• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir erkek neden öyle yapar?

Karam88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2017
36
15
38
Merhaba arkadaşlar 😊 birisi ile tanıştım instağramdan bir 10gün falan konuştuk ilk beni takibe aldığında çok hikaye atardı konuşmayı kestik yine aynı şekilde devam etti ama son bir kaç gün hiç atmıyor birde beni hikayesinden kısıtladığını farkettim yani bir erkek neden öyle şeyler yapar kızları anlarım da erkekleri anlamam 😅

Merhaba arkadaşlar 😊 birisi ile tanıştım instağramdan bir 10gün falan konuştuk ilk beni takibe aldığında çok hikaye atardı konuşmayı kestik yine aynı şekilde devam etti ama son bir kaç gün hiç atmıyor birde beni hikayesinden kısıtladığını farkettim yani bir erkek neden öyle şeyler yapar kızları anlarım da erkekleri anlamam 😅
Konunla ilgili yorumum yok ben şeyi merak ettim seni kısıtladığını nasıl anladın? Ben instagramdan ayıp olmasın diye silemediğim kişilerin hikayelerini gizliyorum da onlar bunu anlıyor mu yani 😂🙈

Ne konuştunuz 10 gün ? Bi beklentiye mi girdiniz de hikaye kısıtlanmasını fark edip yadırgadınız

Hikaye atacak başka dilberler bulmuştur
Erkekleri anlarımda ben kadınların bu kadar saf olmalarını 38 yaşıma geldim hala anlamam
Sonuçta bana özel atmıyordu instağram da paylaşıyordu benim anlamadığım sessizleşti bide bellide kısıtlıyordur beni gömemem için ama öyleyse neden beni takipten çıkarmıyor

Ne konuştunuz 10 gün ? Bi beklentiye mi girdiniz de hikaye kısıtlanmasını fark edip yadırgadınız
Evet hoşlantısını belli ettirdi bana sonra öyle konuşmayı kestik çünkü sabah saat 10da koyduğu hikayeyi akşam üstü bana açtı ordan biliyorum kısıtladığını yani sessizleşti tuhaf hareketler yani niye öyle yapar ki?

Senin gibi fazlasiyla kizla konuştuğu icin. Boyle abazalardan uzak dur. Netten sevgili flort falan da yapma uzulursun

Sonuçta bana özel atmıyordu instağram da paylaşıyordu benim anlamadığım sessizleşti bide bellide kısıtlıyordur beni gömemem için ama öyleyse neden beni takipten çıkarmıyor
Niye elimden çıkarayım köşede dursun olurda geri dönerim hesabı bu
Bu hesap maematikte 2×2 ye eşittir
Niye zekamızı erkeklerin derin hesaplar yaptığını var sayarak yoruyoruz
Erkek deyince basit düşünün basit

Konunla ilgili yorumum yok ben şeyi merak ettim seni kısıtladığını nasıl anladın? Ben instagramdan ayıp olmasın diye silemediğim kişilerin hikayelerini gizliyorum da onlar bunu anlıyor mu yani 😂🙈
Anlamazlar 😅 benimki sabah saat 10da hikaye paylaşmış ben görmedim akşam kısıtlamayı çektiğinde hikayenin saatinden anladım 😅

Niye elimden çıkarayım köşede dursun olurda geri dönerim hesabı bu
Bu hesap maematikte 2×2 ye eşittir
Niye zekamızı erkeklerin derin hesaplar yaptığını var sayarak yoruyoruz
Erkek deyince basit düşünün basit
Doğru diyorsun herşey olabilir

Back
X