Bir erkek neden kıskanç olur ?

Yine zararlı çıkan kadın oluyor ki
Valla oyle. Bugun bi kiz benim hayatta giymeyecegim bi şortla sevgilisinin elinden tutmus geziyodu.
Esime dedim ki hayatta giydirmezdin bana soyle bisi dimi dedim.(zaten bende giymem cook kisaydi. Kizin kendi tercihi yargilayamam) bana dedi ki kiz cok zayif ve bacaklari carpik gibi duruyo illa ona bakan vardir ama cok yoktur sana giy desem sende giysen cok bakarlar vs dedi valla. Tamamen erkeklerin icini biliyolar. Kaiskanclik yaparlarsa bundan yapiyolar. Hee benim erkek arkadaslarim var. Hepsinide tanir hisey demez. Kendisini tanıştırdıgimda cook sevdi oda onlarla vakit gecirmeye başladı. Tamamen erkekten erkege kiskanclik dozu ve duzeyi degisiyo

Ayy sorma o rezillige bir nevi şahit oldum son kalan bir far için iki kızın rezillik kapışmasina şahit oldum gerçekten beyin yapımız çok karmaşık

Onlar birbirlerinin gözlerinden hareketlerinden oturup kalmışlarindan anlıyorlar

Ayy sorma o rezillige bir nevi şahit oldum son kalan bir far için iki kızın rezillik kapışmasina şahit oldum gerçekten beyin yapımız çok karmaşık

İnsanın içinde koca bir kainat gizli . Ne duyguları ne dürtüleri tam anlamıyla anlaşılır .

Düz mantık bir cevapla açığa çıkaracak olursak ;

Eğer bir insandaki kıskançlık sizi mutlu edip zarar vermiyorsa devam .

Bir insandaki kıskançlık sizi mutlu ediyor ama zarar da veriyorsa yollayın gitsin .

Bunu bilmeyiz ki. Söyleyeceğimiz şeyler tahminden öteye gitmez.
Bir çok sebebi olabilir.
Fazla kıskanç bir sevgili veya eş insanı hayattan soğutabilir.

Aslında benm sözlüm de aşırı kıskanç bir an çok bunalıyor nefes alamıyor gibi oluyorum ama bu yarım saat sonra birden kayboluyor ve beni hiç rahatsız etmiyor

Biyolojik açıklaması ilkel dürtü; neslin bir sonraki sürekliliğinin devamı
Psikolojik açıklaması özgüven eksilkiği kaybetme korkusu
Kültürel ve dinsel açıklaması bu kadın senin yan gözle baktırma
Diyorum ben:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…