- 24 Mart 2020
- 10.013
- 36.156
- 598
- 32
Konuşmuşsunuz canım orasını anladık içerik neydi sevgili olma yolunda mı gidiyordunuz da hikaye kısıtlaması olunca yadırgadın diyorum.Konuştuk ki fark edip yadırgıyorum
Teşekkür ederim yorumun için ama sanaldan tanışmadıkKonuşmuşsunuz canım orasını anladık içerik neydi sevgili olma yolunda mı gidiyordunuz da hikaye kısıtlaması olunca yadırgadın diyorum.
Neyse senle aynı anda birkaç kızla da konuşup değerlendirme yaptığından şimdi karar verme evresindeyse ondan sessizleşmiştir seni seçtiyse hiçbir şey yok gibi yazar seni seçmemişse kanka ya bağlar ya da takipten çıkar bekleyip görürsün
Belki bu vesile ile sanaldan tanışılıp sosyal medya aracılığı ile yapılan arkadaşlıklara çok bel bağlamamak gerektiğini tecrübe etmiş olursun
Allah AllahSeni takipten çıkmıyor çünkü yarın öbür gün yoklukta sana yazacak işte.
Allah Allah derken? Gayet açık değil miAllah Allah
Açık ta ama ne bilim sanki öyle değil gibi Me geliyorAllah Allah derken? Gayet açık değil mi
İnşallah görüşürüz de sorabilirimBirisi ile tanıştım Instagramdan bi 10 gün falan konuştuk deyince sen ben de sandım sosyal medyadan tanıştınız
Sanal bir arkadaşlık değilse hikaye kısıtlamasını neden takıyorsun ki görüşünce dikkatimi çekti diye sorarsın
Öyle değil gibine geliyorsa bekleyip göreceksin ne diyelimAçık ta ama ne bilim sanki öyle değil gibi Me geliyor
Anlamıyorsan bayağı safsın canım galba.İnstadan başkalarıyla görüşüyor bu kadar basit.Sen sana özel olduğunu mu düşündün yoksaMerhaba arkadaşlarbirisi ile tanıştım instağramdan bir 10gün falan konuştuk ilk beni takibe aldığında çok hikaye atardı konuşmayı kestik yine aynı şekilde devam etti ama son bir kaç gün hiç atmıyor birde beni hikayesinden kısıtladığını farkettim yani bir erkek neden öyle şeyler yapar kızları anlarım da erkekleri anlamam
Profil resmine bittim yaAnlam yüklemeniz bana içler acısı geldi.
Bekleme yapma kardeşim.yeni mal gelecekBak cicim bu işlerin en basit kuralını söylim sana gelene hay hay , gidene bay bay .
Paaşaaa gönlün bilir diyip salmayı bilceksin ,sonra geri vites yaptığında da çek arabanıııı diyceksin .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?