• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir erkek neden öyle yapar?

Konuştuk ki fark edip yadırgıyorum
Konuşmuşsunuz canım orasını anladık içerik neydi sevgili olma yolunda mı gidiyordunuz da hikaye kısıtlaması olunca yadırgadın diyorum.
Neyse senle aynı anda birkaç kızla da konuşup değerlendirme yaptığından şimdi karar verme evresindeyse ondan sessizleşmiştir seni seçtiyse hiçbir şey yok gibi yazar seni seçmemişse kanka ya bağlar ya da takipten çıkar bekleyip görürsün
Belki bu vesile ile sanaldan tanışılıp sosyal medya aracılığı ile yapılan arkadaşlıklara çok bel bağlamamak gerektiğini tecrübe etmiş olursun

Konuşmuşsunuz canım orasını anladık içerik neydi sevgili olma yolunda mı gidiyordunuz da hikaye kısıtlaması olunca yadırgadın diyorum.
Neyse senle aynı anda birkaç kızla da konuşup değerlendirme yaptığından şimdi karar verme evresindeyse ondan sessizleşmiştir seni seçtiyse hiçbir şey yok gibi yazar seni seçmemişse kanka ya bağlar ya da takipten çıkar bekleyip görürsün
Belki bu vesile ile sanaldan tanışılıp sosyal medya aracılığı ile yapılan arkadaşlıklara çok bel bağlamamak gerektiğini tecrübe etmiş olursun
Teşekkür ederim yorumun için ama sanaldan tanışmadık

Birisi ile tanıştım Instagramdan bi 10 gün falan konuştuk deyince sen ben de sandım sosyal medyadan tanıştınız :KK57:
Sanal bir arkadaşlık değilse hikaye kısıtlamasını neden takıyorsun ki görüşünce dikkatimi çekti diye sorarsın

Birisi ile tanıştım Instagramdan bi 10 gün falan konuştuk deyince sen ben de sandım sosyal medyadan tanıştınız :KK57:
Sanal bir arkadaşlık değilse hikaye kısıtlamasını neden takıyorsun ki görüşünce dikkatimi çekti diye sorarsın
İnşallah görüşürüz de sorabilirim 😊

Merhaba arkadaşlar 😊 birisi ile tanıştım instağramdan bir 10gün falan konuştuk ilk beni takibe aldığında çok hikaye atardı konuşmayı kestik yine aynı şekilde devam etti ama son bir kaç gün hiç atmıyor birde beni hikayesinden kısıtladığını farkettim yani bir erkek neden öyle şeyler yapar kızları anlarım da erkekleri anlamam 😅
Anlamıyorsan bayağı safsın canım galba.İnstadan başkalarıyla görüşüyor bu kadar basit.Sen sana özel olduğunu mu düşündün yoksa😂

Bak cicim bu işlerin en basit kuralını söylim sana gelene hay hay , gidene bay bay .
Paaşaaa gönlün bilir diyip salmayı bilceksin ,sonra geri vites yaptığında da çek arabanıııı diyceksin .
Bekleme yapma kardeşim.yeni mal gelecek 🤣🤣🤣🤣

Böyle dalavereli adamların ne yolda olduğu belli.. İyi adamlar karşısındakine, acaba naapmaya çalışıyo bu herif dedirtmiyor.. Dedirtenlerdende bir cacık olmuyor

Back
X