• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir erkek neden sürekli bakar ama açılmaz?

Bir kere hic unutmam dershanede bakistğim çocuk (olaylar uç sene önce ben 18 yaşındaykene) ben açılmıştım bir de saf gibi, guzel olduğun icin dikkatimi cekiyordun, ondan bakiyodum demişti, güler misin ağlar misin :KK70::KK70::KK70:
iştee onlar seyretmeyi seviyor ahaha ilginçler valla yaaa

merak ediyorum madem bir adım yok niye öyle gözlerini süze süze bakıyor ki? :63:

bu da kim tanıyor muyum bakışı değil/ bu bana niye bakıyor dur bende bakayım bakışı da değil. bildiğiniz hoşlanıyor gibi bakıyor ama niye bir adım yok?:110:

tecrübe ve fikirlerinizi merak ediyorum:KK52:

Sende usulca yanaşıp bi "merhaba" deyiver gitsin.

birçok sebebi olabilir. ah ben de bir çözebilsem.:KK53:

görünce gülen, karşı karşıya geldiğinizde gözlerinin içine bakan, devamlı yüzüne bakan, birkaç kez konuşmaya çalışıp gerisini getirmeyen ama hala ilgili gibi duran bir erkek neden açılmıyordur? biri bana da anlatsa.:KK51:

25 yaşındayım küçük de değilim yani öyle biri baktı etti hoşlanıyor diyecek biri kesinlikle değilim ama farklı bir durum olduğu anlaşılıyor.

ama bu durumda çoğunlukla ya sevgilisi vardır bence ya çekiniyordur. reddedeceğini düşünüyor olabilir. ortam bulamıyor da olabilir. :110:çok seçenek var.

ama biz liseli değiliz nevom ona göre bir değerlendirme yapsan :KK53:
İşte liseli olmadığımız için "bana bakıyoo kesin benden hoşlanıyooo :KK68:" kafasında olmamalıyız artık. :KK53:
Ha bir de şimdi düşündüm de, bu zamana kadar benimle tanışmak için gelen erkeklerden hiçbirinin öncesinde bana baktığını fark etmemiştim. Neden? Çünkü fark ettirene kadar beklemiyorlar harekete geçiyorlar. :KK45:

Uzun zamandan beri öyleyse öylesine bakıyordur ya da uygun zamanı mı bekliyor acaba kendi duygularından ve sizin duygularınızdan emin olmak için :KK64:

Back
X