- Konu Sahibi Novamber wind
Baktığının farkında mı acaba
Sonrada "ne zaman baktım" diyebilecek türden dengesiz bu erkekler..

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iştee onlar seyretmeyi seviyor ahaha ilginçler valla yaaaBir kere hic unutmam dershanede bakistğim çocuk (olaylar uç sene önce ben 18 yaşındaykene) ben açılmıştım bir de saf gibi, guzel olduğun icin dikkatimi cekiyordun, ondan bakiyodum demişti, güler misin ağlar misin![]()
Hatta bikere bi arkadasin basina geldi kiz acildi cocugun bakislarindan cesaretle cocuk soyle dedi 'SANA ÖYLE. GELMİŞ CANIM' ne denir kü....Baktığının farkında mı acabaSonrada "ne zaman baktım" diyebilecek türden dengesiz bu erkekler..
Eğer icraat yoksa bakmasinlar lütfeniştee onlar seyretmeyi seviyor ahaha ilginçler valla yaaa
merak ediyorum madem bir adım yok niye öyle gözlerini süze süze bakıyor ki?
bu da kim tanıyor muyum bakışı değil/ bu bana niye bakıyor dur bende bakayım bakışı da değil. bildiğiniz hoşlanıyor gibi bakıyor ama niye bir adım yok?
tecrübe ve fikirlerinizi merak ediyorum![]()
demek ki hoşlanmıyorlarmış :))kelin merhemi olsa kendine sürermiş o hareket etmiyor diye bnde hareket edemiyorum ki
başkasıyla görüncede aynı bakış tek görünede çöemedim ama her gördüğünde bakıyor ki günde 3-4 kez en azından karşılaşıyoruzdemek ki hoşlanmıyorlarmış :))
ama biz liseli değiliz nevom ona göre bir değerlendirme yapsanEn son lisedeyken bakan erkeğin hoşlandığı yanılgısına düştüm.Bakıyorlar öyle, bir nedeni yok.. Önemsemeyeceksin Bade'm.
![]()
kelin ilacı olsa :) hiç kimse olumlu cevapta yazmadı vazgeçelim bencebaşkasıyla görüncede aynı bakış tek görünede çöemedim ama her gördüğünde bakıyor ki günde 3-4 kez en azından karşılaşıyoruz
İşte liseli olmadığımız için "bana bakıyoo kesin benden hoşlanıyoooama biz liseli değiliz nevom ona göre bir değerlendirme yapsan![]()
ben zaten umut bağlamadım açıkcası . bana gelecek kişi cesaretli olucakkelin ilacı olsa :) hiç kimse olumlu cevapta yazmadı vazgeçelim bence![]()