin yüzlerini asitle yakacaksin hiç birinin bakılacak yüzü olmayacak belki o zmn o ezik kıskançlık gururlarindan arinirlarZalııımmm zalıımm zalımmm ne olacak senin halıınn :) o sarkı geldi aklima
Aslında benm sözlüm de aşırı kıskanç bir an çok bunalıyor nefes alamıyor gibi oluyorum ama bu yarım saat sonra birden kayboluyor ve beni hiç rahatsız etmiyorİnsanın içinde koca bir kainat gizli . Ne duyguları ne dürtüleri tam anlamıyla anlaşılır .
Düz mantık bir cevapla açığa çıkaracak olursak ;
Eğer bir insandaki kıskançlık sizi mutlu edip zarar vermiyorsa devam .
Bir insandaki kıskançlık sizi mutlu ediyor ama zarar da veriyorsa yollayın gitsin .
Aslında benm sözlüm de aşırı kıskanç bir an çok bunalıyor nefes alamıyor gibi oluyorum ama bu yarım saat sonra birden kayboluyor ve beni hiç rahatsız etmiyor
Ohaaa kız okadarda degil sadistmisinYada bütün erkeklerin yüzlerini asitle yakacaksin hiç birinin bakılacak yüzü olmayacak belki o zmn o ezik kıskançlık gururlarindan arinirlar
O konuda için rahat olsun herşey karsilikliO zaman sizde onu darlayın
Hayır sadece hergun kadın cinayetlerine tecavüzculere şahit olmak bütün nefretimi arttirdi :)Ohaaa kız okadarda degil sadistmisin
Bk onlar hakedıyo ıste s, refszlerHayır sadece hergun kadın cinayetlerine tecavüzculere şahit olmak bütün nefretimi arttirdi :)
Onlar herşeyi hakediyorlar valla öyle bir seçenek elimde olsa hiçbirinin gözünün yaşına bakmam akıllara durgunluk veren işkenceler uygulatirdimBk onlar hakedıyo ıste s, refszler
AynnnOnlar herşeyi hakediyorlar valla öyle bir seçenek elimde olsa hiçbirinin gözünün yaşına bakmam akıllara durgunluk veren işkenceler uygulatirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?