Konunla ilgili yorumum yok ben şeyi merak ettim seni kısıtladığını nasıl anladın? Ben instagramdan ayıp olmasın diye silemediğim kişilerin hikayelerini gizliyorum da onlar bunu anlıyor mu yaniMerhaba arkadaşlarbirisi ile tanıştım instağramdan bir 10gün falan konuştuk ilk beni takibe aldığında çok hikaye atardı konuşmayı kestik yine aynı şekilde devam etti ama son bir kaç gün hiç atmıyor birde beni hikayesinden kısıtladığını farkettim yani bir erkek neden öyle şeyler yapar kızları anlarım da erkekleri anlamam
KarışıkAnlamanıza gerek yok yahu salın gitsin erkekleri anlamaya çalışmanız kötü bence nasılsa ne oldukları belli değil mi fazla anlam yüklemeyin ok diyip gecin
Tamam da kısıtlamak yerine beni takipten çıkarsın yani sanki sessiz kalmak istiyorBaşkasını bulmuştur ya da zaten vardı ama siz bilmiyordunuz. Fotoğraf filan paylaşıyorsa görmeyin diye kısıtlamıştır.
Sonuçta bana özel atmıyordu instağram da paylaşıyordu benim anlamadığım sessizleşti bide bellide kısıtlıyordur beni gömemem için ama öyleyse neden beni takipten çıkarmıyorHikaye atacak başka dilberler bulmuştur
Erkekleri anlarımda ben kadınların bu kadar saf olmalarını 38 yaşıma geldim hala anlamam
Evet hoşlantısını belli ettirdi bana sonra öyle konuşmayı kestik çünkü sabah saat 10da koyduğu hikayeyi akşam üstü bana açtı ordan biliyorum kısıtladığını yani sessizleşti tuhaf hareketler yani niye öyle yapar ki?Ne konuştunuz 10 gün ? Bi beklentiye mi girdiniz de hikaye kısıtlanmasını fark edip yadırgadınız
Tamam da kısıtlamak yerine beni takipten çıkarsın yani sanki sessiz kalmak istiyor
Senin gibi fazlasiyla kizla konuştuğu icin. Boyle abazalardan uzak dur. Netten sevgili flort falan da yapma uzulursunMerhaba arkadaşlarbirisi ile tanıştım instağramdan bir 10gün falan konuştuk ilk beni takibe aldığında çok hikaye atardı konuşmayı kestik yine aynı şekilde devam etti ama son bir kaç gün hiç atmıyor birde beni hikayesinden kısıtladığını farkettim yani bir erkek neden öyle şeyler yapar kızları anlarım da erkekleri anlamam
DiyorsunSenin gibi fazlasiyla kizla konuştuğu icin. Boyle abazalardan uzak dur. Netten sevgili flort falan da yapma uzulursun
Konuştuk ki fark edip yadırgıyorumNe konuştunuz 10 gün ? Bi beklentiye mi girdiniz de hikaye kısıtlanmasını fark edip yadırgadınız
Niye elimden çıkarayım köşede dursun olurda geri dönerim hesabı buSonuçta bana özel atmıyordu instağram da paylaşıyordu benim anlamadığım sessizleşti bide bellide kısıtlıyordur beni gömemem için ama öyleyse neden beni takipten çıkarmıyor
AnlamazlarKonunla ilgili yorumum yok ben şeyi merak ettim seni kısıtladığını nasıl anladın? Ben instagramdan ayıp olmasın diye silemediğim kişilerin hikayelerini gizliyorum da onlar bunu anlıyor mu yani
Anlamazlarbenimki sabah saat 10da hikaye paylaşmış ben görmedim akşam kısıtlamayı çektiğinde hikayenin saatinden anladım
Doğru diyorsun herşey olabilirNiye elimden çıkarayım köşede dursun olurda geri dönerim hesabı bu
Bu hesap maematikte 2×2 ye eşittir
Niye zekamızı erkeklerin derin hesaplar yaptığını var sayarak yoruyoruz
Erkek deyince basit düşünün basit
Oh içim rahatladıAnlamazlarbenimki sabah saat 10da hikaye paylaşmış ben görmedim akşam kısıtlamayı çektiğinde hikayenin saatinden anladım
Spor aletleriniNe paylasmis peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?